Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-10-2007, 09:22 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net [Part 1]



Assalamualaikum / Salam Sejahtera / Welcome to CeramicClub

Ceramic Business Club


Total Akaun Agent: 1563
CCP Participants: 568
*Sehingga 4/11/2007 1.28AM

Peluang KEEMASAN Kepada Leader-Leader MLM /Program Matrik/Profit Sharing/Plan Autoplacement! Baru sahaja bermula! Sedang HOT di Pasaran! Leader2 Online Mula run bisnes ini!. Satu lagi Peluang Terbaik Untuk warga CariGold buat duit kat sini!

*bermula 28/10/2007
1 LOT IPS RM155.00
INTRODUCER BONUS RM20.00
PROFIT SHARING BONUS RM300.00
IPS 1 AUTOPLACEMENT BONUS RM10,220.00
IPS 2 AUTOPLACEMENT BONUS RM2,540.00
IPS OVERIDDING INCOME BONUS RM3,990,910.00


************************************************** ************
ABOUT US / MENGENAI KAMI



PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/aboutus.php


CONTACT US / HUBUNGI KAMI



PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=contactus


OUR VISION / VISI KAMI



PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=ourvision


OUR PRODUCT / PRODUK KAMI



MORE PRODUCT HERE: PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=our_product


COMMUNITY CARING PROGRAMME / KHAIRAT KEMATIAN



PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=ccp


__________________________________________________ ______________
How To Register As CeramicClub Distributor?

*Available since 28/10/2007


Anda boleh memilih mana-mana pakej yang ditawarkan oleh CeramicClub!
1. Pakej RM155 : Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
2. Pakej RM1,550 : Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (10 Lot)+ Lucky Draw + FREE 1 Lot New AutoPlacement IPS 2

__________________________________________________ _____________
STEP 1:
Make a payment of RM155/RM1,550 to Maybank / CIMB Account (Cash Deposit/Online transfer);
Sila Bank In / Deposit Tunai / Online Transfer ke:
*Jumlah Transfer Mengikut Harga Pakej Yang Dipilih


1) Maybank Berhad / MBB
Penama: Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
No akaun: 151306715266
Email: [email protected]
SMS Payment: 0167172481

2) CIMB Bank / BCB
Penama: Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
No akaun: 13020116642523
Email: [email protected]
SMS Payment: 0167172481

__________________________________________________ ______________
STEP 2:
Selepas Bank In / Online Transfer, sila SMS ke 0167172481

i) PrepaidCard2U Member – Maklumat Keahlian Anda Diambil Berdasarkan Database PrepaidCard2U
*Reg PrepaidCard2U Here: http://www.prepaidcard2u.com/e/regis...?r=ceramicclub

Format: AUTOREG <jarak> Username <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa
Contoh: AUTOREG zulhilmi RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM

*Anda akan diberikan website promosi Autodownline kedua melalui www.ceramicclub2u.biz. Detail profile anda akan dibina berdasarkan database PrepaidCard2U. Pendaftaran akan dilakukan oleh Admin.

ii) CeramicClub2U Member – Maklumat Keahlian Anda Diambil Berdasarkan Database CeramicClub2U
*Reg CeramicClub Here: website belum beroperasi lagi..

Format: CCREG <jarak> Username <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa
Contoh: CCREG zulhilmi RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM

*Website Promosi www.ceramicclub2u.biz anda akan diaktifkan serta merta oleh Admin. Sila promosikan Laman web replika anda untuk mendapatkan downline.

iii) Offline + CariGold Member – Admin perlukan maklumat detail anda untuk pendaftaran CeramicClub

Format: CCREG <jarak> Pilihan Pakej <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa <jarak> Email <jarak> Nama
Contoh: CCREG PAKEJ155 RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM [email protected] Mohd Sajulfitri Salleh

*Anda akan diberikan website promosi Online melalui www.ceramicclub2u.biz. Detail profile anda akan dibina berdasarkan SMS payment. Pendaftaran akan dilakukan oleh Admin.

__________________________________________________ ______________
STEP 3:
Saya akan memaklumkan kepada anda melalui SMS selepas pendaftaran anda selesai. Anda akan menerima Email dari [email protected] yang memaklumkan Detail Login Member Area Anda.

__________________________________________________ ______________
STEP 4:
Sila login di web http://www.ceramicclub.net
Sila klik Button Edit Profile dan isikan maklumat detail anda, seperti akaun bank, nama penuh, maklumat pewaris, no telefon dsb. Anda boleh mengubah Temporary Password mengikut kesesuaian anda.

__________________________________________________ ______________
STEP 5:
Sila lihat Laman My Biz Plan, dan download Marketing Plan yang terdapat di situ.
BizPlan : http://www.ceramicclub.net/ibms/docs/bizplan_ps.pdf
Simple Guideline : http://simurl.com/ceramicguideline

************************************************** **************
JIKA ANDA MEMPUNYAI SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN PERNIAGAAN INI, SILA HUBUNGI:

CeramicClub Partner : 0167172481 - Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
CeramicClub Founder : 0163388208 - Mr Steve Lim Long Yew

Last edited by jutaONEprepaid; 04-11-2007 at 01:32 AM.. Reason: Lengkapkan Maklumat Terbaru...
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-10-2007, 09:30 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Laman Web CeramicClub



http://www.ceramicclub.net

Last edited by jutaONEprepaid; 20-10-2007 at 01:25 PM.. Reason: masukkan gambar...
  #3  
Old 12-10-2007, 09:49 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Marketing Plan CeramicClub

DOWNLOAD HERE: http://www.ceramicclub.net/ibms/docs/bizplan_ps.pdf

************************************************** ******

Marketing Plan Profit Sharing [Autoplacemnet + ROI]



Pakej RM155.00 - Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
1. Selepas pendaftaran berjaya,Upline anda menerima Introducer Bonus RM20.00. Lot IPS anda di Autoplacement IPS 1 telah diaktifkan. Setiap pendaftaran baru oleh mana-mana agen selepas anda akan disusun secara Auto Placement oleh company. Anda akan menerima downline secara susunan seperti dalam gambarajah di atas (kanan) dalam kiraan 1 x 2 sehingga 9 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Plan ini tidak memerlukan anda mencari downline kerana penyusunan melalui pembelian lot secara autodownline memberikan anda bonus RM10,220!
2. Selepas Lot IPS anda telah lengkap 9 Level AutoPlacement, Re-entry sebanyak 20% akan dimasukkan sebagai Lot IPS baru menggantikan Lot tadi. Lot Re-entry tersebut menerima susunan oleh company seperti Lot IPS pertama tadi. Lot IPS pertama tadi dimasukkan sebagai Lot PS (Profit Sharing) lihat gambarajah atas (kiri) anda sebagai U. Introducer mendapat RM20.00 bonus dari reentry anda ke PS. Lot PS anda akan menerima 4 kali downline secara autoplacement 1 x 1 oleh company dengan setiap 1 kali anda mendapat bonus RM100.00. Untuk kali ke-4, company akan jadikan sebagai entry ke IPS 2.
3. Apabila Lot anda berpindah ke IPS 2 dari last round (ke-4), introducer mendapat RM20.00 bonus. Di IPS 2, anda akan menerima downline hasil daripada reentry lot PS agen lain selepas PS anda. Susunan dalam kiraan 1 x 2 sehingga 7 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Lengkap 7 Level = RM2540.
4. Apabila Lengkap 7 Level di IPS 2, reentry lot akan disusun di IPS 1 kembali dengan setiap reentry tersebut Introducer mendapat bonus RM20.00. Flow pergerakan lot seterusnya adalah akan mengulangi semula step 1 di atas.

************************************************** ***************
Pakej RM1550.00 - Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (10 Lot) + IPS 2 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
1. Selepas pendaftaran berjaya,Upline anda menerima Introducer Bonus RM200.00. Lot IPS anda di Autoplacement IPS 1 telah diaktifkan dengan 10 Lot. Setiap pendaftaran baru oleh mana-mana agen selepas anda akan disusun secara Auto Placement oleh company. Anda akan menerima downline secara susunan seperti dalam gambarajah di atas (kanan) dalam kiraan 1 x 2 sehingga 9 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Bagi 10 Lot IPS tersebut, anda akan menerima bonus sebanyak RM10,220.00 x 10 Lot = RM102,200.00
2. Selepas Lot IPS anda telah lengkap 9 Level AutoPlacement, Re-entry sebanyak 20% akan dimasukkan sebagai Lot IPS baru menggantikan Lot tadi. Lot Re-entry tersebut menerima susunan oleh company seperti Lot IPS pertama tadi. Lot IPS pertama tadi dimasukkan sebagai Lot PS (Profit Sharing) lihat gambarajah atas (kiri) anda sebagai U. Introducer mendapat RM200.00 bonus dari reentry anda ke PS. Lot PS anda akan menerima 4 kali downline secara autoplacement 1 x 1 oleh company dengan setiap 1 kali anda mendapat bonus RM1000.00. Untuk kali ke-4, company akan jadikan sebagai entry ke IPS 2.
3. Apabila Lot anda berpindah ke IPS 2 dari last round (ke-4), introducer mendapat RM200.00 bonus. Di IPS 2, anda akan menerima downline hasil daripada reentry lot PS agen lain selepas PS anda. Susunan dalam kiraan 1 x 2 sehingga 7 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Lengkap 7 Level = RM25,400.00. *Dengan pakej ini anda sudah diberi 1 Lot IPS 2 secara PERCUMA.
4. Apabila Lengkap 7 Level di IPS 2, reentry lot akan disusun di IPS 1 kembali dengan setiap reentry tersebut Introducer mendapat bonus RM200.00. Flow pergerakan lot seterusnya adalah akan mengulangi semula step 1 di atas.



Kelebihan Bagi Yg Suka Menaja
Jika anda rajin membuat network dan tidak mengharapkan bonus duduk diam sahaja, CeramicClub adalah tempat yang betul untuk anda menjadi seorang jutawan. Selain daripada bonus Introducer (RM20 bagi pakej RM135 @ RM200 bagi pakej RM1350), CeramicClub menyediakan Income Overidding Bonus yang mencecah jumlah RM3,990,910!

Bonus diberikan sebanyak 10% daripada Jumlah Bonus IPS yang diperolehi oleh downline anda sehingga level ke-5. 1 Lot IPS mendapat bonus RM10,220 dari plan autoplacement 1 x 2 di atas.
Walaupun anda mendaftarkan akaun kedua sebagai downline anda, anda juga akan menerima 10% x RM10,220 hasil daripada Overidding Income Bonus tadi.
Lagi banyak downline di bawah anda, lagi banyak bonus yang anda dapat.
Tiada had untuk mempunyai seberapa ramai direct downline, 5 DL seperti dalam gambarajah sebelah hanyalah ilustrasi pengiraan sahaja!

__________________________________________________ _______________
Download Simple Guideline Here: http://simurl.com/ceramicguideline

Last edited by jutaONEprepaid; 28-10-2007 at 02:37 AM.. Reason: Perubahan plan pada 28/10/2007
  #4  
Old 20-10-2007, 01:39 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Pakej Pendaftaran:

Pakej 1: RM155
Distributor Pakage
IPS Package : 155 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. 1 Lucky draw eTicket will be sent to you by email, please print out for your reference or prove of your purchase.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!
4. International Profit Sharing Pool reward is base on the progress of sales and the participation of the distributors / business partners


Pakej 2: RM1,550
Premium Package 10 + 1 : 1550 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. Free 1 IPS for every unit.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!

************************************************** **************
Plan ini adalah berdasarkan Profit Sharing + Autoplacemnet. masih lagi baru di pasaran, leader2 diperlukan untuk boom market. Owner Ceramicclub adalah Leader Networking yang sangat terkenal di Malaysia!

Last edited by jutaONEprepaid; 28-10-2007 at 02:43 AM.. Reason: updated on 28/10/2007
  #5  
Old 20-10-2007, 01:41 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Antara Contoh Income Bonus Agen CeramicClub:












Last edited by jutaONEprepaid; 28-10-2007 at 02:45 AM..
  #6  
Old 20-10-2007, 01:43 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kalau ada yg berminat nak join, boleh contact saya segera di no bawah tu. peluang sebagai pioneer..

Roadshow Ceramicclub:

20/10/2007 - Restoran Noor, FKE UTM Skudai : 10.00pm
26/10/2007 - Kemaman, Terengganu
  #7  
Old 20-10-2007, 01:51 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bisnes ini sedang heboh di pasaran sekarang, cuma belum lagi hebat dipromosikan di dunia internet. sekarang total lot IPS terjual adalah sebanyak 1212 Lot.

Dengan setiap pembelian lot ini, anda akan memperoleh 1 tiket lucky draw. pelbagai hadian disediakan dengan hadiah pertama adalah Toyota Vios 1.5E.


Last edited by jutaONEprepaid; 22-10-2007 at 02:54 PM.. Reason: masukkan gambar...
  #8  
Old 20-10-2007, 02:00 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sesiapa yang tinggal area skudai, bolehlah datang berjumpa dengan Owner Ceramicclub sendiri malam ni di UTM. Meeting di Restoran Noor P19 FKE.

Owner: Mr Steve Lim
TEL: 0163388208

*semalam roadshow di Masai, petang ini di Kulai, malam ini saya berjumpa dengannya di UTM. Ada pending 30 Lot lagi untuk register malam ini..Ceramicclub tengah hebat sekarang nie. tengah hot di Ipoh sekarang, ada agent sana dapat RM12,000 minggu lepas. anda bila lagi? mybe ceramicclub akan menjadi hangat seperti empay,ut2u dsb nanti..
  #9  
Old 20-10-2007, 02:03 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Pakej 2: RM1,350
Premium Package 10 + 1 : 1350 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. Free 1 IPS for every unit.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!
************************************************** ***************

*Untuk pendaftaran 10 Lot di atas, akan dapat 1 Free IPS dan IPS itu akan dimasukkan dalam Pokok Auto yang baru. jadi, takde masalah bagi agent yang mendaftar sekarang untuk jadi orang teratas di plan autoplacemnet ini.. Betul2 peluang hebat!! tak join sekarang jgn menyesal. pakej RM1350 baru sahaja jalan pagi ini.
  #10  
Old 20-10-2007, 02:12 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sekarang agent MyMode under group PrepaidCard2U diberikan satu lagi kelebihan untuk mempromosikan plan ini melalui web PrepaidCard2U. New Sign Up distributor Pakej RM200 (IPS Reg + MyMode Reg). Untuk VIP Member prepaidcard2u, diaorg boleh apply pakej RM135 sahaja, bayar MyPoints pon boleh. sebab itu setiap hari lebih kurang 10 agent yg apply pakej ini kerana ingin mendapatkan bonus duduk diam2 sebanyak RM10,220 ini.

Bagi warga CG, anda juga diberikan pilihan untuk mendaftar sebagai Ahli PrepaidCard2U dengan pakej di bawah ini:
************************************************** ***

1. Cara Pembelian Lot bagi VIP Member PrepaidCard2U : Anda perlu membayar sebanyak RM135.00 untuk pembelian 1 Lot. Pembayaran adalah melalui Deposit Tunai ke akaun bank Admin PrepaidCard2U ataupun melalui pemindahan MyPoints MyMode. Sila SMS: "VIP Autoreg" ke 0167172481 untuk mendapatkan maklumat detail akaun bank dan cara permohonan.

2. Cara Pembelian Lot bagi FREE Member PrepaidCard2U : Anda perlu membayar sebanyak RM200.00 untuk Pendaftaran MyMode (VIP Member) dan pembelian 1 Lot Autoplacement. Pembayaran adalah melalui Deposit Tunai ke akaun bank Admin PrepaidCard2U. Sila Register PERCUMA terlebih dahulu di Laman Pendaftaran web ini dan SMS: "FREE Autoreg" ke 0167172481 untuk mendapatkan maklumat detail akaun bank dan cara permohonan.

"Inilah Masanya Untuk PrepaidCard2U Membantu Anda Memperolehi Pendapatan 5 Angka! Tak Usah Berlengah Lagi! Langgan Segera!"

************************************************** ************
REG Free Member PrepaidCard2U: www.prepaidcard2u.com
Sponsored Links
Closed Thread Share This Thread

Tags
asia ceramic, ceramic, ceramic club, ceramicclub.net

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold