Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-06-2011, 12:21 PM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pencukur Bulu Hidung

Salam semua warga carigold dan semoga sihat selalu:
POSLAJU MALAYSIA 3 HARI SMPI DI RUMAH PEMBELI.
Update ready stok 2014-0 unit.
Stok utk pre-order sentiasa ada.Sampai ke rumah dlm masa 15 hari


Barang Jualan :
1-Pencukur Elektronik Bulu Hidung,Telinga dan Muka-RM25 + poslaju malaysia,RM25 + pos udara berdaftar HK post


* Berkualiti Tinggi & Baru.
* Selesa dan selamat.
* Berkuasa menggunakan : 1 x 1.5V AA bateri(Dijual berasingan).
* Saiz: 13 x 3 x 2,5 cm.

Pakej Termasuk:
* 1 x Pencukur Elektronik Bulu Hidung,Telinga dan Muka

Barang akan di pos menggunakan pos udara berdaftar HK post terus ke alamat rumah pembeli(posmen perlu signature pembeli).Anggaran barang sampai ke rumah pembeli adalah dlm masa 12-20 hari (termasuk hari cuti) slps pembayaran dibuat kepada saya.Segala nombor rujukan berkaitan pembelian barang akan diberi melalui pm/sms kpd pembeli.
BIASANYA 14 HARI DAH SAMPAI DI ALAMAT PENERIMA/PEMBELI

Kepada yang mahu membeli sila buat pembayaran ke nombor akaun seperti dibawah:

Maybank Berhad - M2U
MOHD MAHADZIR MASRON
101169143157
Diruang emel letak : [email protected]


Dan

Text whatsapp nama brg/kuantiti brg/id carigold/nilai pembayaran/masa pembayaran dilakukan/alamat lengkap penerima ke no hp 0197402305
Atau
Send pm kuantiti brg/nilai pembayaran/masa pembayaran dilakukan/emel pembeli/alamat lengkap penerima dgn subjek ''nama brg''

Harap bersabar ketika menunggu penghantaran barang.

Kepada yg serius dan betul berminat dipersilakan mendapatkannya
*send ke pm utk dapatkan harga terendah bagi pembelian 5 unit dan ke atas.

Segala pertanyaan boleh di ajukan di thread ini

Testimoni pembeli/pengguna pencukur bulu hidung,muka dan telinga elektronik :

Quote:
Originally Posted by WRL View Post
terbaikkkkkkkkkkkkkkk la bro....skrg tak ade lagi masalah bulu hidung...
this is best la bro...........tq..brg selamat sampai....
Quote:
Originally Posted by afiq2512 View Post
barang dah sampai hr tu lg.
kena sabar mnunggu.terbaekk utk bulu hidung yg cam hutan.hahaha
Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
dah dpt brg dr TT last week..ambik masa gak nk seminggu sampai..apapun thanks sebab bila sms tanya parcel nape tk sampai lg,tk pernah tk reply..
pencukur muka mmg best ...

INFO:TIADA KES BRG TIDAK SAMPAI KE ALAMAT PENERIMA DI MALAYSIA STKT INI.
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING

Last edited by botcare; 05-08-2014 at 04:37 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-06-2011, 05:37 PM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Salam 1 Malaysia kpd semua..

Memandangkan pasaran offline yang sangat memberansangkan dan hangat untuk e-Pencukur Elektronik Bulu Hidung,Telinga dan Muka.Maka aku buat keputusan buka peluang bisnes pada warga CG( kena daftar kalau belum).

Aku perlukan AGEN di setiap negeri atau jumlah kesemuanya 10 AGEN untuk projek perintis ni.Syarat paling penting ialah anda mestilah seorang yang faham konsep mengimport barang dari negeri China ni.

Projek ini dibuka/dilancarkan sebaik shj urusan dan permasalahan kastam dan sirim dapat diselesaikan.Dan insyaallah brg2 akan selamat sampai ke agen agen.Jika menggunakan penghantaran cara biasa dari China berat lebih 1kg shj ,akan dicas oleh kastam/mel kurier malaysia/SIRIM dgn cas yg agak tinggi dan seterusnya akan mengecilkan margin keuntungan kpd agen agen terutamanya.


HARGA BORONG UNTUK WARGA CG TERPILIH SBG AGEN:
1 pcs RM11

Min Order Quantity : 60pcs/agen = RM660 siap poslaju(1 pcs RM11)
Hanya 50% deposit(=rm330) diperlukan untuk mengesahkan order anda dan baki payment hanya byr selepas brg smpi di malaysia dalam masa 2-3 minggu selepas order ditutup dan sblm diposlaju atau COD kpd agen agen.


Market offline berdasarkan pengalaman jualan aku adalah rm20 dan ke atas(maksimum rm25=2pcs rm50).Peratus keuntungan bersih maksimum adlh 127% 1pcs e-pencukur.
Boleh dikatakan alat yg memudahkan pengguna dlm aktiviti pencukuran bulu hidung,muka dan telinga ini mudah dijual.

Mereka yang berminat dan mempunyai semangat dan kesungguhan yang tinggi boleh hubungi aku melalui
PM/SMS 019-7402305 untuk terus menjadi agen.


Update 29.1.2012
Senarai agen agen e-pencukur adlh spt dibwh:

AGEN 1 = chief agent:
+kOoL+

Batch order 1 600units pencukur bulu hidung.

AGEN 2 = dibuka

Dlm proses penerimaan payment 50% drpd jumlah nilai pencukur.

batch order 2
agen 2 600pcs akan dibuka juga slps ini.


Order akan dilakukan setelah cukup 600pcs atau cukup 10 agen.




jgn segan2 dan malu2..booking tempat dulu pun ok sbg agen e-pencukur..

Terima Kasih
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING

Last edited by botcare; 29-01-2012 at 04:15 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 23-06-2011, 07:32 PM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Updated ttg harga jatuh kpd rm25 shj....

Dan pembeli pertama akan dapat lagi potongan harga sebanyak rm7..jadi harga slps diskaun adalah rm18 utk pembeli pertama SHJ....
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING

Last edited by botcare; 24-06-2011 at 11:29 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 24-06-2011, 02:31 AM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dapatkannya sblm harga berubah....
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING
Reply With Quote
  #5  
Old 24-06-2011, 02:37 AM
bakhtiarb bakhtiarb is offline
Regular

bakhtiarb's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Apr 2010
Posts: 713
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm detail.. aku nak jadi pembeli pertama.. sila quote kan termasuk poslaju to sabah.
barang ni, dah ada di tangan atau masih di china??
Reply With Quote
  #6  
Old 24-06-2011, 07:32 AM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bakhtiarb View Post
pm detail.. aku nak jadi pembeli pertama.. sila quote kan termasuk poslaju to sabah.
barang ni, dah ada di tangan atau masih di china??
Dah di pmkan details.tq
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING
Reply With Quote
  #7  
Old 24-06-2011, 08:28 AM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (136)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 14,003
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro barang lain leh dpt x
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 24-06-2011, 08:32 AM
brozul brozul is offline
Super Active

brozul's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jun 2008
Location: KL
Posts: 8,350
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

emailkan gmbr... [email protected]

nak li satu... pm detail skli..
__________________
Gagal dlm Trade? Tak Pandai Trade? Malas Trade? Tiada Masa utk Trade?

Jom join COPYTRADE TOP10 TRADER DUNIA bersama di FOREX4YOU Utk Pertanyaan Call/SMS/Wasap : 017-5822651 Bro Z
Reply With Quote
  #9  
Old 24-06-2011, 08:57 AM
botcare botcare is offline
Super Active

botcare's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Dec 2005
Location: Group Signal Fx Android Beruntung 77 ahli-Msia
Posts: 6,847
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fanlee View Post
bro barang lain leh dpt x
Send ke pm brg apa tu..
__________________
SIGNAL FX BERUNTUNG BERTESTIMONI +VE TO MT4 ANDROID/IPHONE.5 HARI UNTUNG 77%.PM ME
MY HP NO/WHATSAPP MSG 0197402305 YM ID letsduit2004 EMAIL [email protected]
TEXT WHATSAPP TO ME FOR TESTIMONI +VE BY JOINING THE SIGNAL GROUP IN PROFITABLE LIVE TRADING
Reply With Quote
  #10  
Old 24-06-2011, 09:43 AM
afiq2512 afiq2512 is offline
Active Plus

afiq2512's Avatar
 
Trader Rating: (49)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,879
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm syok jew.nak gak la
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold