Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 11-06-2008, 04:26 PM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
insyaallah boleh tolong.. kalau dok ipoh boleh laa jumpe.. dulu salu d KL tp skang lepas minyak naik kurang laa skit dpt job di sana..

paling senang utk permulaan bace buku yg ada dlm starter kit.. just belek2 n tgk2.. nak tau profile company mcm mane.. product ape yg dijual etc.. lepas tu baru leh sembang lain..
dah belek dah... phm la jgk ckit2... ape eh jadi kalau upline x aktif den downline plak beli brg untuk sendiri2 tanpa cari downline utk downline? mane nak jumpe.. jauh bangat dr ipoh ni...ntah bile nak p sana...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 11-06-2008, 06:43 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
dah belek dah... phm la jgk ckit2... ape eh jadi kalau upline x aktif den downline plak beli brg untuk sendiri2 tanpa cari downline utk downline? mane nak jumpe.. jauh bangat dr ipoh ni...ntah bile nak p sana...
kalau upline tak aktif takde ape2 jd kt anda.. amway nye konsep bisness = own business... maknanye kalau hang rajin hang dpt laa benefit dia..bukan upline yg dpt benefit..
guna pakai sendiri pun tak de masalah.. ramai yg sy jumpe hanya join dan pakai sendiri.. yg penting faham mcm mane nak guna barang.. then boleh tau sama ada betui2 jimat/selamat/pelbagaiguna atau sebaliknya.

*btw, hang dr mane???
Reply With Quote
  #63  
Old 12-06-2008, 12:21 AM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
kalau upline tak aktif takde ape2 jd kt anda.. amway nye konsep bisness = own business... maknanye kalau hang rajin hang dpt laa benefit dia..bukan upline yg dpt benefit..
guna pakai sendiri pun tak de masalah.. ramai yg sy jumpe hanya join dan pakai sendiri.. yg penting faham mcm mane nak guna barang.. then boleh tau sama ada betui2 jimat/selamat/pelbagaiguna atau sebaliknya.

*btw, hang dr mane???
skrg ni kat borneo ni ha.. jauh tu.. mane nak turun ipoh or kl wat mase skrang... blhla ni eh gune untuk sendiri... produk dy mmg sy yakin bagus sbb de wat research.. lagipun ade bnyk jenis kan... so sngla kalau utk sendiri n family gitu...

hang plak dr mane?

p/s: skrang tgh wat research amway n dchl.. amway lagi bgs kan?
hoho
Reply With Quote
  #64  
Old 12-06-2008, 12:31 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,534
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
allano n complexion bar masih ada.. harga lain skit dr dulu..
sedikit info Allano yang pernah aku pakai dulu bila kaki kena ekzoz motor, terus sapu allano... Baguih.. betoi dak. Tolong promosi kot2 dapat diskaunka, rega ahli ka...
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #65  
Old 12-06-2008, 03:06 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
skrg ni kat borneo ni ha.. jauh tu.. mane nak turun ipoh or kl wat mase skrang... blhla ni eh gune untuk sendiri... produk dy mmg sy yakin bagus sbb de wat research.. lagipun ade bnyk jenis kan... so sngla kalau utk sendiri n family gitu...

hang plak dr mane?

p/s: skrang tgh wat research amway n dchl.. amway lagi bgs kan?
hoho
borneo kaa.. tahun lepas salu laa turun KK sabah.. ada job di sana.. skang kt semenanjung jaa.. salu ipoh -KL... ni minyak dh naik tak tau laa mcm mane.. heheheh... produk amway ada mcm2 dr selfcare,homecare +++... so, bagus kalau pakai sendiri..

sy tak boleh nak compare bagus atau tak antara amway dan company yg saudare tulis di atas.. kang ada pihak yg marah pulak... buat research dan nanti saudara akan faham sendiri..
Reply With Quote
  #66  
Old 12-06-2008, 03:14 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by UCHOP66 View Post
sedikit info Allano yang pernah aku pakai dulu bila kaki kena ekzoz motor, terus sapu allano... Baguih.. betoi dak. Tolong promosi kot2 dapat diskaunka, rega ahli ka...
hehehe.. allano lotion memang baguih...join ahli jek laa.. pakai utk diri sendiri.. takde masalah.. bukannye rugi pun... ramai yg jd ahli cuma pakai utk diri sendiri..

jd ahli cuma rm85.. siap ada percubaan 365hari.. kalau dlm mase tu rase malas nak buat boleh hantar balik starter kit n boleh dpt balik rm85 tu.. (kene pulangkan starter kit kepada org yg taja anda dan dia akan pulangkan starter kit ke warehouse2 amway)
Reply With Quote
  #67  
Old 12-06-2008, 03:41 PM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
borneo kaa.. tahun lepas salu laa turun KK sabah.. ada job di sana.. skang kt semenanjung jaa.. salu ipoh -KL... ni minyak dh naik tak tau laa mcm mane.. heheheh... produk amway ada mcm2 dr selfcare,homecare +++... so, bagus kalau pakai sendiri..

sy tak boleh nak compare bagus atau tak antara amway dan company yg saudare tulis di atas.. kang ada pihak yg marah pulak... buat research dan nanti saudara akan faham sendiri..

hehe awk plak camne? brape lame dah dlm amway?
Reply With Quote
  #68  
Old 12-06-2008, 05:33 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
hehe awk plak camne? brape lame dah dlm amway?
kalau ikot sejarah memang dr kecik dh kenal amway ni.. parents memang agent tp dulu warehouse amway jauh.. dok kg laa katakan.. takde online order + delivery mcm skang ni...

sy baru join balik amway thn lepas.. time mude2 biasa laa asyik nampak $$$ jekk... dok buat MLM lain.. last2 ada yg product menyebabkan client sy masuk hospital 2 minggu pada thn 1999(sy stop jd agent), masuk MLM lain pulak, udah makin lama $$$ memang laa dpt tp bila study balik memang guna system pyramid... stop jugak..

masuk amway ni pun sebab nak jaga hati kawan... last2 bila study2 balik... bagus jugak sebab bila cakap business musti ada transection jual beli barang.. bila sy buat sales lebih sy dpt $$$ tinggi.. bukan upline sy..lagi satu, amway ada brg sendiri,kilang sendiri etc... lg pun supplement nutrilite byk permintaan..so, layan jek laa...
Reply With Quote
  #69  
Old 13-06-2008, 11:36 AM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
kalau ikot sejarah memang dr kecik dh kenal amway ni.. parents memang agent tp dulu warehouse amway jauh.. dok kg laa katakan.. takde online order + delivery mcm skang ni...

sy baru join balik amway thn lepas.. time mude2 biasa laa asyik nampak $$$ jekk... dok buat MLM lain.. last2 ada yg product menyebabkan client sy masuk hospital 2 minggu pada thn 1999(sy stop jd agent), masuk MLM lain pulak, udah makin lama $$$ memang laa dpt tp bila study balik memang guna system pyramid... stop jugak..

masuk amway ni pun sebab nak jaga hati kawan... last2 bila study2 balik... bagus jugak sebab bila cakap business musti ada transection jual beli barang.. bila sy buat sales lebih sy dpt $$$ tinggi.. bukan upline sy..lagi satu, amway ada brg sendiri,kilang sendiri etc... lg pun supplement nutrilite byk permintaan..so, layan jek laa...
sy setuju ayat yg last tu. hehe.. tapi ni awk buat part time je kan?
Reply With Quote
  #70  
Old 13-06-2008, 04:43 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
sy setuju ayat yg last tu. hehe.. tapi ni awk buat part time je kan?
start bulan march dah fulltime + ada partime job lain...
byk benda sy nk belajar... resign keje setelah 4 thn keje d sebuah kilang...
tak kawin lagik boleh laa cube2...lagi pun hari2 leh lepaks sini
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump