Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-04-2014, 03:22 AM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Madu Lebah Asli

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Kepada Tuan/Puan yang mengamalkan pengambilan madu lebah atau mereka yang mencari Madu Lebah Asli bolehlah contact whatsApp/sms saya di 013 9137342 email: [email protected] atau ke oranguluresources.blogspot.com

Harga
1. Sebotol madu dalam isipadu 200ml+/-+- ialah RM 40- COD
2. RM 40 + Kos pos - COURIER
(Harga Promosi-Tamat)

Khasiat Madu Asli Surah An-Nahl
1. Berdasarkan pengamalnya dan mengikut pengalaman masing2
2. Sebab ramai yang mendakwa satu ubat boleh merawat pelbagai
penyakit, sy kurang setuju kerana pendapat saya, satu2 perkara
atau benda adalah spesifik untuk tujuan tertentu, tidak
terkecuali madu lebah.
3. Kalau tanya saya madu lebah itu ubat ke?madu lebah itu penawar
ke? atau sekadar makanan biasa?
-Madu lebah adalah makanan/minuman yang natural datangnya dari
Alam yang terpelihara jauh dari bahan tambahan/awet.
Itu merupakan faktor asas mengapa kandungan zat2/vitamin madu
lebah amat sesuai dengan tubuh manusia.
4. Semua ini bergantung dengan izinNya+Konsisten.

1. Madu Dari 4 Sarang Lebah Yang Berbeza


Jaminan
-Sekiranya Tuan/Puan ragu atau tidak berpuashati dengan mutu madunya, Saya akan kembalikan wangbeserta dengan kos penghantaran (minyak @ pos)-Dengan syarat Tuan/Puan dapat membuktikan secara jelas (ada contoh) dan bersumber. MONEYBACK GUARANTEE.

Kawasan Penghantaran COD
Kuantan.


*Packaging Baru_COD


Mengalu-alukan pengamal madu, pemanjat madu, adik2 abang2, tuan/puan serta mereka yang nak kongsikan pengalaman...yang penting setiap kita belajar/dapat ilmu, sedikit sebanyak dapat menghindari kita dari terkena dengan yang diragui keasliannya.
-maaf semua otai2/master jika ada terlebih kata...sekian wassalam -ebumah-



013 9137342

Last edited by ebumah; 11-08-2017 at 11:14 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-04-2014, 03:54 AM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

2. Stok Madu Tualang


Last edited by ebumah; 14-04-2014 at 06:39 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 09-04-2014, 02:04 PM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Mari2..mai2 madu lebah asli-MONEYBACK GUARANTEE


Last edited by ebumah; 25-06-2015 at 10:24 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2014, 07:25 AM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Jemput2..Madu Asli, Boleh order


-tinggalan pati/lilin akan berkumpul di atas

Last edited by ebumah; 26-06-2015 at 11:00 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2014, 01:25 PM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,765
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Kongsi cerita/pengalaman anda dengan Madu Lebah Asli..




6. warna madu/air lebah dari sarang yang berbeza.

Last edited by ebumah; 18-08-2016 at 05:05 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 12-04-2014, 06:08 AM
eizzbizz eizzbizz is online now
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,756
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 44
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ebumah View Post
Stok Madu Tualang

Bro..madu tualang memang warna gold ker...?
Aku beli dah kat 3 orang..warna hitam dan rasa sama jer mcm tak tulen @ asli..ada tu ha dlm almari dapur...
Igt nk try bro punya la...sbb ada lobang nk amik banyak + jual..nih lobang baekkkk punya..tapi nk ori...kalo tak kena tiaw dgn berpuluh2 kustomer...
Kalo nk wat exibition bkaitan madu tualang, bro ada material tak?
Contoh lebah..sarang..sample pokok..lain write up ambe uruskan
Reply With Quote
  #7  
Old 12-04-2014, 07:24 AM
wakaka wakaka is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,284
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT,..kenapa kaler madu2 tu smua lain2?ada cerah ada gelap..

Ermm,..berminat nk beli nih..nanti ambo kontek TT...
__________________
______________________________________________
Reply With Quote
  #8  
Old 12-04-2014, 07:24 AM
wakaka wakaka is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,284
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

~aiyakkk...terdouble post...~
__________________
______________________________________________
Reply With Quote
  #9  
Old 12-04-2014, 07:27 AM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 18,446
Thanks (Received): 431
Likes (Received): 96
Active Level
My Mood:
Default

sarang berbeza kaler pn berbeza ek TT? ..
__________________
Dapatkan Ilmu Bermanfaat Disini
Reply With Quote
  #10  
Old 12-04-2014, 07:40 AM
redx redx is offline
Regular

redx's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 965
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tunggu tt, xplain tt punya madu asli cmna, den so far, mmg rasanya dh lma sgt x mkn madu asli , lain bbenor rasa madu asli ngn madu cmpuran. klau btol mmg tt dpt xplain keaslian mmg la ssgt brtrma kasih.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump