Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 31-12-2007, 10:32 PM
Mystream Network Mystream Network is offline
Active Member

Mystream Network's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,236
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrpezzal View Post
hmmm .. tidak jgk saya rasa..
ramai juga cina yg berjaya ada yg masuk lambat.

dan tidak semestinya yang masuk awal itu akan berjaya.. ianya bergantung pada usaha kita...
betul....tapi dlm mlm, yg terawal ada advantage....lagi satu yg saya tengok, puak ni akan bg peluang kat puak dia dulu sebelum disclose kat org kita.....

itu apa yg saya nampak la....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 31-12-2007, 10:54 PM
mrpezzal mrpezzal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 104
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default AMWAY - SA8 Bioquest Demo 1 - Exploding Crystals

AMWAY - SA8 Bioquest Demo 1 - Exploding Crystals

Reply With Quote
  #13  
Old 31-12-2007, 10:56 PM
mrpezzal mrpezzal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 104
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mystream Network View Post
betul....tapi dlm mlm, yg terawal ada advantage....lagi satu yg saya tengok, puak ni akan bg peluang kat puak dia dulu sebelum disclose kat org kita.....

itu apa yg saya nampak la....

saya rasa tidak betul jgk...
sbb ada jgk cina yang masuk .. tapi tak dapat pergi lebih tinggi
disebabkan oleh usaha yang kurang.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-01-2008, 09:12 PM
syaq syaq is offline
Legendary Member

syaq's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: KL - SEREMBAN - MELAKA
Posts: 13,425
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to syaq
Default

Selamat Tahun Baru 2008
__________________
PROMOSI PROTON & PERODUA!!
Call/WhatsApp
012-6611828
Reply With Quote
  #15  
Old 01-01-2008, 11:13 PM
Cacharias Cacharias is offline
Active Plus

Cacharias's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Location: d'islanders
Posts: 3,699
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrpezzal View Post
saya rasa tidak betul jgk...
sbb ada jgk cina yang masuk .. tapi tak dapat pergi lebih tinggi
disebabkan oleh usaha yang kurang.
Dah lamer ke join Amway ni bro... Aper kelebihan nyer bro dari MLM yg lain macam Cosway atau Hai-O...
Reply With Quote
  #16  
Old 02-01-2008, 01:45 PM
mrpezzal mrpezzal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 104
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Cacharias View Post
Dah lamer ke join Amway ni bro... Aper kelebihan nyer bro dari MLM yg lain macam Cosway atau Hai-O...
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-01-2008, 02:46 PM
wanz_inc wanz_inc is offline
Regular

wanz_inc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 113
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrpezzal View Post
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.

yea saya setuju... memang barang amway bagus semua... saya pun pakai jugak... teruskan perjuagan anda di sana....
Reply With Quote
  #18  
Old 02-01-2008, 09:55 PM
gym_midas gym_midas is offline
Regular

gym_midas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 679
Thanks (Received): 172
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrpezzal View Post
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.
nampaknya ko masih guna konsep lama.............jual produk sebanyak mungkin......kenapa tk beralih ke sistem britt...
__________________
to break a prison in me

TRADERS HELPING TRADERS.....JOM K.I.S.S
i'm a nudist
Reply With Quote
  #19  
Old 02-01-2008, 11:38 PM
mrpezzal mrpezzal is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 104
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gym_midas View Post
nampaknya ko masih guna konsep lama.............jual produk sebanyak mungkin......kenapa tk beralih ke sistem britt...
saya hanya hendak berkongsi ttg barangan AMWAY nie..
sbb ramai dari kita yg tidak suka ambik tahu ttg produk AMWAY nie.
tapi bila dah guna .. ramai yg suka... termasuk saya

barulah kita tahu apa maknanya Barangan Amway yang "MAHAL" dan Juga Brangan di Market yang "MURAH"..
Reply With Quote
  #20  
Old 06-01-2008, 03:05 AM
infomer infomer is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrpezzal View Post
saya hanya hendak berkongsi ttg barangan AMWAY nie..
sbb ramai dari kita yg tidak suka ambik tahu ttg produk AMWAY nie.
tapi bila dah guna .. ramai yg suka... termasuk saya

barulah kita tahu apa maknanya Barangan Amway yang "MAHAL" dan Juga Brangan di Market yang "MURAH"..

saya juga pakai barangan AMWAY ni
sangat bagus..
wpun orang kata barang mahal.. tapi barangan dia berkualiti

hari tu ada skali saya beli barang.. dan rasa tak puas hati...
terus saya complaint pada AMWAY.. terus AMWAY tukarkan dengan yang baru.

Kekadang tu ada jugak kawan-kawan saya yang dapat duit balik..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:43 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you