Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-10-2007, 07:14 AM
amiruddin_j amiruddin_j is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default PSP Untuk Dijual. Comes with best Offer!!

Assalamualaikum n slm sejahtera semua.....

Saya ingin menjual PSP saya dengan features brikut:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games

Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-10-2007, 07:17 AM
diablo diablo is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2007
Posts: 3,608
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amiruddin_j View Post
Assalamualaikum n slm sejahtera semua.....

Saya ingin menjual PSP saya dengan features brikut:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games

Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq
erks . RM1k ? mahal siott . skrg ni harga dah turun da beb . RM800 dah leh dpt full set siap memory 4gb lagi . ko pun x ckp firmware baper psp ko ni . firmware tu penting gk , ko jz ckp leh main modified game je x cukup geng .

kalau jz basic set je pun RM600++ dah dpt . aku cuma mengatakan harga ko tu agak tinggi bagi PSP 2nd hand . TQ
Reply With Quote
  #3  
Old 24-10-2007, 07:33 AM
vios7 vios7 is offline
Regular

vios7's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 567
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

berapa
..............
Reply With Quote
  #4  
Old 24-10-2007, 07:59 AM
dino dino is offline
Super Active

dino's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Kuantan-Old Trafford,Manchester United
Posts: 7,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by vios7 View Post
berapa
..............
Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq
__________________
GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!

Reply With Quote
  #5  
Old 24-10-2007, 08:31 AM
viper21my viper21my is online now
Super Active

viper21my's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: ViPeRjAyA
Posts: 7,448
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

aisey,,, aku tak main psp, main ngan anak2 lagi faedah
Reply With Quote
  #6  
Old 24-10-2007, 08:32 AM
dino dino is offline
Super Active

dino's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Kuantan-Old Trafford,Manchester United
Posts: 7,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by viper21my View Post
aisey,,, aku tak main psp, main ngan anak2 lagi faedah
Kalau yg tak der anak,nak main dgn apa beb...?
__________________
GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!

Reply With Quote
  #7  
Old 24-10-2007, 08:52 AM
tuah tuah is offline
Active Member

tuah's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,126
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yup...basic memang leh dpt dah rega rm600+....

ala wat bid jer senang....klu pembuka thread setuju deal jek...

meh aku start bid....klu tak setuju wat dek jek...

bid > rm500
__________________
Membeli dan Menjual Neteller 4.45 / 4.70

Reply With Quote
  #8  
Old 24-10-2007, 09:23 AM
amiruddin_j amiruddin_j is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hehe...juz as expected,akan ade argument ttg harga.mcm aku kate,it is negotiable.rm1k is starting price.die bole turun or stick pd price tu.tp,aku t'lupe lg tiga features; PSP camera,1 Ori UMD game and Magic Stand Holder.dgn holder ni,korang boleh main kat dlm kete ke,atas cermin ke etc..Kalu dicampur semua features tu,worth it kat korang gak tentang firmware tu,it is 3.40-ea and aku akan upgrade lg PSP tu utk bg lg mantap. price yg aku letak tu kire worth it bg semua features yg aku sediakan.

tentang psp dah turun harga,aku x nafikan.tp,tgk die bg features ape kat korang.bole beat aku punye features?kalu beli yg baru,psp tu lum tested.tp,aku dah tested n confirm tahan lasak.

bg yang dah ade anak,syukur Alhamdulillah.bg yg lum ade,insyaAllah rezeki tu akan smpai nanti.

so,lg sekali,features PsP aku:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games
8. PSP Camera
9. Magic Stand Holder
10. 1 Ori UMD game
Reply With Quote
  #9  
Old 24-10-2007, 09:58 AM
viper21my viper21my is online now
Super Active

viper21my's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: ViPeRjAyA
Posts: 7,448
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dino75 View Post
Kalau yg tak der anak,nak main dgn apa beb...?
main psp la...
Reply With Quote
  #10  
Old 24-10-2007, 10:00 AM
amiruddin_j amiruddin_j is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by viper21my View Post
main psp la...
hehe....thanks for answering that bro....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump