Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 02-06-2008, 12:09 PM
zasrul1978 zasrul1978 is offline
Regular

zasrul1978's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2006
Posts: 717
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shamfariz View Post
kalau korang semua tak nak beli barang yang mahal, join la ecosway...sambil2 buat network...anda boleh berbelanja dengan harga yang berpatutan...stokis pun byk... banyak lagi kelebihan ecosway...
huhu...
ni dah kira hijack dah nih...
Professional le sikit bro.. upline e-cosway takde ajar etika pemasaran ke?


e-cosway pon mahal jugak.. nak murah beli kat Giant ngan Mydin.


Quote:
dok terfikir org ckp amway mahal laa, slow laa itu aa.. tp pelik nape tabung haji, EPF ++ ada few company besar kt malaysia dok invest dlm amway..
Amway ni jenis Worldwide MLM.
MLM yg pertama dlm dunia kot? rasanya la.. kalau salah tolong betulkan..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 05-06-2008, 05:15 AM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ok,
thanks bro zasrul1978..
sy dh dpt byk info kenapa byk big company dlm malaysia invest dlm amway(malaysia)..
time to move...
Reply With Quote
  #53  
Old 09-06-2008, 06:57 PM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kalau join amway untuk beli barang sendiri.. ade untung x eh?
Reply With Quote
  #54  
Old 10-06-2008, 12:50 AM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
kalau join amway untuk beli barang sendiri.. ade untung x eh?
kalau belajar cara kegunaan, faham kepelbagaian guna produk etc, memang ada untung... tp kene belajar dan faham.. kalau tgk harga jek tp tak tau apa kegunaan barang pun masalah jugak..

Semua ahli CG dijemput hadir ke EKSPO PRODUK AMWAY.
Pusat Konvensyen Sunway Pyramid
Tarikh : 21 Jun 2008
Masa : 1.ooptg - 8.00mlm
Tarikh : 22Jun 2008
Masa : 9.00pagi - 3.00ptg
* terbuka kepada umum.

So, boleh laa tgk mcm2 barang keluaran amway. Boleh tgk+faham mcm mane ada produk yg dh berusia lebih 30thn dan masih lagi dipercayai hasilnya dan mcm2 lagi.
Reply With Quote
  #55  
Old 10-06-2008, 09:52 AM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
kalau belajar cara kegunaan, faham kepelbagaian guna produk etc, memang ada untung... tp kene belajar dan faham.. kalau tgk harga jek tp tak tau apa kegunaan barang pun masalah jugak..

Semua ahli CG dijemput hadir ke EKSPO PRODUK AMWAY.
Pusat Konvensyen Sunway Pyramid
Tarikh : 21 Jun 2008
Masa : 1.ooptg - 8.00mlm
Tarikh : 22Jun 2008
Masa : 9.00pagi - 3.00ptg
* terbuka kepada umum.

So, boleh laa tgk mcm2 barang keluaran amway. Boleh tgk+faham mcm mane ada produk yg dh berusia lebih 30thn dan masih lagi dipercayai hasilnya dan mcm2 lagi.

sbnarnya sy mmg dah jd ahli amway ni tapi x tau pape pon.blh trgkan x eh? brg pon x pnh beli walaupun sy tau mmg bgs. tu yg start nak guna untuk sendiri2 dahulu sbb student lagi. tlgla beri tunjuk ajar =)
Reply With Quote
  #56  
Old 10-06-2008, 03:43 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
sbnarnya sy mmg dah jd ahli amway ni tapi x tau pape pon.blh trgkan x eh? brg pon x pnh beli walaupun sy tau mmg bgs. tu yg start nak guna untuk sendiri2 dahulu sbb student lagi. tlgla beri tunjuk ajar =)
salam,
saudara nak sy terangkan mcm mane? kalau upline dpt tolong lg senang... kat forum just leh share2 pendapat jekk..
Reply With Quote
  #57  
Old 10-06-2008, 06:48 PM
nashaz nashaz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 41
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skateedge View Post
salam,
saudara nak sy terangkan mcm mane? kalau upline dpt tolong lg senang... kat forum just leh share2 pendapat jekk..
upline sy? hmm sbnarnya sy 'ter'masuk amway ni tanpa tau ape2 pon.. camne nak beli brg pun sy xtau.. camne nak dpt untung lagi la x tau.. hihi... nak tanya kat sapa pun x tau. tu yg dok search kat internet nak tanye ngan sape2 yg tau.... blur la sesangat... blh tlg x?
Reply With Quote
  #58  
Old 10-06-2008, 06:55 PM
donnabella donnabella is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 27
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

syarikat yang pertama aku join pada tahun 1986. Bagus... tapi waktu tu tak sebulu dengan upline terus aku berhenti. Dulu aku suka allano dan complexion bar.
Reply With Quote
  #59  
Old 10-06-2008, 08:39 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashaz View Post
upline sy? hmm sbnarnya sy 'ter'masuk amway ni tanpa tau ape2 pon.. camne nak beli brg pun sy xtau.. camne nak dpt untung lagi la x tau.. hihi... nak tanya kat sapa pun x tau. tu yg dok search kat internet nak tanye ngan sape2 yg tau.... blur la sesangat... blh tlg x?
insyaallah boleh tolong.. kalau dok ipoh boleh laa jumpe.. dulu salu d KL tp skang lepas minyak naik kurang laa skit dpt job di sana..

paling senang utk permulaan bace buku yg ada dlm starter kit.. just belek2 n tgk2.. nak tau profile company mcm mane.. product ape yg dijual etc.. lepas tu baru leh sembang lain..
Reply With Quote
  #60  
Old 10-06-2008, 08:43 PM
skateedge skateedge is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 782
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by donnabella View Post
syarikat yang pertama aku join pada tahun 1986. Bagus... tapi waktu tu tak sebulu dengan upline terus aku berhenti. Dulu aku suka allano dan complexion bar.
allano n complexion bar masih ada.. harga lain skit dr dulu..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:10 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you