Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



  #441  
Old 28-09-2011, 09:51 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,464
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 764
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

dok kesoh r jupe klatang pong
asal maing sedak
ade peluang sumbak gol
insyaallah blh menang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #442  
Old 29-09-2011, 01:12 PM
sabun_debu sabun_debu is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 43
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rozaidi View Post
hehe, sbb kaloh kot
Tau.. penyokong lbh pada pemain g.. berat 66 set mg.. PETEH TRG PETEH
Reply With Quote
  #443  
Old 29-09-2011, 01:21 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,464
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 764
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

makin hangat lak menjelang game ni
Reply With Quote
  #444  
Old 29-09-2011, 01:24 PM
waepy waepy is offline
Active Plus

waepy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,203
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 27
Active Level
Default

dgr khabar akan ada live dua-dua leg...
RTM mungkin ambil live di KT, dan Astro Arena akan buat live di KB...
tp belum ada kepastian lagi, masih rumours...
Reply With Quote
  #445  
Old 29-09-2011, 01:37 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,464
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 764
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by waepy View Post
dgr khabar akan ada live dua-dua leg...
RTM mungkin ambil live di KT, dan Astro Arena akan buat live di KB...
tp belum ada kepastian lagi, masih rumours...
molek la tu ade LIVE
blh la kawang hok duk jauh ni tgk game Tranung maing
Reply With Quote
  #446  
Old 29-09-2011, 02:12 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,464
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 764
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default Terengganu berdepan 'maut'

JURULATIH Terengganu, Irfan Bakti seperti sengaja 'menempah maut' dalam misi mencatat sejarah untuk membawa pasukannya menjulang Piala Malaysia musim ini.

Kelmarin, skuad kendaliannya itu sekadar mencatat keputusan seri tanpa jaringan dengan Negeri Sembilan untuk menghuni kedudukan kedua dalam Kumpulan B.

Keputusan itu sekali gus meletakkan Terengganu dalam situasi sukar apabila mereka dijadualkan menentang Kelantan pada aksi suku akhir.

Apa yang pasti, pertembungan pada 10 dan 14 Oktober itu diibaratkan sebagai ulangan perlawanan akhir Piala FA di Stadium Bukit Jalil, Jun lalu yang menyaksikan Terengganu muncul juara.

Namun bagi Irfan sendiri, dia enggan terlalu bermegah dengan rekod Piala FA itu, sebaliknya tetap menghormati reputasi lawan sebagai pasukan No. 1 negara masa kini.

"Kami akan menentang Kelantan di suku akhir dan kami tidak boleh lari daripada hakikat ini.

"Kami perlu berdepan mereka dengan kekuatan yang kami ada dan saya tidak perlu tertekan dengan perlawanan ini," katanya emalam.

Irfan menambah, sasaran awal pasukannya adalah untuk melayakkan diri ke suku akhir tidak kira atas tiket juara ataupun naib juara kumpulan.

Malah katanya, kejayaan berada dalam kelompok lapan pasukan terbaik adalah sesuatu yang membanggakan.

"Pemain-pemain telah membuktikan mereka berhak berada di suku akhir dan kami akan teruskan rentak ini.

"Apa yang saya harapkan penyokong Terengganu akan terus berada di belakang kami terutamanya ketika berdepan Kelantan di Kuala Terengganu pada 10 Oktober depan," ujarnya.

Mengulas mengenai perlawanan kelmarin, Irfan mengakui hujan lebat sehingga memaksa pengadil menangguhkan perlawanan kira-kira sejam sedikit menganggu fokus anak-anak buahnya.

"Pemain terpaksa bermain di padang becak dan memang sukar jika mereka beraksi mengikut corak permainan biasa.

"Saya juga akui ada beberapa pemain yang gagal memberikan aksi terbaik pada perlawanan malam kelmarin," tambahnya.
Reply With Quote
  #447  
Old 29-09-2011, 02:54 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Member

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 1,953
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Thread ni je yg berjaya mengkantoikan forumer negeri mana
Sume "budu" "belacang" dh terkluar

Tp penatla kel kat semi/final- awal2 lg dh kene "peteh"
Reply With Quote
  #448  
Old 29-09-2011, 03:21 PM
Berfikir Berfikir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 4,858
Thanks (Received): 107
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ganu juara piala Malaysia tahun ni.
Reply With Quote
  #449  
Old 29-09-2011, 03:46 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,051
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

ni kiranya pertembungan kiper terbaik ni..
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #450  
Old 29-09-2011, 05:50 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,464
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 764
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
Thread ni je yg berjaya mengkantoikan forumer negeri mana
Sume "budu" "belacang" dh terkluar

Tp penatla kel kat semi/final- awal2 lg dh kene "peteh"

haddow sedak ngat ye
lawang dulu boh
aloh menang adat maing
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:53 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you