s Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net [Part 1] - Page 21 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #201  
Old 27-10-2007, 05:58 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kepada Member Terbaru AC203869 - MUHAMMAD SYUKUR BIN SAPUAN (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
Paid Advertisement
  #202  
Old 27-10-2007, 06:10 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kepada Member Terbaru AC174485 - hangprepaid - Ahmad Nazri Bin Wan Idrus (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
  #203  
Old 27-10-2007, 06:18 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

berikut adalah perfomance sign up under group zul hari ini:

AC229553 - GH 3 (135EV)
AC796599 - GH 4 (135EV)
AC822109 - GH 5 (135EV)
AC173253 - GH 6 (135EV)
AC306791 - GH 7 (135EV)
AC226966 - abd ghafar abd latef 8 (135EV)
AC743491 - GH 9 (135EV)
AC528554 - GH 10 (135EV)
AC790149 - Zahari bin mat ghani (675EV)
AC174485 - hangprepaid - Ahmad Nazri Bin Wan Idrus (135EV)
AC019593 - heryboy - suhairi nizar bin md shukor 02 (135EV)
AC083538 - lizayacob - ROSLIZA YACOB (135EV)
AC203869 - MUHAMMAD SYUKUR BIN SAPUAN (135EV)
************************************************** *********
Bukti ceramicclub sedang top sekarang..
masih ada satu lagi pending, dia dah buat payment tetapi kena confirmkan balik sebab dia nak reg pakej rm1350.

yang masih nak tunggu2 lagi tu, boleh tunggu dulu.
yang dah register, zul akan mula placingkan downline2 kat korang semua..supaya dapat rasa bonus overidding 10% tu.

no need to worry, semalam sambutan apabila zul mula hantar 300 mesej dekat downline prepaidcard2u amat menggalakkan.ada sekitar 30 agent yg pending pembayaran.

web autodownline in progress..peluang nak parking dulu sekarang sebelum web siap..
  #204  
Old 27-10-2007, 06:26 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

now. group zul setakat hari ini sudah mencecah angka 202 orang.
selepas 27 hari run bisnes ini..screen shoot akan dipaparkan kemudian jika ada yg berminat untuk mendapatkan bukti..
  #205  
Old 27-10-2007, 01:35 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kepada Member Terbaru AC465427 - SHAHROM BIN MOHD JAD (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
  #206  
Old 27-10-2007, 01:38 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jutaONEprepaid View Post
nie ada simple guideline dari zul untuk CeramicClub member.
Untuk yang belum lagi join pon boleh ambik sekali,sebab zul dah sertakan sekali dengan cara2 untuk melakukan pembayaran macam mana..

nie link dia:

http://www.prepaidcard2u.net/download/ceramicguide.doc

http://simurl.com/ceramicguideline

atau download attachment kat bawah tadi..
sesiapa yang belum faham lagi tentang ceramicclub, bolehlah download simple guideline di atas..khas dari zul untuk member2 ceramicclub dan juga carigold
  #207  
Old 27-10-2007, 06:35 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kepada Member Terbaru AC599048 - MOHD FAIRUS BIN SELIMAN (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
************************************************** **************
Jika anda berminat untuk menyertai CeramicClub di bawah Fairuz,anda boleh menghubunginya untuk maklumat lanjut di:

fairus_6961@yahoo.com
0126630506
  #208  
Old 27-10-2007, 06:45 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kepada Member Terbaru AC836694 - Rosnani Binti Mokhtar (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
************************************************** **************
  #209  
Old 28-10-2007, 12:40 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sudah ada 1 member under zul yang dah jadik Silver Manager, dia dah ada 7 Manager directnya..tahniah..lagi 3 manager untuk capai Gold Manager..tahniah sekali lagi..

zul pun dalam proses untuk naik jadik Gold Manager..

kepada semua, masih ada 1 hari lagi sebelum harga pakej dinaikkan, bermula jam 12 malam esok, harga pakej menjadi RM155 dengan introducer bonus mendapat rm20 bonus.

sesiapa yang masih berminat nak parking lagi, bolehlah contact zul untuk sertai ceramicclub.

ini link untuk guideline http://simurl.com/ceramicguideline
  #210  
Old 28-10-2007, 02:48 AM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Zul ada edit sedikit page pertama..semua maklumat terbaru berkaitan pakej selepas 28hb dah diletakkan di page depan sana..thanks
Sponsored Links
Closed Thread Share This Thread

Tags
asia ceramic, ceramic, ceramic club, ceramicclub.net

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold