Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards > Q&A, Support, Info

Q&A, Support, Info Q&A section for agents & clients related to debt management, loan eligibility, credit cards etc

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-04-2011, 09:00 PM
ahyie83 ahyie83 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 43
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default [HELP]macamana nak refinance superbike

salam

minta pendapat rakan2 CG yg biasa ngan urusan refinance motor...citer aku mcm ni, aku dah beli superbike rm40k.....tp aku baru byr 20k kpd owner....so balance 20k lg..

so, aku nak refinance utk 20k lg....ada x sape2 yg tahu bank 0r kedai mana yg bleh utk setel masalah ni....

sbrg pendapat dr rakan2 cg, amat2 lah dialukan n aku dahului dgn ucapan JUTAAN TERIMA KASIH

Last edited by ahyie83; 08-04-2011 at 11:46 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-04-2011, 09:05 AM
rockapalooza rockapalooza is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 219
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

soalan pertama: bolehke refinance superbike?
cara paling mudah, dengan buat personal loan sebanyak 20k tu..
biasanya kedai-kedai yang jual moto besar ni diorang submit untuk loan moto ni kat bsnc. in house loan pun ade. tapi interest tinggila... sampai 10%... klu duduk area KL boleh pergi tanya kat SBM Motorsport kat pandan indah.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold