Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 781
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,942
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,161
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-10-2007, 08:49 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 107,836
Poster Rank: #3
Active Level
My Mood:
Default Tips agar tidak bosan di dalam lif ...amalkan

11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:


1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-10-2007, 08:52 PM
abas_6439 abas_6439 is offline
Legendary Member

abas_6439's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 11,901
Poster Rank: #248
Active Level
Default

hebat mu ...nemo...mane mu dapot rancangan nie
__________________
Buat DUIT RM 400+ seminggu dengan KERETA SENDIRI !
Call or Whatsapp : 019-3666 440
Agent etiqa Takaful
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2007, 08:53 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,704
Poster Rank: #260
Active Level
My Mood:
Default

12. Pegang mouse dan katakan " aku dah dapat..aku dah dapat."

Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2007, 08:55 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 42,574
Poster Rank: #24
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:


1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"
klu wt mcm nie kompen kene antar tanjung rambutan....
__________________
◕‿◕ REGISTER SEBAGAI PEMANDU UBER,TIADA BAYARAN DIKENAKAN,
KLIK SAHAJA (PERCUMA)◕‿◕


****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #5  
Old 08-10-2007, 09:03 PM
rajautara rajautara is offline
Super Active

rajautara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: sApa taW aKU kaT mANa?
Posts: 9,939
Poster Rank: #353
Active Level
My Mood:
Default

ataupun klu berdua..cuba buat ala2 cam kes bercumbu dlm lift itu hari
__________________
learn Fx in malay - belajar forex dlm BM

PoRT juAl BElI bARaNg - syiok!
Aku Yang Kedua.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-10-2007, 09:15 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: DEALER ONEXOX SARAWAK
Posts: 19,567
Poster Rank: #112
Active Level
My Mood:
Default

best ni esok aku nak try tapi kat opis aku xda lift kekekekee
try kat tangga jadi la
__________________
Dah Pencen.
With CG Since 2006
Reply With Quote
  #7  
Old 08-10-2007, 09:16 PM
dell dell is offline
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,715
Poster Rank: #490
Active Level
My Mood:
Default

ko lupa satu petua yg paling baik.

kentut dl lif....mmg best

cuba la try...pastu ko tgk muka kat org sebelah ko...ko geleng2x

kan kepala...mesti best
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #8  
Old 09-10-2007, 09:01 AM
Baby Baby is offline
Active Plus

Baby's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: ♥ KiNik Dr IsmaIL TamBy ♥
Posts: 3,217
Poster Rank: #1344
Active Level
My Mood:
Default

wakakakak.. tak koser tauu nak cuit2 owg tak dikenali lam lif...

apapun.. haku shuker thread2 gini...
__________________
✰✰♥♥HaKu PenC|nTa LeLaK|♥♥✰✰

| RoCKaMAniAC |
Reply With Quote
  #9  
Old 09-10-2007, 09:11 AM
azroy azroy is offline
Regular

azroy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 838
Poster Rank: #4358
Active Level
My Mood:
Default

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

aku nak try yang ni la..mcam best je
Reply With Quote
  #10  
Old 09-10-2007, 09:37 AM
pink_honey pink_honey is offline
Regular

pink_honey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: sumwhere u don wanna know...
Posts: 812
Poster Rank: #4455
Active Level
My Mood:
Default


lawok2..
tp kite tkut nek lif..
__________________
nApE sHaYe CaYaNg AwAk??? sEbAb aWaK bEssSHhh........
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 01:46 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you