Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 781
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,942
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,161
More...
  #11  
Old 20-10-2007, 02:24 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Active Level
My Mood:
Default

apa benefit jadi ahli?
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-10-2007, 02:55 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
apa benefit jadi ahli?
1. Distributor bagi barang2 ceramic, kalau nak supply pinggan mangkuk, cawan dsb yg berjenis ceramic untuk restoran, kafe dsb bolehlah. then, kalau nak supply barang2 hiasan kat hotel mana2 pun boleh juga.
2. CCP - Community Care Programme, ini program khairat kematian. kalau agen meninggal dapat sumbangan daripada ahli lain & company.
3. akan datang, steve nak buat redeem points untuk shopping online. lebih kurang seperti realrewards ataupun ompay sekarang kot.
4. setiap pembelian IPS, dapat satu lucky draw ticket. hadiah utama Toyota Vios 1.5E.
  #13  
Old 20-10-2007, 02:57 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

UT2U - Dah boleh shopping online!! <---macam nie la lebih kurang. program hampir sama dengan Empay,UT2U dsb. cuma masih baru lagi
  #14  
Old 20-10-2007, 02:59 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

Contoh bonus downline saya:


  #15  
Old 20-10-2007, 03:12 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

dah naik 1 lot lagi, jadik 1213
kalau ikut perkiraan, masih baru lagi.
peluang buat duit...

agent mymode, transfer MyPoints MyMode pun boleh.
  #16  
Old 20-10-2007, 03:13 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

malam ini akan register lagi 33 lot, ini pending payment dari agent PrepaidCard2U..peluang bagi warga CG untuk buat duit di plan autoplacemnet.
  #17  
Old 20-10-2007, 04:03 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Active Level
My Mood:
Default

4 prod je ke?
price baper? member price?

kalu prod tak strong, bisnes boleh jalan ke?
  #18  
Old 20-10-2007, 04:22 PM
boy boy is offline
Regular

boy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2007
Posts: 132
Poster Rank: #13004
Active Level
My Mood:
Default

produk ada dekat 3000 produk
tp kat website just ada 14 sahaja
cepat reg mlm ni nk pump lg...

Last edited by boy; 20-10-2007 at 04:27 PM..
  #19  
Old 20-10-2007, 04:42 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Active Level
My Mood:
Default

3,000? kat mana nak tgk?
price camne?
demand ok tak?
stokist kat mana?
  #20  
Old 20-10-2007, 04:57 PM
jutaONEprepaid jutaONEprepaid is offline
Legendary Member

jutaONEprepaid's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuala Terengganu
Posts: 15,682
Poster Rank: #154
Active Level
My Mood:
Default

rasanya sudah diterangkan kat dalam page depan post pertama, ini bukan main2 plan je. CeramicClub asasnya adalah dari perniagaan Ceramic secara offline. ada kilang sendiri dah, selama ini mmg giat aktif buat jualan melalui offline sejak 1980, ini yg owner bagitahu la kat saya.

then, mr steven CEO cuba nak masuk market online, nak buat secara internet marketing. dia pun mintak pakej company dari mr steve, sebab steve ada team yg sediakan perkhidmatan yg sediakan plan marketing, system + programming, website dan runnernya sekali.

alkisahnya, bila dah masuk market internet ini, kita sebagai distributor bolehlah memasarkan produk ini. kalau tak nak jual produk dia pun tak ape sebab takde perlu maintain jualan product, just maintain reentry lot rasanya lah.

3000 product adalah jenis product ceramic, nak masuk dalam web banyak2 susah juga sebab banyak sgt. product dekat kilang la, mybe 1 day dia akan passing staterkit penuh pasal product kot.
Sponsored Links
Closed Thread

Tags
asia ceramic, ceramic, ceramic club, ceramicclub.net

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 01:49 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you