Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Fixed Deposit

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-11-2007, 12:36 PM
iqbaL86 iqbaL86 is offline
Junior

iqbaL86's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Location: JoHOre BahrU
Posts: 53
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Islamic FIXED DEPOSIT - Bank Mana Yang Terbaik?

sape tau BAnk Mana yang menawarkan pulangan yang baik dalam islamic FIXED DEPOSIT ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-11-2007, 12:38 PM
zalnet zalnet is offline
Super Active

zalnet's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,106
Thanks (Received): 282
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Try tanya Al-Rajhi bank...
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2007, 02:28 PM
abc123 abc123 is offline
Regular

abc123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 871
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Wink

fixed deposit ni apa pulak???

huhuhu mcm2 benda baru skrg ni yg aku tak tau
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2007, 02:32 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iqbaL86 View Post
sape tau BAnk Mana yang menawarkan pulangan yang baik dalam islamic FIXED DEPOSIT ?
ade ek islamic fixed deposit

huhuh mcm2
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2007, 08:01 AM
Better Option 2u Better Option 2u is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 66
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar.
__________________
[FONT="Century Gothic"][B]YM / Email for more details : [email][email protected][/email] [/B][/FONT][FONT="Georgia"][/FONT]
[B][url]www.drsaver.biz[/url][/B] [FONT="Century Gothic"][B] <<< THE BEST FUEL SAVER !!![/FONT][/B]
Reply With Quote
  #6  
Old 11-11-2007, 05:27 PM
nuarbiz nuarbiz is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 53
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Better Option 2u View Post
sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar.
apa investment yg kau join tu ...
cite la kat kami d cni...
Reply With Quote
  #7  
Old 11-11-2007, 05:29 PM
dell dell is offline
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,836
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Better Option 2u View Post
sekadar pendapat :- kalo ader duit lebih nak melabur, rasenyer tak payahlah tengok Fix Dep nie...buang masa, buang karan. Survey dulu UT ker, dak pon mana2 investment vehicle yg lain... kalau dah tak leh buat decision hmm... buat appointment meh jumpa aku... mana la tahu, rezeki nak datang 8% sebulan, setakat nie dah 2 bulan, semua berjalan lancar.
Apa tuh 8 % sebulan..

PM le kawan...
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2007, 05:31 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 42,937
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 25
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

kt CIMB ade...tp bkn islamic la.....
__________________
◕‿◕ REGISTER SEBAGAI PEMANDU UBER,TIADA BAYARAN DIKENAKAN,
KLIK SAHAJA (PERCUMA)◕‿◕


****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #9  
Old 11-11-2007, 06:20 PM
dojob dojob is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 318
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

iqbal, kalu kau nak PM kat aku...aku suggest Unit Trust Islamic product.Aku ni unit trust consultant and investor. So far thru aku punya experience within 2 years dah dapat return 75%.Compare to AlMudharabah FD retun kebanyakannya samaje lebik kurang 3.8% perannum.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-11-2007, 06:29 PM
lanz jr lanz jr is offline
Regular

lanz jr's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2007
Location: Planet Kejora
Posts: 456
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dojob View Post
iqbal, kalu kau nak PM kat aku...aku suggest Unit Trust Islamic product.Aku ni unit trust consultant and investor. So far thru aku punya experience within 2 years dah dapat return 75%.Compare to AlMudharabah FD retun kebanyakannya samaje lebik kurang 3.8% perannum.
Bagilah sikit info UT Islamic yg ko invest.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold