Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,277
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,011
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,164
More...
Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 16-01-2012, 11:31 AM
lizakamal lizakamal is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 53
Poster Rank: #18779
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Settle pos to Kuching for Eina, 2 boxes CD180150517MY & CD180150494MY Tq
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 27-02-2012, 09:24 AM
lizakamal lizakamal is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 53
Poster Rank: #18779
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

2012 Tupperware Starter Kit

Dear all

Bermula 1st March 2012 Tupperware Starter Kit (KitBag) berharga RM70. Item didalam kitbag tersebut juga ditukar kepada Eco Lime 500ml (1) dan Shallow Sq Round 250ml (2). Disertakan juga Berrygen 15gm (1sachet), Lacto Fiber 10gm (1sachet) dan Intro Discount Voucher 2012.

Harap Maklum
Reply With Quote
  #103  
Old 29-02-2012, 01:14 PM
sueweal sueweal is offline
Super Active Member

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2011
Posts: 4,464
Poster Rank: #850
Thanked 18 Times
Active Level
Default

Anyone interested to become tupperware consultant?

Please PM me for details.

Something great is always awaiting! :a01:a12:a08

Join us today! REBATE RM15.00
__________________
PAKAI HENPON PUN DAPAT 100K INSURANCE DAN TIKET AIR ASIA FREE..: http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=160456

REBATE RM600 DGN PEMBELIAN MESIN TOPUP WOOPIT[/B]http://www.facebook.com/woopitrebate
Reply With Quote
  #104  
Old 29-02-2012, 05:13 PM
sueweal sueweal is offline
Super Active Member

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2011
Posts: 4,464
Poster Rank: #850
Thanked 18 Times
Active Level
Default

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Kami ada menjual TUPPERWARE YANG BERANEKA JENIS DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN...
JOM BELI BELAH DI TUPPERWARE25%...BERBALOI BALOI.....




Tatacara Pembelian:

1) Setelah membuat pilihan barangan, sila call/sms/ym/pm untuk
memaklumkan pilihan.
2) Buat pembayaran secara online atau bank in ke akaun Maybank.
3) Semakan status payment anda (sila PM/emel detail transaksi
payment)
4) Terima detail delivery dr sy
5) Pemberitahuan penerimaan parcel
6) Kos penghantaran adalah menggunakan perkhidmatan Pos Laju
Malaysia (kos ikut berat dan saiz)

Hubungi SUHAIL/AISHAH:-
Tel:019-6335644/019-9603770
ym:aku_slumber84@yahoo.com
email: suhail.najid@gmail.com

Akaun bank:
Maybank - xxxxxxxxxxxxx (hubungi)
Mohd Suhail



Selamat berurusniaga dan terima kasih.
__________________
PAKAI HENPON PUN DAPAT 100K INSURANCE DAN TIKET AIR ASIA FREE..: http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=160456

REBATE RM600 DGN PEMBELIAN MESIN TOPUP WOOPIT[/B]http://www.facebook.com/woopitrebate
Reply With Quote
  #105  
Old 29-02-2012, 05:18 PM
sueweal sueweal is offline
Super Active Member

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2011
Posts: 4,464
Poster Rank: #850
Thanked 18 Times
Active Level
Default

APA YANG ANDA DAPAT SEKIRANYA ANDA MENJADI AHLI..... JOM BACA!!!!!


Anda akan mendapat profit 20% daripada retail price atau sekiranya anda menaja 2 orang ahli di bawah anda, anda layak mendapat 20% daripada retail price.
Semakin ramai downline anda semakin banyak komisyen atau pendapatan yang anda akan perolehi...Berbaloi baloi kan....
pastikan anda mempunyai target berapa yang anda mahu setiap bulan
Anda boleh menjalani kehidupan yang bebas dari masalah kewangan
Bekerja dari rumah mengikut waktu yang anda sendiri tetapkan tanpa mengabaikan masa berkualiti bersama orang yang tersayang
__________________
PAKAI HENPON PUN DAPAT 100K INSURANCE DAN TIKET AIR ASIA FREE..: http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=160456

REBATE RM600 DGN PEMBELIAN MESIN TOPUP WOOPIT[/B]http://www.facebook.com/woopitrebate
Reply With Quote
  #106  
Old 19-03-2012, 02:22 PM
lizakamal lizakamal is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 53
Poster Rank: #18779
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

sold !!!

Quote:
Originally Posted by lizakamal View Post


ot sunshine set - rm169
Reply With Quote
  #107  
Old 17-04-2012, 12:24 PM
sueweal sueweal is offline
Super Active Member

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2011
Posts: 4,464
Poster Rank: #850
Thanked 18 Times
Active Level
Default

Anyone interested to become tupperware consultant?

Please PM me for details.

Something great is always awaiting! :a01:a12:a08

Join us today! REBATE RM15.00
__________________
PAKAI HENPON PUN DAPAT 100K INSURANCE DAN TIKET AIR ASIA FREE..: http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=160456

REBATE RM600 DGN PEMBELIAN MESIN TOPUP WOOPIT[/B]http://www.facebook.com/woopitrebate
Reply With Quote
  #108  
Old 20-06-2012, 09:35 AM
lizakamal lizakamal is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 53
Poster Rank: #18779
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default



INSPIRE COOKWARE COLLECTION


Inspire Wok with glass cover 38 cm
Inspire Fryer with glass cover 26 cm
Inspire sauce pan with glass cover 2L
Inspire Casserole with glass cover 3.7L
Inspire Stock Pot with glass cover 7L

RETAIL PRICE : RM3,294
HARGA OFFER PELANCARAN : RM2,790
HARGA AHLI 25% : RM2,092.00

Credit Card 0% Interest Fee installment plan - up to 12 mths
available

call/sms 019 6025777 | YM lizakamal@yahoo.com
Reply With Quote
  #109  
Old 22-07-2012, 03:53 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,407
Poster Rank: #1650
Blog Entries: 2
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default Buat duit dengan Tupperware

Salam kawan2, pagi ni saya nak berkongsi pengalaman, kegembiraan, keceriaan, suka-duka, susah-payah, pahit-getir sejak join Tupperware Brands 6 bulan lalu....

Alkisahnya, saya bermula dengan bisnes Tupperware pada bulan Jan 2012 sejak tercetus idea nak buat kutu Tupperware...tengok2 ada sambutan yang menggalakkan jugak dari kawan2 ofis dan rakan2 FB.... so, daripada 1 grup kutu sehinggalah sekarang ada 3 grup...

Alhamdulillah, saya bertemu dengan leader yg banyak membantu, memberi tunjuk ajar bagaimana cara yang betul untuk maju dalam bisnes ni dan of courselah ia memerlukan pengorbanan masa, tenaga dan wang ringgit yang bukan sedikit....

Saya betul2 serius dalm bisnes ni bermula minggu ketiga bulan Jan 2012...dan terus didaftarkan dalam DIQ program untuk menjadi Director bulan tu jugak...dalam masa seminggu, saya berjaya mendapat lebih 9 orang ahli baru dan sale 4k!!! So, komisyen pertama tidaklah banyak sebab baru sgt join kan...so, inilah cek yang pertama saya terima... Alhamdulillah... TQVM Tupperware Brands...



Masuk bulan kedua, iaitu bulan Feb 2012, saya terus memecut bagi mencukupkan 15 orang ahli & sale 14k...pelbagai cara diusahakan...buat demo, roadshow, sms, FB, emel, blog dan akhirnya di hujung bulan Feb, saya berjaya mendapat sale 15k & rekrut ahli baru seramai 22 orang! (melebihi syarat yg telah ditetapkan)...Dan pada bulan Mac, akhirnya saya telah berjaya bergelar Director dalam Tupperware Brands setelah kerja keras selama sebulan lebih... dan inilah cek yang diterima selepas itu....


Sejak bergelar Director, usaha tetap diteruskan bagi memantapkan lagi pendapatan yang diperolehi kerana inilah yang boleh dianggap sumber pendapatan rasmi saya selain daripada kerja tetap sekarang... Dan inilah cek yang ketiga...


Dan seterusnya, saya mengorak langkah lagi dengan menaikkan seorang Director di bawah saya dan hasilnya saya berjaya bergelar 1 Star Director dalam masa 3 bulan join Tupperware Brands....dan inilah cek yang keempat...


Dan seterusnya bulan kelima...inilah hasilnya dengan jualan online sahaja....


Seterusnya..saya mengorak langkah lagi dengan menaikkan seorang lagi Director di bawah saya... dan inilah hasilnya dengan sale 15k...tadaa....


Alhamdulillah, rezeki melimpah-ruah sejak join biz Tupperware nih...setakat ini saya ada ramai pelanggan setia yang sentiasa membuat pembelian ulangan setiap kali katalog baru keluar...

Nak tak jadi macam saya dan dapat cek tiap2 bulan mcm ni? Sape berminat, boleh contact saya secara personal untuk kita buat 'tution' khas macamana nak berjaya dalam Biz Tupperware nih....

dengan motto.."Bukan Senang Nak Senang"... dan sekarang masih belum senang...

usaha masih perlu diteruskan untuk ke tahap yang lebih baik lagi....

Untuk makluman juga, saya sedang berusaha menaikkan seorang lagi Director bulan ni... diharapkan semuanya achieve dalam masa yang sepatutnya...

Doakan kejayaan saya dalam bisnes ni... dan untuk kamu semua jugak..jika ingin berjaya macam saya...JOM SERTAI SAYA SEKARANG...masih belum terlambat lagi kerana Tupperware Brands jenama yang sudah terkenal dan tidak perlu diperkenalkan lagi...
Reply With Quote
  #110  
Old 22-07-2012, 05:52 AM
bouncer bouncer is offline
Super Active Member

bouncer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Location: KL-SELANGOR
Posts: 4,289
Poster Rank: #874
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

Tahniah.... Teruskan usaha selagi rezeki ada kat anda cari...
__________________
MENCARI PELUANG BUAT DUIT
PM YE
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:12 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE