Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-09-2011, 06:41 PM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,013
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 10
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Sejarah tercipta! Rm5 juta 5 hari, tayangan filem hantu bonceng

http://www.youtube.com/watch?v=cXf6M99YvB4

Filem ke 23 Ahmad Idham Ahmad Nadzri, Hantu Bonceng, lakonan Zizan Razak, Juliana Evans, Jue Aziz, Dottie, Tai, Zahid AF dan ramai lagi, mencipta sejarah dengan kutipan tiket terbesar dalam musim perayaan dengan jumlah RM 5 juta untuk lima hari tayangan dengan purata kutipan tiket adalah sebanyak RM 1 juta untuk setiap hari tayangan.

Perkiraan kutipan tiket bermula dari 31 Ogos sehingga 4 September 2011, di 80 pawagam, serentak di Malaysia, Singapura dan Brunei. Dengan jumlah kutipan tiket sebanyak RM 5 juta ini, menjadikan lebih 500 000 (Lima ratus ribu) penonton telah menonton Hantu Bonceng di pawagam.

Excellent Pictures dan pengarah Ahmad Idham Ahmad Nadzri, mengucapkan jutaan terima kasih di atas sokongan semua pihak dalam mencipta sejarah perfileman tanahair. Ucapan terima kasih kepada pihak media yang menyebarluaskan maklumat berkaitan Hantu Bonceng, pelakon-pelakon yang sentiasa memberi kerjasama dan komitmen dalam mempromosikan filem ini seterusnya kepada semua peminat dan penonton yang tidak putus memberi sokongan dengan menonton Hantu Bonceng di pawagam.

Tambah Ahmad Idham lagi, “Saya juga menyeru kepada semua pihak yang belum mahu pun yang sudah menonton Hantu Bonceng, untuk pergi ke pawagam, bersama teman-teman dan sanak saudara di Aidilfitri ini, untuk menonton filem ini. Hantu Bonceng adalah sebuah komedi ringan yang mempunyai mesej serta mampu mengeratkan perhubungan di antara rakan taulan dan saudara.”

“Selain itu, sekali lagi, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua penonton dan peminat, dan diharapkan sokongan yang diterima berterusan untuk memastikan ‘Hantu Bonceng’ mampu melakarkan satu lagi sejarah perfileman tempatan, dan kita akan dapat berbangga dengan produk filem sendiri,” tambah Ahmad Idham lagi.

Hantu Bonceng masih membonceng di 80 pawagam di Malaysia, Singapura dan Brunei, dengan kebanyakkan pawagam dibanjiri penonton yang ingin mendapatkan tiket. Tempahan awal amat digalakkan, samada melalui pembelian kaunter mahupun dalam talian.

source
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-09-2011, 06:44 PM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,013
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 10
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

saper2 yg ada download link full movie..boleh la share...
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2011, 06:56 PM
lpfan182 lpfan182 is offline
Regular

lpfan182's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 784
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

citer ni banyak hina agama islam..wat lawak x beringat..main-main ngan azan..g masjid pakai baju death note yg ade lambang salib tu..ada scene mengucap xhabis..agak2 la wat lawak pown..aku terasa ngan citer ni..sal x sensitif ngan agama ISLAM,tambah2 lagi pelakon dan pengarah nya org ISLAM...ada ke bogel depan hantu kalu jumpe..ni tahyul ****w name nya..org baca la ayat kursi ke hape..nt jawab la esok2 kat akhirat...time tu baru tau lawak ke x..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-09-2011, 06:59 PM
ulam ulam is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Location: Say..I...say....p...say..O..say...h = IpOh
Posts: 22,463
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lpfan182 View Post
citer ni banyak hina agama islam..wat lawak x beringat..main-main ngan azan..g masjid pakai baju death note yg ade lambang salib tu..ada scene mengucap xhabis..agak2 la wat lawak pown..aku terasa ngan citer ni..sal x sensitif ngan agama ISLAM,tambah2 lagi pelakon dan pengarah nya org ISLAM...ada ke bogel depan hantu kalu jumpe..ni tahyul ****w name nya..org baca la ayat kursi ke hape..nt jawab la esok2 kat akhirat...time tu baru tau lawak ke x..
Testimonial yg baik, untuk yang ada sifat kesedaran...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-09-2011, 07:02 PM
xtertech xtertech is offline
Regular

xtertech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 302
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lpfan182 View Post
citer ni banyak hina agama islam..wat lawak x beringat..main-main ngan azan..g masjid pakai baju death note yg ade lambang salib tu..ada scene mengucap xhabis..agak2 la wat lawak pown..aku terasa ngan citer ni..sal x sensitif ngan agama ISLAM,tambah2 lagi pelakon dan pengarah nya org ISLAM...ada ke bogel depan hantu kalu jumpe..ni tahyul ****w name nya..org baca la ayat kursi ke hape..nt jawab la esok2 kat akhirat...time tu baru tau lawak ke x..
ingatkan aku sorang je rasa macamni. aku baca semua kata seronok. haha.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-09-2011, 07:05 PM
takumie takumie is offline
Super Active

takumie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2010
Posts: 7,630
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhu..aku xtgk lg ni..de link dwld meh2 lah share d sini..nak g tgk wyg anak msh baby lg..susah lah cikit...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-09-2011, 07:05 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
Legendary Member

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 19,658
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

aku tak tgk lagi.......
Reply With Quote
  #8  
Old 05-09-2011, 07:06 PM
pijoe pijoe is offline
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,180
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lpfan182 View Post
citer ni banyak hina agama islam..wat lawak x beringat..main-main ngan azan..g masjid pakai baju death note yg ade lambang salib tu..ada scene mengucap xhabis..agak2 la wat lawak pown..aku terasa ngan citer ni..sal x sensitif ngan agama ISLAM,tambah2 lagi pelakon dan pengarah nya org ISLAM...ada ke bogel depan hantu kalu jumpe..ni tahyul ****w name nya..org baca la ayat kursi ke hape..nt jawab la esok2 kat akhirat...time tu baru tau lawak ke x..
500 ribu orang bagi testimoni kata best tapi aku baca testimoni ko sorang je ... aku buat keputusan tak mau tengok cerita nih ...
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
  #9  
Old 05-09-2011, 07:06 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ade zizan. msti mau tengok
Reply With Quote
  #10  
Old 05-09-2011, 07:12 PM
peija06 peija06 is offline
Super Active

peija06's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2007
Posts: 6,504
Thanks (Received): 76
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

hiburan boleh pendidikan formal bg negara yg dijajah..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold