Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-11-2007, 05:31 AM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Worldwellness Network Sdn Bhd(498569-M)(AJL931429) - worldwellness.com.my

Assalamualaikum,

Rakan-rakan seperjuagan CG semua. Saya disini ingin berkongsi maklumat dan peluang pada sebuah perniagaan yang sah dan mempunyai ruang yang besar untuk berkembang. Perniagaan ini diasaskan oleh Dr Nordin Darus pengasas kepada produk kesihatan yang 100% dari Malaysia. Produk kesihatan ini berpotensi besar kerana ianya adalah satu keperluan penting untuk mendapatkan kesihatan yang berterusan.

Mungkin kawan-kawan disini mengganggap saya taksub dengan produk ini, terus terang saya katakan saya masih baru dalam perniagaan worldwellnes. Setelah banyak program online yang saya masuk semuanya berhenti sekerat jalan. apa yang saya dapat kaji adalah dari syarikat yang tidak kukuh dan banyak permasaalahan dari segi undang-undang. Jadi saya ambil keputusan untuk bersama worldwellness kerana program pemasaran yang mudah. tanpa modal saya boleh dapat perolehi pendapatan RM40,000 didalam masa 2 bulan. hari ini baru 2 hari saya join company ini.

Disini saya sediakan beberapa maklumat mengenai perniagaan worldwellness:

Worldwellnes oleh Dr Noordin Darus, seorang Guru kesejahteraan dan Pakar Terapi Air yang terkenal, selepas beliau disahkan menghidapi kanser darah Lymphoma dan pernah disahkan hanya boleh hidup untuk beberapa bulan lagi. Dalam pertempuran untuk terus hidup, beliau terasa di dorong oleh Allah SWT untuk menggunakan air sebagai salah satu jalan penyelesaian. Air dari sistem penapisan khas ini telah membantu beliau menyembuhkan diri dalam beberapa bulan sahaja. Beliau berasa bertanggungjawab untuk berkongsi penemuan ini dengan setiap insan di dunia.


ini gamabar pengasasnya - Anda mesti kenal dia cukup popular dengan program kesihatan di TV


1.Modal permulaan RM70 sahaja. Didalam waktu promosi (Harga asal - RM98)

2. Pelan pemasaran fantastik dan anda boleh memperolehi RM40,000 didalam masa 2 bulan sahaja.

Jika ada mana-mana member CG mahu bersama-sama saya dialu-alukan. Syarikat kukuh dan memang kukuh.. tengok gamabr dibawah.



Pengurusan syarikat yang profesional. Dan paling saya banggakan ianya adalah sebuah syarikat bumiputra yang berwawasan.

Orang kata "kalau tak kenal maka tak cinta"

hubungi saya untuk mengenali peluang ini, biar saya tunjukkan anda satu peluang yang bernilai ini. Latihan percuma disediakan di office setiap hari Isnin dan rabu.

Jika anda mempunyai masa ingin megenali perniagaan hebat ini, sila hubungi saya. kalau tak nak jumpa hari lain pun boleh

Disini ada beberapa keratan akhbar mengenai worldwellness:






ramai yang tahu, tapi ramai juga yang tak tahu rahsia sebenar syarikat ini. Memang sudah terbukti program ini boleh berjaya.

mari kita lakukan perniagaan sebenar dan jaga nama baik dari bertukar-tukar program tapi satu apa tak jadi, duit banyak habis.


Last edited by VAMP; 30-11-2007 at 04:13 PM.. Reason: title edited
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-11-2007, 06:13 AM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jom sertai worldwellness!
syarikat kukuh, wang terjamin, perniagaan berpotensi, produk menarik dan mudah dijual.

mulakan hari anda dengan perniagaan sebenar, jangan lepaskan peluang!

pelan pendapatan terbukti, ramai dah berjaya.

pesanan dari saya - " anda mampu mengubahnya"

Reply With Quote
  #3  
Old 30-11-2007, 06:18 AM
alia79 alia79 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

owh tread baru lah.. business ape ni bang..

alia tak pernah buat business online ni, tapi doktor tu kenal lah..

__________________
Jom borak kat sini iklan free pun ade:
<<<<<<<<<<>>>>>>>>>TimeStreets.com<<<<<<<<<>>>>>>> >>
Reply With Quote
  #4  
Old 30-11-2007, 08:52 AM
apisemmet apisemmet is offline
Regular

apisemmet's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

owh... apa yang bes ?
Reply With Quote
  #5  
Old 30-11-2007, 02:30 PM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yang best dia compeni kukuh
produk bagus - memang keperluan harian kita
promosi compeni bagus
pelan memang cepat dapat duit!!

Reply With Quote
  #6  
Old 30-11-2007, 02:37 PM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dijemput hadir BOM setaip isnin dan rabu!

Reply With Quote
  #7  
Old 30-11-2007, 03:09 PM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Antara produk worldwellness



7 in 1 formula
Air Cleansing

Energized High Tension

Ionization

Ozonization

Ultra-Violet System

Hyper Threading Technology

Aromatherapy


Benefits

Cleanse the air from pollution and contaminants like bacteria, viruses, mold, fungus, parasites, hazardous fumes, smoke and chemicals.

Neutralizes bad odors, chemical vapours and bad air.

Neutralizes positive charge from radiation.

Provides the "AFTER-RAIN" and "POST-THUNDERSTORM" effects.

Activates the "MOUNTAINOUS" and the "WATER FALLS" like atmosphere.

Provides fresh positive aura with combination of aromatherapy.

Aura Energy Balancing & Self Healing.

The Most Dangerous Air In Your Life...
Studies have shown that the air inside your homes and rooms can be 500% to 1000% more polluted than the outside air. You can breathe in up to 2 teaspoons of pollution per day! (US EPA, WHO).

We spend at least3/4 of the time indoor, either awake or asleep. Like it or not, there isn't much fresh air left in this world, especially in modern living environment. What good does it serve even if you stay in the best house or office and yet it produces "SICK SYNDROME".

Do you want a Better Air, just like the "AFTER-RAIN EFFECT"? Plus aromatherapy, all in one. This world's first 7 in 1 formula, patented technology is conceptualized by a medical doctor who has gone through Blood Cancer himself. He knew that Bad Water, Food and Air and also Stress are the major causes of diseases including cancer. To take care of these, he has developed Rx-Water and Rx-TRa to take care of his water and food supplements and founded the Well-for-Life programme to handle stressful situation. But his latest discovery was inspired by watching rainfalls and lightnings, being the most effective air-cleansing system. Combined with ancient old aromatherapy he now has an amazing product called Airomax.

WORLDWELLNESS NETWORK Sdn. Bhd. which produces Airomax, is currently looking for local and international distributors to market it professionally.

How Airomax Works

1) When airborne contaminants gets into Airomax they are exposed to High Intensity UV Light, Energized High Tension Impulse that kills wide range of bacteria, viruses, molds and break down unhealthy chemicals or gases.

2) The pollutants are exposed to active oxygen from photolic ozone to effectively destroy bacteria, virus, mold, fumes, chemicals and bad odors. Inside and outside Airomax the ionizer produce negative ions which circulate throughout the environment following air current destroying pollutants, contaminants, bad odors and all other positively charged particles such as smoke, dust, pollens allergens, radiation etc. The result is the negatively charged “AFTER-RAIN” aura air effect - a fresh, clean and healthy air in your home or business premises. It helps to lift your mood, alleviate depression and seasonal affective disorder. Airomax high density negative ionizer emits 1.34 trillion negative ions per second to neutralize the ill effect of positive ions, i.e. 1.34 x 10 15 ions/second.

3) High Threading (HT) Technology
This is a concept of the single (same) energy input but producing double (dual) result instead of single or same output. This concept requires very low supply of current especially in supplying the negative ionization and ozonization.

4) Aromatherapy
The healing powers of essential oils have been known for centuries. It is known to have a relaxing effect for those who are feeling down, tired and lethargic. Despite being labeled as a "SIMPLE MEDICINE" it has a very potent antiseptic, revitalizing and stress relieving properties. Aromatic oils can be used simply and effectively to treat a variety of disorders such as stress related anxiety, insomnia, headaches and depression.

Aromatherapy can also improve conditions (refreshing effect) for a lot of other respiratory problems such as asthma, bronchitis, sinusitis and hay fever. Therefore Airomax is also recommended for those with skin diseases such as psoriasis, acne, eczema and allergy.

One of the unique qualities of Airomax is that it does not mix aromatherapy with ozonization. There is a finding that the combination of both (aromatherapy and ozonization) is bad for health where overly prolonged combination and exposure of both may lead to cancer. The technology in Airomax ensures that when one is functioning the other stops. Eventually it will increase the atmosphere's fresh oxygen and provide vital electromagnetic properties plus vibrational energies that invigorate the mind, body and soul. It has an aura self-healing effect and encourages our physiology to return to a balanced state, i.e."WELLNESS STATE".

There are two types of aromatherapy oils available which are:

Refreshing Aromatherapy

Contain: Lemon, Grapefruit, Camphor, Rosemary tunisia and Lime.

Benefits: Uplifting, revitalizing, refreshing.
Maintain alkalinity and reduce acidity. Anti-depressant, emotion stabilizer, improve lymphatic system, detoxifier.

All in all, Airomax is recommended for houses, condominiums, schools, hospitals, hotels, restaurants, factories, offices, beauty salons, laboratories, public lounges, prayer rooms, studios etc.
Reply With Quote
  #8  
Old 30-11-2007, 03:41 PM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ok, tuan boleh lihat presentasi dibawah.

Presentasi worldwellness
Reply With Quote
  #9  
Old 30-11-2007, 03:51 PM
bucah bucah is offline
Regular

bucah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 100
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

baru ka??.......
__________________
-Group ss7-
Reply With Quote
  #10  
Old 30-11-2007, 04:10 PM
jalil jalil is offline
Regular

jalil's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

company rasa 3-4 tahun dah...
tapi ramai tak buat online lagi..
jadi kita promote online lah business ni...

nota: kalaiu compeni tak struggle 3-4 tak kan kita kata syarikat kukuh kan?

jadi ape lagi moh kita promote online.. memang dahsyat kompeni.. paling proud pengasas melayu.

jom kita support compeni bumiputra
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold