Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-07-2011, 02:00 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,725
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 539
Active Level
Default kucing melepas merata kat halaman rumah..

salam..nak minta pendapat member2 CG sekalian..

aku ni bukan peminat atau pembela kucing..tapi x juga benci kat haiwan tu..camni ceritanya..rumah aku ni corner lot, dekat dgn pantai..so, tanah halaman rumah aku ni jenis berpasir la..

yg menjadikan aku geram sgt2, kucing sape ntah n kucing2 terbiar selalu je melepas kat halaman rumah aku ni..aromanya kaw2 menusuk hidung la sebab terlalu banyak..huhu..

sekarang ni aku x boleh nak buka tingkap langsung sebelah halaman rumah aku ni..sebab aromanya tu akan masuk dalam rumah n banyak lalat yg dok hurung najis2 kucing ni akan masuk..takut lalat tu hinggap kat makanan la..kalau xbuka, xde pengudaraan la pulak..

macam mana nak halang kucing2 ni dari melepas kat halaman rumah aku ye..nak halau diorang pun susah gak sebab aku kerja..balik rumah je, dah berlonggok2 najis kucing 2..

hope member2 kat sini especially peminat tegar kucing tu dapat bagi cadangan la untuk aku settlekan masalah ni..
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-07-2011, 02:04 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,114
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

kene pam racun kat pasir ko tu... bila dah takde bau najis nye, kucing dah tak berak lagi kat situ.. cari port lain..
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2011, 02:09 PM
playermmc playermmc is offline
Active Member

playermmc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,499
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

taruk karbaid bro kasi meletop time dorg nk berak hehe
Reply With Quote
  #4  
Old 04-07-2011, 02:10 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,725
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 539
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TamingSari View Post
kene pam racun kat pasir ko tu... bila dah takde bau najis nye, kucing dah tak berak lagi kat situ.. cari port lain..
owh..camtu ke?maknanya selama ni kucing tu tiap2 hari datang sebab dia dpat bau najis dia la kat halaman rumah aku..huhu..baru aku tau..kena cari racun la pasni..tapi racun ape tu bro?huhu
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
  #5  
Old 04-07-2011, 02:11 PM
art art is offline
Active Member

art's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: Banting
Posts: 1,629
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ko tanam rumput byk2..xpun tar je..
Reply With Quote
  #6  
Old 04-07-2011, 02:11 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,725
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 539
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by playermmc View Post
taruk karbaid bro kasi meletop time dorg nk berak hehe
..seperti yang aku fikirkan sebelum ni..tapi xtau menjadi ke x,nak cari tu pun 1 hal..
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
  #7  
Old 04-07-2011, 02:11 PM
sfauzie sfauzie is offline
Active Plus

sfauzie's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2007
Location: Big River
Posts: 3,788
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Nasib kita sama bro...
Reply With Quote
  #8  
Old 04-07-2011, 02:12 PM
Sweet Rose Sweet Rose is offline
Active Plus

Sweet Rose's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: Sabah
Posts: 3,567
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yeke... kucing dah terbiasa kat port tu kot lagipun bau kan...
kucing2 tu dah anggap kawasan tu seolah tandas awam dorang...
sy cadangkan cuba bro bersihkan laman tu dan letak wangi-wangian,

maybe klu dah wangi maka kucing pun kurang nak melepas kat situ...
nanti klu dah wangi lalat pun kurang...huhu
Reply With Quote
  #9  
Old 04-07-2011, 02:12 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,725
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 539
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by art View Post
ko tanam rumput byk2..xpun tar je..
huhu..tar ke?
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
  #10  
Old 04-07-2011, 02:18 PM
art art is offline
Active Member

art's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: Banting
Posts: 1,629
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarulez View Post
huhu..tar ke?
ada duit lebih, ko tar kan je tmpt tu.
lagi satu, petua member aku. bubuh minyak hitam kereta yang terpakai kat kawasan tu. aku pun pernah wat cmtu, alhamdulillah ok.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold