Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > HYIP

HYIP HYIP is an internet money games and not real investment. Please use with caution, otherwise you will lose a lot of your money. Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,049
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,667
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,622
More...
  #4221  
Old 21-11-2011, 06:26 PM
umarfaiz umarfaiz is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 21
Poster Rank: #27032
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BOCEH View Post
mtrader tu dah meninggal rasanya...
da kemungkinan jgk
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4222  
Old 21-11-2011, 06:30 PM
wanglobal2011 wanglobal2011 is offline
Active Member

wanglobal2011's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 688
Poster Rank: #4693
Thanked 2 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by YESS View Post
AQ ADA CL MTRADER TPp X JWP!!!
HRP PIHAK ADMIN PRIHATIN..
KELOHAN AHLI2 LIBERTYGOLD....
SEMUA TGGU MGGU NI DGN PENUH HRPAN!!!
sudah sudah le yunus yahudi! korang suma kena kencing dgn yunus tua pelacur invesment,,,,LG dah mampos duit korang yunus dah sebattttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!! !!!!!!!!
__________________
TOTAL PROFIT 170% 70 BUSINESS DAY!
http://www.ezimatrix.com/index.php?BEC0213136
Reply With Quote
  #4223  
Old 21-11-2011, 06:35 PM
wanglobal2011 wanglobal2011 is offline
Active Member

wanglobal2011's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 688
Poster Rank: #4693
Thanked 2 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wanglobal2011 View Post
sudah sudah le yunus yahudi! korang suma kena kencing dgn yunus tua pelacur invesment,,,,LG dah mampos duit korang yunus dah sebattttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!! !!!!!!!!
ini hanya program si kambing yunus tua tiru program sebelah utk gasak duit hangpa semua,,,,,,dah gemuk gasak ewallet dah sampah blah la si tua kutuk dan balaci dia lepas tu berlakon buat muka taik macam tak ada apa-apa,,,,ko org buru yunus tu suruh bayar duit hangpa semua.,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
TOTAL PROFIT 170% 70 BUSINESS DAY!
http://www.ezimatrix.com/index.php?BEC0213136
Reply With Quote
  #4224  
Old 21-11-2011, 08:16 PM
mr_mat mr_mat is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 90
Poster Rank: #15085
Thanked 0 Times
Active Level
Default LG mantopppppp!!!!

salam semua
adakah LG masih mantoppppp???
kita masih menunggu dah lihat
walau apepon yg terjadi,UPLINE kita semua dah kaya raya
anak2 buah dipinggirkan
terkapai2 lemas dalam lautan wang...
hehe mcm puisi la plak
apepon LG mantop...!!!!!
Reply With Quote
  #4225  
Old 21-11-2011, 09:05 PM
EMBAHASSOCIATE EMBAHASSOCIATE is offline
Active Member

EMBAHASSOCIATE's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 842
Poster Rank: #4039
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by YESS View Post
AQ ADA CL MTRADER TPp X JWP!!!
HRP PIHAK ADMIN PRIHATIN..
KELOHAN AHLI2 LIBERTYGOLD....
SEMUA TGGU MGGU NI DGN PENUH HRPAN!!!
call mtrader wat pe? call le owner yg offer tuan jd 001 tu... he..he. den bukan apa, kalau tuan xde kepentingan.... paparkan aje no dia beserta alamatnya, terpulang kepada mereka untuk wat apepun. Tp klau dah beria-ia pertahankan owner, mmmm mcm ade samting wrong ler. xde pekdah la tn, nnt buah da kena picit.... tunjuk jugak sape owner l.g nie ye x
__________________
PEMBEKAL LIQUID E-CIGAR BRAND EJUICE YANG ASAP KEPOI2 LEMAK MANIS TU YANG HARGANYA RM 20 /BTL ( 15ml ) YANG KALAU NAK ORDER KENA ELLO NO NI 019-6911467
Reply With Quote
  #4226  
Old 21-11-2011, 09:24 PM
hazeed hazeed is offline
Normal Member

hazeed's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 125
Poster Rank: #12755
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EMBAHASSOCIATE View Post
call mtrader wat pe? call le owner yg offer tuan jd 001 tu... he..he. den bukan apa, kalau tuan xde kepentingan.... paparkan aje no dia beserta alamatnya, terpulang kepada mereka untuk wat apepun. Tp klau dah beria-ia pertahankan owner, mmmm mcm ade samting wrong ler. xde pekdah la tn, nnt buah da kena picit.... tunjuk jugak sape owner l.g nie ye x


Reply With Quote
  #4227  
Old 21-11-2011, 09:34 PM
mawarjutawan mawarjutawan is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Poster Rank: #34294
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by YESS View Post
SATU DEMI SATU AHLI2 SL...DAH TERJUN Ke
LIBERTYGOLD.....
MLM NI ADA GROUP SL NAK DGR PLAN LG..
TK...SPEEDLINE KRN MEMPERMUDAHKN PERGERAKN,,,,
AQ....


LIBERTYGOLD....
MMG MANTOP.....
KO PUJAaaaN HATIiii KUuuu
mana abeh yunus nie ...dengau cito abeh yunus dah buek bizness lain...apa org kata barrick .com....alhai abeh yunus ...duit mana nie ...org dah cari nie...tolong la abeh yunus .....mana nak cari abeh yunus nie..saper tau..ohhhh....
web dia .....admin no 001....admin


Hp: 013 630 1157

YM: yuslinda57

Email:

admin@libertygold4u.com
http://www.libertygold4u.com/
Reply With Quote
  #4228  
Old 21-11-2011, 09:34 PM
mrfs1978 mrfs1978 is offline
Well-Known
Member

mrfs1978's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2006
Posts: 5,642
Poster Rank: #649
Thanked 104 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazeed View Post


hahahahaha dah leh masuk section lawak nie hahahaha mcm harrammmm
Reply With Quote
  #4229  
Old 21-11-2011, 09:37 PM
mawarjutawan mawarjutawan is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Poster Rank: #34294
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wanglobal2011 View Post
ini hanya program si kambing yunus tua tiru program sebelah utk gasak duit hangpa semua,,,,,,dah gemuk gasak ewallet dah sampah blah la si tua kutuk dan balaci dia lepas tu berlakon buat muka taik macam tak ada apa-apa,,,,ko org buru yunus tu suruh bayar duit hangpa semua.,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!
abeng yunus nie memang mcm nie koo wangglobal...aduss....kalau hambo tau abeng yunuo nie mcm mana saya takkan masuk ...dah kayo dengau citer dia nie ...mana abeng yunos ...ada maklumat ker nak cari dia nie ......dengao cite dia dok melaka nie ...jom2 cari dia kek melako......nanti aku siasat nooo......
Reply With Quote
  #4230  
Old 21-11-2011, 09:39 PM
YESS YESS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,108
Poster Rank: #1890
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wanglobal2011 View Post
sudah sudah le yunus yahudi! korang suma kena kencing dgn yunus tua pelacur invesment,,,,LG dah mampos duit korang yunus dah sebattttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!! !!!!!!!!

TLH AQ SELIDIK..DGN KATA2...WANGLOBAL2011...
KRN TERLPS CKP DIA SLH SEORG AHLI CG....
SEBLM BLM NI... ADA PERSAMAAN ...
AQ RASA DIA NI OWNER LIBERTYGOLD....
KRN DIA NAK LPS DIRI DR TGGUNGJWP DR LG...
KLO DIA JUJUR
MARI KT JUMPA ...DIMANA...CKP...
KRN SEKJP DIA ADA DAN SEKJP DIHLG....
MACAM BISKUT.....
INI HP AQ 0136301157....
APEee KATA ANDA!!!JGN MENYALAK DICG SJEeee!!!

JGN MENYALAK DICG SJEeee!!!

Last edited by YESS; 21-11-2011 at 09:41 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:39 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE