Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,227
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,439
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,228
More...
View Poll Results: Siapa Pemimpin yg anda rasa LAYAK untuk jadi ketua CG Ads?
zolympus 7 21.88%
Syed_Ikhwan 11 34.38%
Permaicat 12 37.50%
haQ 2 6.25%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools
  #371  
Old 02-03-2008, 12:05 AM
hanzahar hanzahar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Pulau Temasek Oh Temasek~
Posts: 2,121
Poster Rank: #1822
Thanked 146 Times
Active Level
Default

ada tk free conference online meeting software?

boleh gak pakai utk discuss2

Last edited by hanzahar; 02-03-2008 at 12:18 AM..
Paid Advertisement
  #372  
Old 02-03-2008, 02:54 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,912
Poster Rank: #282
Thanked 583 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ct aishah View Post
mm nak join..
Join2 sila2 apapun tunggu Restu Permaicat camna..
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

  #373  
Old 02-03-2008, 02:59 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,912
Poster Rank: #282
Thanked 583 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hanzahar View Post
Salam alaikum,

ada sesape perlukan org seberang tambak?

idea ni memang bagus dan rasanya fardu kifayah lah jugak

dekat SG ni boleh katakan ramai blogger,tapi usually blog pasal kehidupan diorg...tktau pon blog boleh monetize

conclusion: how can i help?
Welcome hanzahar we need you..

Kalau boleh seluruh company bawah Temasek Holdings recommend kat permaicat untuk diurus bloggerkan Majulah Singapura
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

  #374  
Old 02-03-2008, 09:03 AM
hanzahar hanzahar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Pulau Temasek Oh Temasek~
Posts: 2,121
Poster Rank: #1822
Thanked 146 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
Welcome hanzahar we need you..

Kalau boleh seluruh company bawah Temasek Holdings recommend kat permaicat untuk diurus bloggerkan Majulah Singapura


bab ni tk confident sket

boleh bagi contoh tak advertiser2 dari malaysia? kalo boleh yg advertise guna bahasa melayu

sg ni kecik;what goes around comes around...usually aku nmpk dorg advertise just utk branding je

nta lah eh,try approach gurmit singh tanya dia nk advertise tak;jual kasut phua chu kang ke hahahaha

Last edited by hanzahar; 02-03-2008 at 09:07 AM..
  #375  
Old 08-03-2008, 01:02 AM
permaicat permaicat is offline
Active Member

permaicat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Location: s.s kuantan E.C.E.R
Posts: 1,976
Poster Rank: #1945
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam...

sori lama tak menjengok disini...

busy kat luar... ok... apa2 perkembangan terbaru kita akan umumkan

selepas hariraya pada 8hb mac nie nanti...
  #376  
Old 10-03-2008, 03:30 AM
heaven heaven is offline
Super Active Member

heaven's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,646
Poster Rank: #1458
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

huhuhuhu...x sabar nk tunggu dr Tuan Pengerusi ni...hari raya dh nk abis ni...
  #377  
Old 12-03-2008, 12:04 PM
Syed_Ikhwan Syed_Ikhwan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: www.RahsiaOnline.biz
Posts: 935
Poster Rank: #3659
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

Hmm.. Slow sgt ni. Saya rasa terpaksa mengundurkan diri buat sementara waktu utk memberi laluan kepada project project saya yg lain yg sedang berjalan dengan serentak buat masa ni. Harap Maklum.
  #378  
Old 12-03-2008, 04:58 PM
kutaibuah kutaibuah is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 23
Poster Rank: #25267
Thanked 0 Times
Active Level
Default

macam hanget hanget taik ayam jek
  #379  
Old 13-03-2008, 01:32 AM
Syed_Ikhwan Syed_Ikhwan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: www.RahsiaOnline.biz
Posts: 935
Poster Rank: #3659
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kutaibuah View Post
macam hanget hanget taik ayam jek
Bukan hangat hangat taik ayam. benda serius tapi big comitment.
  #380  
Old 13-03-2008, 01:42 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,912
Poster Rank: #282
Thanked 583 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Syed_Ikhwan View Post
Bukan hangat hangat taik ayam. benda serius tapi big comitment.
Kutaibuah tu memang camgitu..sajer jer nak post merapu then dapat masuk thread politik.

Syed pun dah busy erm..satu kerugian besar untuk projek ni.Apapun jadilah kitaorang nye De facto Adviser yer.Terima Kasih


PS-
Hi Permaicat Jomlah buat benda ni laju sikit..YM laling yer laling_tanjung
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:40 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE