Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 19,912
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 19,085
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 53,234
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-10-2007, 08:49 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar
 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: Penat Rugi dan ******..jom real biz.
Posts: 107,491
Poster Rank: #3
Thanked 1,031 Times
Active Level
My Mood:
Default Tips agar tidak bosan di dalam lif ...amalkan

11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:


1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-10-2007, 08:52 PM
abas_6439 abas_6439 is offline
Legendary Member

abas_6439's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 11,901
Poster Rank: #243
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hebat mu ...nemo...mane mu dapot rancangan nie
__________________
Buat DUIT RM 400+ seminggu dengan KERETA SENDIRI !
Call or Whatsapp : 019-3666 440
Agent etiqa Takaful
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2007, 08:53 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,704
Poster Rank: #255
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

12. Pegang mouse dan katakan " aku dah dapat..aku dah dapat."

Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2007, 08:55 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 42,417
Poster Rank: #24
Blog Entries: 19
Thanked 214 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
11 tips agar tidak bosan semasa di dalam lif:


1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya! Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit "Diam, semuanya diam!".

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.

4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat temujanji?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik...tik...tik...

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Udaranya cukup tidak disitu?"

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu "Ini adalah wilayah SAYA"
klu wt mcm nie kompen kene antar tanjung rambutan....
__________________
◕‿◕ CARI DOORGIFT?? PROMOSI TASBIH RM 1.00 SEPASANG!! ◕‿◕

****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #5  
Old 08-10-2007, 09:03 PM
rajautara rajautara is offline
Super Active

rajautara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: sApa taW aKU kaT mANa?
Posts: 9,939
Poster Rank: #349
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

ataupun klu berdua..cuba buat ala2 cam kes bercumbu dlm lift itu hari
__________________
learn Fx in malay - belajar forex dlm BM

PoRT juAl BElI bARaNg - syiok!
Aku Yang Kedua.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-10-2007, 09:15 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: DEALER ONEXOX SARAWAK
Posts: 19,569
Poster Rank: #111
Thanked 87 Times
Active Level
My Mood:
Default

best ni esok aku nak try tapi kat opis aku xda lift kekekekee
try kat tangga jadi la
__________________
Dah Pencen.
With CG Since 2006
Reply With Quote
  #7  
Old 08-10-2007, 09:16 PM
dell dell is offline
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,699
Poster Rank: #488
Thanked 24 Times
Active Level
My Mood:
Default

ko lupa satu petua yg paling baik.

kentut dl lif....mmg best

cuba la try...pastu ko tgk muka kat org sebelah ko...ko geleng2x

kan kepala...mesti best
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #8  
Old 09-10-2007, 09:01 AM
Baby Baby is offline
Active Plus

Baby's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: ♥ KiNik Dr IsmaIL TamBy ♥
Posts: 3,217
Poster Rank: #1332
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

wakakakak.. tak koser tauu nak cuit2 owg tak dikenali lam lif...

apapun.. haku shuker thread2 gini...
__________________
✰✰♥♥HaKu PenC|nTa LeLaK|♥♥✰✰

| RoCKaMAniAC |
Reply With Quote
  #9  
Old 09-10-2007, 09:11 AM
azroy azroy is offline
Regular

azroy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 840
Poster Rank: #4323
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang, jangan panik, nanti pasti terbuka lagi!".

aku nak try yang ni la..mcam best je
Reply With Quote
  #10  
Old 09-10-2007, 09:37 AM
pink_honey pink_honey is offline
Regular

pink_honey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: sumwhere u don wanna know...
Posts: 812
Poster Rank: #4427
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default


lawok2..
tp kite tkut nek lif..
__________________
nApE sHaYe CaYaNg AwAk??? sEbAb aWaK bEssSHhh........
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:38 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE