Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Info, Debate

Info, Debate Perkongsian info bermanfaat untuk semua. Perdebatan mengenai sesuatu isu. Semuanya di sini. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 145
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,184
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,796
More...
  #1  
Old 22-05-2011, 11:38 AM
perantauan perantauan is offline
Well-Known
Member

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,395
Poster Rank: #364
Thanked 254 Times
Active Level
My Mood:
Thumbs up Teknik mudah dapat duit di clickbank $$$

Hi kawan-kawan, hari ni aku nak share something yang best pasal buat duit secara online iaitu melalui CLICKBANK!

Apa tu clickbank? korang nak tau tak? Clickbank ni ialah laman web pemprosesan bayaran secara online, tak silap aku ada 30 000 transaksi jual beli dalam sehari.. dan kebanyakan produk-produk clickbank senang nak dijual! oleh itu kita boleh ambik kesempatan ini dengan menjadi egen affiliate untuk produk-produk di clickbank..

Korang pergi jer kat clickbank marketplace kemudian pilih jer mana-mana produk yang korang suka pastu promosikan jer produk tu hehehe... tapi korang kene tahu nak buat duit clickbank ni bukan satu perkara yang mudah oleh itu aku akan berkongsi sedikit tips untuk korang promosikan produk clickbank ni dengan cara yang betul.

korang gunakan promosi berbayar seperi google adoword ke, banner advertising ke, kalau guna cara percuma pulak macam pemasaran artikel & pemasaran video. tapi of course la kalau guna cara percuma ni lambat sikit hasilnya & kebanyakan orang mudah putus asa.. dah nama teknik free kene la buat betul-betul sampai dapat hasil.. nak cepat guna je la pemasaran berbayar tapi untung rugi tu tanggung sendiri la yer.. hehehe..

Tapi kalau korang baru nak mula, aku sangat sarankan gunakan teknik percuma dahulu la yer.. walaupun teknik ni hasilnya lambat tapi kesannya akan berpanjangan sehingga tempoh bertahun-tahun. AKu sangat galakkan korang dapatkan produk dari sorang mamat ni.. orang panggil di Zyan.. dia ni affiliate clickbank.. aku tengok income dia boleh tahan gak.. kalau korang tak caye korang pergi website die kat sini >>> http://bit.ly/jzzE4l
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-05-2011, 11:46 AM
JutaGold JutaGold is offline
Active Member

JutaGold's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 2,097
Poster Rank: #1904
Thanked 0 Times
Active Level
Default

oh, ni yang brader india selalu promot tu ek?
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 22-05-2011, 03:05 PM
perantauan perantauan is offline
Well-Known
Member

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,395
Poster Rank: #364
Thanked 254 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by JutaGold View Post
oh, ni yang brader india selalu promot tu ek?
indoa mane pulak?.. saje nak kongsi sbb cara dia ajar sengn nak ikut
Reply With Quote
  #4  
Old 22-05-2011, 06:32 PM
perantauan perantauan is offline
Well-Known
Member

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,395
Poster Rank: #364
Thanked 254 Times
Active Level
My Mood:
Default

teknik ni memang berkesan... cuma kerja sekali
Reply With Quote
  #5  
Old 23-05-2011, 03:02 PM
perantauan perantauan is offline
Well-Known
Member

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,395
Poster Rank: #364
Thanked 254 Times
Active Level
My Mood:
Default

terbaik dalam bahasa melayu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:55 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE