Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,570
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,692
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,242
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-03-2014, 12:29 PM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default Emorra Glow C Supplement Terlariss

Mahukah anda ditegur kawan ketika anda sedang makan bersama dan mereka berkata, "Eh, teruknya muka awak.. berminyak!". Dah puas anda lap dengan tisu basah, kulit anda masih lagi berminyak dan bermasalah.
Anda dah cuba pelbagai set penjagaan kulit tetapi jerawat masih juga timbul dan keluar. Sampaikan anda bengang... jeragat pula bertambah dan menjadi-jadi.
Adoiii.. nak pilih produk tetapi tersalah pilih produk yang ada paraben, merkuri sampaikan kulit merah nampak macam kesan terbakar!
Kini.. penyelesaian untuk anda yang mempunyai masalah kulit berminyak, kering, sensitif!
Kami memperkenalkan.

EMORRA GLOW-C





TIDAK YAKIN DENGAN PENAMPILAN?
√ KULIT MUKA KUSAM ?
√ KULIT MUKA KERING?
√ BANYAK PENGELUPASAN?
=======
PUTIH.GEBU.MENAWAN
Manfaat Yang Pasti didapat setelah menggunakan
EMORRA GLOW C :-
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan
- Mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat)
- Mntioksidan tinggi
- Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- Tiada ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh
=======
- Hanya perlu makan 2 biji sehari mudah di bawa kemana sahaja.
- Banyakkan minum air kosong (2 liter sehari) untuk kesan yang lebih efektif.
- Jarakkan pengambilan minuman berkafien atau minuman bergas.
* Penghantaran PERCUMA dan GIFT.
=========


TEMPAH SEKARANG


Jom baca info ni!
Banyak kelebihan dan manfaat yang boleh kita dapat dari membaca dan berkongsi ilmu!
Harini kita nak kongsi kelebihan Emorra Glow-C!
Apa yang ada dalam EGC ni?
Apa yang buat dia ni SUPER ADVANCE SKIN SOLUTION??
Antara kelebihannya,sudah tentu ingredient yang digunakan..
EGC menggunakan 100% bahan semulajadi dan sangat efektif!.Antaranya ialah:
1.Kolagen
2.Hyaluronic Acid
3.Korean Pearl Powder
4.Hatomugi
5.Coenzyme Q10
6.Astaxanthin
7.L-Glutathione
8.15 Stem cell
Setiap bahan yang di gunakan mempunya tugas-tugas tersendiri!
1. KOLAGEN dapat membantu kulit menjadi fleksibel dan menegangkan kulit
2.HYALURONIC ACID membantu melembapkan kulit
3.KOREAN PEARL POWDER membantu memutih dan melembutkan kulit
4.HATOMUGI bertindak sebagai skin moisturizer
5.COENZYME Q10 bertindak sebagai agen anti-penuaan
6.ASTAXANTHIN sebagai agen pemutihan kulit
7.L-GLUTATHIONE membantu mencerahkan kulit
8.15 STEM CELL membantu menghilangkan gari-garis halus di muka dan membantu memulih kecelaan kulit



Glutathione


Glutathione adalah merupakan antioksida yang
utama dalam melindungi tubuh badan dari
serangan penyakit & melawan radikal bebas.
Paras Gluta dalam badan akan berkurangan
disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress,
minuman keras, merokok dan faktor pemakanan seseorang.
Selain itu,pengambilan GLUTATHIONE dengan cara
berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah.
GLUTATHIONE juga akan membuatkan anda kelihatan
5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar!!
Antara kebaikan GLUTATHIONE:
1.Memutihkan kulit.
2.Membuat kulit mulus,segar dan berseri-seri.
3.Membantu mamadam jerawat dan bekas jerawat.
4.Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan.
serta meningkatkan tahap kesihatan.
--------------------------------------------
Glutathione adalah salah satu ramuan yang terdapat di dalam
EMORRA GLOW-C!Segala kebaikan glutathione pasti terdapat didalam EGC!
Banyak kebaikan yang bakal anda temui di dalam
EMORRA GLOW-C!
Dapatkan kulit cerah,gebu dan menawan persis
gadis korea dengan EMORRA GLOW-C!
Jom dapatkan EMMORRA GLOW-C anda sekarang juga!
Untuk mendapatkan maklumat lanjut di:

boleh whatsapp saya : 0133226737








nak tau tak KUNCI KEJAYAAN menggunakan produk EMORRA?
Kuncinya ialah
1. Konsisten ambil produk EMORRA ikut aturan cadangan.
2. Minum air masak atau kosong minima 2 liter sehari.
Yang ikut panduan ini inshaAllah menjadi!


ANDA PERLU TAHU APA ITU TEKANAN
DARAH RENDAH
========================
Tekanan darah rendah (hipotensi) adalah keadaan tekanan darah yang lebih rendah dari tekanan yang diperlukan oleh tubuh, sehingga setiap organ dari badan tidak mendapat aliran darah yang cukup dan menyebabkan timbulnya gejala hipotensi. Tekanan darah seseorang adalah berbeza. Ini kerana ia membabitkan kawalan utama otak, jantung, buah pinggang dan ransangan di dalam salur darah.
Faktor yang mempengaruhi tekanan darah
Dalam menentukan seseorang itu menghidap tekanan darah, terdapat beberapa faktor yang boleh membantu iaitu usia, aktiviti seharian, perasaan, ubatan, pendarahan daninfeksi
Kebiasaannya orang yang selalu dikaitkan dengan penyakit tekanan darah rendah adalah dari golongan atlet dan pengamal diet. Mereka jarang terdedah kepada beberapa jenis penyakit seperti stroke, penyakit jantung, penyakit pada mata, pengerasan dan penyempitan pada pembuluh darah
Gejala Tekanan Darah Rendah
Bagi penghidap tekanan darah rendah, mereka tidak akan menunjukkan tanda mereka mempunyai penyakit tekanan darah rendah.
Mereka akan menunjukkan gejala atau tanda-tanda awal seperti cepat lelah, pening kepala ketika posisi badan berubah, sukar untuk berkonsentrasi, mata berkunang-kunang, mual, kulit berasa dingin, pucat dan lembap, pernafasan cepat dan pendek, defresi dan cepat haus
Sekiranya seseorang itu hendak hamil, mereka digalakkan untuk membuat pemeriksaan terlebih dahulu sebelum hamil. Ini kerana ia adalah untuk mengelakkan berlaku komplikasi pada bayi itu nanti.
Penyebab Tekanan Darah Rendah
Tekanan darah ditentukan oleh dua pekara, iaitu jumlah darah yang dipompakan oleh jantung dan tahanan (resistensi) pembuluh darah yang kecil-kecil pada tubuh.
Terdapat beberapa penyebab yang boleh tekanan darah rendah terjadi iaitu kekurangan volum darah cecair mengalir dalam saluran darah seperti pendarahan yang tidak boleh terkawal, dehidrasi dehidrasi yang mengurangkan kandungan cecair dalam badan seperti kes muntah yang teruk dan cirit-birit, masalah jantung deyutan jantung yang agak cepat mahupun sebaliknya yang terlalu lambat dan keadaan otot yang lemah.
====================
EMORRA GLOW C MEMBANTU
MEREKA YANG MENGALAMI
TEKANAN DARAH RENDAH
====================
Melalui puluhan testimoni yang kami terima dari pengguna yang mengambil supplemen EMORRA GLOW C secara konsisten, produk ini terbukti membantu mereka yang mengalami tekanan darah rendah. Jika anda atau anak anda yang mengalami masalah yang serupa, cadangan kami supaya mengambil 2 tablet EMORRA GLOW C setiap hari dan amalkan meminum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari secara konsisten.
InshaAllah setiap masalah ada penyelesaiannya.
Untuk dapatkan harga istimewa EMORRA GLOW C



Testimoni












Sijil






RM 100 Semenanjung
RM 110 Sabah/Sarawak



Berminat boleh Whatsapp/Sms 013-3226737(Harris)

Jangan Lupa Follow Instagram : @beauty2store

Kalau nak order dan bertanyakan soalan


__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>

Last edited by avenged; 23-05-2014 at 05:43 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-03-2014, 05:28 PM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

bump2 dapatkan emmora hari ini
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #3  
Old 13-03-2014, 12:28 AM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

bump2 dapatkan produk emorra hari ini
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #4  
Old 13-03-2014, 10:20 AM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

selamat pagi
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #5  
Old 13-03-2014, 10:35 AM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL"
============================
Jom upgrade kolegen dan stem cell anda
dalam bentuk tablet!
Tidak perlu bancuh dengan air!
Boleh dibawa ke mana sahaja!
Anda tidak akan MISS untuk mengambil kolegen dan stem cell setiap hari!
EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" kini menjadi bualan ramai!
Lebih 5000 botol telah terjual dengan ribuan testimoni!
Unik!! Terbaru! Pertama di Malaysia menggunakan teknologi Nano terkini
dalam bentuk tablet boleh dikunyah dan berperisa buah-buahan enak!
EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" kini menjadi pilihan ramai pengguna wanita dan lelaki di luar sana!
EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" tidak mengandungi pengawet, pewarna dan pemanis tiruan!
- 100% organik dari sumber alami
- Buatan Malaysia
- Syarikat milik Bumiputera Islam
- Halal
- Kilang berstatus GMP
- Mengikut garis panduan KKM
- Memiliki COA (Certified of Analysis)
- Produk menjadi kegilaan remaja, lelaki dan wanita Malaysia!
- Lebih 7000 botol telah terjual
Selain KOLEGEN dan STEM CELL, turut mengandungi
- Grape Seed
- pearl Powder
- Coenzyme Q10
- Trehalose
- Hatomugi
- Elastin
- Astaxanthin
- Hayluronic Acid
- L-glutathione
- Strawberry
==================================
KELEBIHAN EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL"
==================================
- Kesan seawal 3 hari kulit semakin MOIST dan GLOW
- 75% kesan pencerahan dan pemutihan seawal 14 hari
- Melewatkan proses penuaan
- Meningkatkan kelembapan kulit 10 kali lebih cepat
- Tidur lebih nyenyak
- Membantu memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah
- Membantu memulihkan sakit sendi dan keguguran rambut
- Membantu mengatasi masalah sembelit
- Membantu meningkatkan keanjalan dan metabolima kulit
- Meningkatkan tenaga dan mengurangkan kelesuan
- Membantu meningkatkan penghasilan susu bagi ibu yang menyusukan anak
- Melicin dan memerahkan melanin kulit
- Membantu memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah
- Membantu mencerah dan menggebukan tona kulit
- Membantu mengatasi kedutan kulit
- Astaxanthin & CO Q10 mempertahankan dengan semaksima mungkin terhadap radikal bebas dan kerosakan pengoksidaan.
- Hatomugi dan Trehalose memberikan kesan yang sangat cepat dan efektif terhadap pemutian dan kelembapan kulit.
- Elastin saling bekerja disetiap cell kulit untuk mengetatkan
===================================
EMORRA GLOW C MENGANDUNGI STEM CELL TERDIRI DARI 15 STEM CELL:
===================================
(Apple, Grape, Argan, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Snow Lotus, Rasberry, Lemon, Apricot, Peace, Acerolla, Acai Berry, Avocado)
40X vitamins & Minerals
Semakin ramai yang mula beralih arah menggunakan EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" dengan hasil seawal beberapa hari sahaja!
REPEAT ORDER yang tinggi setiap hari! Seorang stokis mampu menjual 100 botol sehari!
Kulit lembab gebu seawal 3 hari!
EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" adalah formula kecantikan kolegen yang berkualiti tinggi, lengkap dan berkesan. Direka khas untuk melembabkan dan melawan penuaan kulit. Ramai selebriti dan make up artis menggunakan produk EMORRA GLOW C "COLLAGEN + STEM CELL" kerana ia di formula dengan bahan yang sempurna untuk mencerahkan kulit. Kaya dengan sumber anti oksida. Anti radikal bebas. 1001 kebaikan untuk kecantikan dan kesihatan. Sesuai untuk lelaki dan perempuan asia!
1 botol mengandungi 70 tablet untuk kegunaan 35 hari. Tablet yang boleh dikemam dan kunyah begitu sahaja dan berperisa buahan berry yang sangat enak! Kanak-kanak pun menyukainya!
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #6  
Old 13-03-2014, 11:46 AM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bump2 dapatkan produk emorra hari ini
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #7  
Old 13-03-2014, 10:02 PM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bump2 Berminat boleh whatsapp/sms/call : 0133226737
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #8  
Old 14-03-2014, 11:22 AM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bump2 Berminat boleh whatsapp/sms/call : 0133226737
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #9  
Old 14-03-2014, 07:22 PM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bump2 Berminat boleh whatsapp/sms/call : 0133226737
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
  #10  
Old 14-03-2014, 11:13 PM
avenged avenged is offline
Active Member

avenged's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2012
Posts: 573
Poster Rank: #5344
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Bump2 Berminat boleh whatsapp/sms/call : 0133226737
__________________
Rahsia Produk Digital

<a href="http://shuth.ashadee.com/go/38/avenged/">Rahsia Produk Digital</a>
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:28 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE