Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-04-2011, 01:36 AM
wira_pekak wira_pekak is offline
Regular

wira_pekak's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 624
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default Ask: Dapat Cek dari Cmsfx?? Remittance advice??

a'skum to all cgrian's
Minggu lepas aku ada terima cek bertajuk remittance advice spt yg aku attach kat bawah ni..
so sbenarnya aku x faham dan hairan kenapa aku bole dapat letter yang macam ni..
aku dah try google tapi jawapannya hampa...
so berbagai persoalan bermain di kotak fikiranku..

1. Remittance advice tu apa?

2. Kalau itu benar2 cek, kenapa CMSFX bagi aku cek?

3. Adakah ini salah satu cubaan SCAM?



harap kalian dapat membantu...
Aku memang zero pasai ni..

Last edited by wira_pekak; 13-04-2011 at 01:42 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump