Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,853
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,465
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,445
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-07-2011, 12:05 PM
paklong3g paklong3g is offline
Active Member

paklong3g's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Posts: 740
Poster Rank: #4436
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default TUPPERWARE BRANDS MALAYSIA SDN. BHD.(287324-M)(AJL93542)-www.tupperwarebrands.com.my

TUPPERWARE BRANDS MALAYSIA SDN. BHD. (287324-M)(AJL93542)
(Formerly known as Dart Far East Sdn. Bhd.)
No.6 Jalan SS 13/4 Section 13
Subang Jaya Industrial Estate
47500 Subang Jaya Selangor Darul Ehsan
Tel: (603)56365500 Fax: (603) 56311832


"Selamat Datang ke HarSyifa Tupperware Corner"

Salam Mesra buat semua Warga CG yang budiman.

Izinkan kami mempromosikan produk Tupperware dan juga peluang perniagaan bersama TUPPERWARE BRANDS MALAYSIA.
Kami yakin ramai dari sini yang sudah pun mengenali syarikat Tupperware dan produk-produk keluarannya sejak sekian lama.Seperti yang diketahui , produk Tupperware merupakan produk yang sangat berkualiti diperbuat dari bahan2 yg selamat dan non-toxic dimana ia tidak melepaskan bahan2 kimia yang berbahaya kepada makanan / minuman yang disimpan di dalamnya. Ia juga direka khas untuk kegunaan dalam mikrowave dan juga boleh digunakan untuk jangka masa panjang.
Dengan ini, mempromosikan produk produk lama dan terbaru dari syarikat akan menjadi lebih mudah disamping Jaminan dan Kualiti yang Tinggi bagi semua produk keluarannya.
Marilah kita sama2 menjalankan perniagaan ini secara sambilan ataupun sepenuh masa,sambil berkongsi minat mengumpul dan menggunakan barangan Tupperware di rumah atau di mana saja.
Kami juga ingin berkongsi minat dengan penggemar dan peminat Tupperware yang ingin mendapatkan koleksi Tupperware dengan cara yang lebih mudah. Anda tidak perlu bersusah-payah untuk ke kedai bagi mendapatkan stok Tupperware lagi, segala tempahan dan pembelian boleh dibuat dengan mudah secara online dengan kami.
Kami menawarkan barangan Tupperware dengan harga yang terbaik untuk kepuasan anda.
Jika anda berminat untuk mendapatkan keistimewaan sebagai ahli dan juga pengedar, anda juga boleh lakukannya di sini. Jika anda hanya ingin membeli barangan Tupperware sahaja tanpa menjadi ahli,kami juga menawarkannya! Oleh itu, jangan malu jangan segan untuk ajukan sebarang pertanyaan kepada kami di sini.Kepuasan hati anda dan servis yang terbaik adalah Jaminan dari kami.


CARA-CARA MEMBUAT PESANAN:



1. Anda boleh membuat pilihan produk yang anda minat,dengan menyatakan kod produk seperti dalam katalog. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan mengenai produk tersebut, sila PM /sms ke 019-5908779 (HarSyifa Enterprise).

2. Selepas pihak kami confirm mengenai stok barang tersebut, bayaran haruslah di buat ke akaun seperti berikut:

Nama : Harsyifa Enterprise
No.Akaun CIMB: 0205 0000 323107

atau


Nama : Mohd Izwan B. Zainol Abidin
No.Akaun MayBank : 1020 5512 9750


CARA PENGHANTARAN:

1. Barang akan di pos menggunakan pos laju .Minimum dikenakan adalah sebanyak RM6 bagi pos laju(semenanjung).Bagi Sabah/Sarawak kos pos laju minimum RM 9.

2.Jumlah kos pos bergantung kepada berat barang yg diorder.

3.Semua harga di sini tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan sebaliknya.

4. Setelah pembayaran di buat, pembeli hendaklah PM/sms bukti pembayaran beserta NAMA , ALAMAT, KOD PRODUK DAN NO.TELEFON bagi urusan penghantaran.

5. Order cuma akan diproses setelah bayaran diterima.

6. Pembeli harus memaklumkan kepada kami setelah barang tersebut selamat di terima.


HUBUNGI KAMI:

EMAIL : paklong3g@yahoo.com
Tel : 019-5908779 / 019-5056336

Terima Kasih!!
__________________
YM : izwan3g Tel: 019-5908779
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-07-2011, 12:06 PM
paklong3g paklong3g is offline
Active Member

paklong3g's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Posts: 740
Poster Rank: #4436
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Reserved utk Latest Catalog
__________________
YM : izwan3g Tel: 019-5908779
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2011, 12:07 PM
paklong3g paklong3g is offline
Active Member

paklong3g's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Posts: 740
Poster Rank: #4436
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Reserved utk Stok Sedia Ada
__________________
YM : izwan3g Tel: 019-5908779
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2011, 12:08 PM
paklong3g paklong3g is offline
Active Member

paklong3g's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Posts: 740
Poster Rank: #4436
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Reserved untuk Marketing Plan
__________________
YM : izwan3g Tel: 019-5908779
Reply With Quote
  #5  
Old 10-07-2011, 12:18 PM
kongcidea kongcidea is offline
Normal Member

kongcidea's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Location: bumi Allah
Posts: 409
Poster Rank: #6568
Blog Entries: 1
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

macam mana nk jadi ahli?..kalau jadi ahli apa benefitnya?
__________________
hidup penuh sederhana
Reply With Quote
  #6  
Old 10-07-2011, 12:40 PM
paklong3g paklong3g is offline
Active Member

paklong3g's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Posts: 740
Poster Rank: #4436
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kongcidea View Post
macam mana nk jadi ahli?..kalau jadi ahli apa benefitnya?
Salam,
nak jadi ahli mudah saja, dan lebih bagus jadi ahli sebab dapat banyak benefits.

Yuran keahlian adalah RM60,beserta pembelian Min RM150 untuk keaktifan ahli.Dgn PROMOSI sekarang ni, Anda hanya perlu bayar RM260 sahaja termasuk Yuran Keahlian,dan anda akan dapat 1 Kit Home Set bernilai lebih Dari RM300,1 set Bisnes Kit berserta Modular Set bernilai lebih RM50 dan juga Free Gift dari kami.
Menarik tak?
Benefitnya pulak, anda akan dapat diskaun 20~25% bagi setiap pembelian barangan Tupperware di mana2 stokis Seluruh Malaysia.
Di samping itu, anda boleh menjalankan perniagaan Tupperware yang mampu menjana pendapatan sampingan dan kalau anda serius ia mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka!!
Note: Sy akan upload gambar Home Kit, Business Kit dan Free Gift tu kemudian k.Kejap lagi nak kena keluar.
__________________
YM : izwan3g Tel: 019-5908779
Reply With Quote
  #7  
Old 10-07-2011, 08:32 PM
afiqahkaya afiqahkaya is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 859
Poster Rank: #3988
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

best tupperware ni..
__________________
|WEBNIAGA|NAK TEMPAH WEB,MINISITE,BANNER..ETC??Web jualan utk biz anda,RM150 jer..
(REAL BIZ) JOM JOIN?..

YM:nasirsnaco Fon:0133703565/0173900953 Email:afiqahkaya@gmail.com
Reply With Quote
  #8  
Old 10-07-2011, 09:47 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 15,451
Poster Rank: #131
Thanked 38 Times
Active Level
Default

mcm dah lama je biz ni??
__________________
Daftar percuma kedai online anda

Call/SMS/Wassap 0162459013/0122106559
Reply With Quote
  #9  
Old 10-08-2011, 04:43 PM
sueweal sueweal is offline
Super Active Member

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2011
Posts: 4,467
Poster Rank: #854
Thanked 18 Times
Active Level
Default TUPPERWARE BRANDS MALAYSIA SDN. BHD.(287324-M)(AJL93542)-www.tupperware.com.my

SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MENYINGGAH MATA DI KEDAI TUPPERWARE SAYA~~~


Jika ada yang berkenan Sila ikuti tatacara pembelian di bawah ;
Order dari katelog semasa juga saya alu-alukan.



CARA PEMBELIAN


A. Sila buat order



Emelkan pesanan anda ke aishah20@yahoo.com atau PM saya dan bleh juga SMS saya di 019-6335644


Saya akan check stok available @ tak dan akan inform secepat mungkin.


Sila sertakan butiran seperti dibawah semasa membuat pesanan:


Nama Penuh
Alamat
No HP
Senaraikan produk satu persatu dan kuantiti yang diperlukan
B. Pembayaran


Saya akan emelkan atau SMS jumlah yang anda perlu bayar termasuk kos penghantarannya.


Harga yang dipaparkan adalah untuk semenanjung sahaja.


Harga Sabah/Sarawak bergantung kepada saiz bermula dari RM5.00





C . Penghantaran


Penghantaran akan dibuat setelah bayaran diterima.


Penghantaran adalah melalui pos parcel dan pos laju sahaja.


D. Kos Pos


Semua kos pos belum termasuk harga JUALAN
KECUALI dinyatakan



SEKIAN,TERIMA KASIH
Reply With Quote
  #10  
Old 11-08-2011, 11:16 AM
manja_sungguh manja_sungguh is offline
Normal Member

manja_sungguh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 286
Poster Rank: #8072
Thanked 1 Time
Active Level
Default

semuga maju jaya TT.. kasi up sikit
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:14 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE