Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Siapa Pemimpin yg anda rasa LAYAK untuk jadi ketua CG Ads?
zolympus 7 21.88%
Syed_Ikhwan 11 34.38%
Permaicat 12 37.50%
haQ 2 6.25%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools
  #371  
Old 02-03-2008, 12:05 AM
hanzahar hanzahar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Pulau Temasek Oh Temasek~
Posts: 2,121
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada tk free conference online meeting software?

boleh gak pakai utk discuss2

Last edited by hanzahar; 02-03-2008 at 12:18 AM..
Paid Advertisement
  #372  
Old 02-03-2008, 02:54 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ct aishah View Post
mm nak join..
Join2 sila2 apapun tunggu Restu Permaicat camna..
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

  #373  
Old 02-03-2008, 02:59 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hanzahar View Post
Salam alaikum,

ada sesape perlukan org seberang tambak?

idea ni memang bagus dan rasanya fardu kifayah lah jugak

dekat SG ni boleh katakan ramai blogger,tapi usually blog pasal kehidupan diorg...tktau pon blog boleh monetize

conclusion: how can i help?
Welcome hanzahar we need you..

Kalau boleh seluruh company bawah Temasek Holdings recommend kat permaicat untuk diurus bloggerkan Majulah Singapura
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

  #374  
Old 02-03-2008, 09:03 AM
hanzahar hanzahar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Pulau Temasek Oh Temasek~
Posts: 2,121
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
Welcome hanzahar we need you..

Kalau boleh seluruh company bawah Temasek Holdings recommend kat permaicat untuk diurus bloggerkan Majulah Singapura


bab ni tk confident sket

boleh bagi contoh tak advertiser2 dari malaysia? kalo boleh yg advertise guna bahasa melayu

sg ni kecik;what goes around comes around...usually aku nmpk dorg advertise just utk branding je

nta lah eh,try approach gurmit singh tanya dia nk advertise tak;jual kasut phua chu kang ke hahahaha

Last edited by hanzahar; 02-03-2008 at 09:07 AM..
  #375  
Old 08-03-2008, 01:02 AM
permaicat permaicat is offline
Active Member

permaicat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Location: s.s kuantan E.C.E.R
Posts: 1,959
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam...

sori lama tak menjengok disini...

busy kat luar... ok... apa2 perkembangan terbaru kita akan umumkan

selepas hariraya pada 8hb mac nie nanti...
  #376  
Old 10-03-2008, 03:30 AM
heaven heaven is offline
Active Plus

heaven's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,646
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuhuhu...x sabar nk tunggu dr Tuan Pengerusi ni...hari raya dh nk abis ni...
  #377  
Old 12-03-2008, 12:04 PM
Syed_Ikhwan Syed_Ikhwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: www.RahsiaOnline.biz
Posts: 935
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Hmm.. Slow sgt ni. Saya rasa terpaksa mengundurkan diri buat sementara waktu utk memberi laluan kepada project project saya yg lain yg sedang berjalan dengan serentak buat masa ni. Harap Maklum.
  #378  
Old 12-03-2008, 04:58 PM
kutaibuah kutaibuah is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

macam hanget hanget taik ayam jek
  #379  
Old 13-03-2008, 01:32 AM
Syed_Ikhwan Syed_Ikhwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: www.RahsiaOnline.biz
Posts: 935
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kutaibuah View Post
macam hanget hanget taik ayam jek
Bukan hangat hangat taik ayam. benda serius tapi big comitment.
  #380  
Old 13-03-2008, 01:42 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Syed_Ikhwan View Post
Bukan hangat hangat taik ayam. benda serius tapi big comitment.
Kutaibuah tu memang camgitu..sajer jer nak post merapu then dapat masuk thread politik.

Syed pun dah busy erm..satu kerugian besar untuk projek ni.Apapun jadilah kitaorang nye De facto Adviser yer.Terima Kasih


PS-
Hi Permaicat Jomlah buat benda ni laju sikit..YM laling yer laling_tanjung
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Sponsored Links
Closed Thread Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold