Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #51  
Old 20-09-2011, 02:59 PM
akuaris akuaris is offline
Regular

akuaris's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 886
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr-Mus View Post
Assalamualaikum semua!

Masalah aku ni dari dulu lagi, ada yang anggap serius, ada yang anggap biasa, masalah dia begini...

Time dekat2 nak masuk malam dalam pukul 6 petang ke 8 malam aku mesti rasa lapar sampai terketar-ketar lutut. Benda ni terjadi walaupun aku dah makan tengahari, maksudnya bukan dari pagi aku tak makan. Tambah-tambah kalau time hujan time tu, memang terketar-ketar lutut aku ni lapar...

Benda ni bukan tiap-tiap hari jadi, cuma kadang-kadang je. Korang rasa sebab apa ye? Kurang vitamin tertentu ke or ada sebab yang lain?

Harap otai-otai kesihatan dapat bagi jawapan, thanks!
jom tt ikut aku p main takraw petang2...sekali kena panahan takraw mesti dah x lapar dah
__________________
biarkan sistem automatik membantu anda menjana pendapatan hanya berada di rumah
http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=akurich
Paid Advertisement
  #52  
Old 20-09-2011, 03:06 PM
Mr-Mus Mr-Mus is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Mr-Mus's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Feb 2009
Location: Tasek Gelugor, Pulau Pinang
Posts: 4,879
Thanks (Received): 254
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Apapun thanks banyak2 kepada kawan2 kat sini yang sudi memberi tips & nasihat. Alhamdulillah, sekarang dah terketar2 dah.
  #53  
Old 20-09-2011, 03:09 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,600
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr-Mus View Post
Apapun thanks banyak2 kepada kawan2 kat sini yang sudi memberi tips & nasihat. Alhamdulillah, sekarang dah terketar2 dah.
So masih x baik lagilaa tt nie??
  #54  
Old 20-09-2011, 03:09 PM
Mr-Mus Mr-Mus is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Mr-Mus's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Feb 2009
Location: Tasek Gelugor, Pulau Pinang
Posts: 4,879
Thanks (Received): 254
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
So masih x baik lagilaa tt nie??
Bukan bro, dah baik dah. Sekarang terketar2 sebab ujan, sejuk!
  #55  
Old 20-09-2011, 03:14 PM
Kimie Kimie is offline
Super Active

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,751
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pening aku baca.. senang citer, macam mana nak total scan badan kita sakit apa?

gi klinik biasa ke? hospital ke? berapa chargenye?
  #56  
Old 20-09-2011, 03:17 PM
Mr-Mus Mr-Mus is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

Mr-Mus's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Feb 2009
Location: Tasek Gelugor, Pulau Pinang
Posts: 4,879
Thanks (Received): 254
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kimie View Post
pening aku baca.. senang citer, macam mana nak total scan badan kita sakit apa?

gi klinik biasa ke? hospital ke? berapa chargenye?
Standard kena pagi check darah la senang.
  #57  
Old 20-09-2011, 03:28 PM
CoqBadaq CoqBadaq is offline
Active Member

CoqBadaq's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,820
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

teketar cuba minum coke...asa i said before
  #58  
Old 20-09-2011, 07:23 PM
siddiq07 siddiq07 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

haha ko nak kena parkinson tu
  #59  
Old 30-09-2011, 05:20 PM
kaki lari kaki lari is offline
Regular

kaki lari's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 476
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mgkin anda ni kurus kot...
suhu persekitaran cpt mnyerap ke dlm bdn anda...
mkn ikt mse...
jgn tangguh2 wktu mkn bleh menyebbkn bdn mengigil...
  #60  
Old 04-05-2012, 05:03 PM
amuk293 amuk293 is offline
Active Plus

amuk293's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,989
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

mgkin anda banyak dosa sebab scam duit org kot..ahahahahha
__________________
Jom Ke Open House Rumah Saya Di Sini: SHAIN'S HOUSE
Sponsored Links
Closed Thread Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold