Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,826
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,427
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,422
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-03-2011, 04:42 PM
bearbear putih bearbear putih is offline
Active Member

bearbear putih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: johor
Posts: 509
Poster Rank: #5740
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default kawan baik kecik hati...camner nak buat

assalamua'laikum

alkisahnya camni..tyme belajar kat U dulu aku ada 3 geng kamcing.. tapi sekarang ni bila dah kerja masing2 dah bawak haluan masing2... semer lain2 negeri... walaubagaimanapun masih kontek melalui phone n fb...

baru2 ni aku wat majlis bertunang n siyesly aku tak bagitau kawan2 aku masa belajar kat U..yang tau cuma kawan2 sekolah rendah jer coz mak ayah dorang yang bagitau[sebab dorang kawan mak ayah aku, so mak ayah aku ajak datang makan kenduri]..

dan nak dijadikan cerita baru ni, adalah komen2 di fb yang menyebabkan ketiga2 mereka PM aku kat fb...maka aku pun berterus teranglah yang aku dah bertunang... 2 orang ok walau tapi sorang kwan aku ni takleh terima dan kecik hati.... aku dah jelas kat dia yang aku memang tak bagi tau saper2 pun... aku dah PM dia kat fb tapi last mesej yang dia balas;

Quote:
aku x expect yg aku akan tau benda ni dr somewhere else.takpa la weh.skang dah dok asing2.so mgkin kawan2 y lama x brp nak penting
aku PM dia lagi tapi langsung tak berbalas...aku kol banyak kali tak berangkat...tadi dia post kat wall fb dia ngan status:

Quote:
its hurt when a friend that used to be very close suddenly hide something sooo important from her friends..hiding about her big day..news that we had been waiting for sooo long..finally knew it from somewhere else..phewwww...finally it makes me realizes something about "FRIENDSHIP.."~
camner nak buat ni.. aku siyesly tak jangka jadi macam ni...
rasa strees betol bila ingat....
__________________
dapatkan baju-baju muslimah yang cantik DI SINI
[sharing dengan member(^_~)v peace]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-03-2011, 04:43 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (47)
Join Date: Apr 2007
Location: Living in mashe heart
Posts: 41,447
Poster Rank: #20
Blog Entries: 19
Thanked 214 Times
Active Level
My Mood:
Default

adeh...dlm hati kwn ko ade taman ke...majuk2...mcm pmpuan je...huhu..

TT nie nie pmpuan ke...hehehe...msti la kwn2 pmpuan kn...haha...
__________________
◕‿◕ CARI DOORGIFT?? PROMOSI TASBIH RM 1.00 SEPASANG!! ◕‿◕

****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #3  
Old 26-03-2011, 04:44 PM
putihperang putihperang is offline
Super Active Member

putihperang's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Location: everywhere
Posts: 3,210
Poster Rank: #1204
Thanked 80 Times
Active Level
Default

hmm, nape tt x habaq kat depa?
Reply With Quote
  #4  
Old 26-03-2011, 04:45 PM
putihperang putihperang is offline
Super Active Member

putihperang's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Location: everywhere
Posts: 3,210
Poster Rank: #1204
Thanked 80 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fine net View Post
adeh...dlm hati kwn ko ade taman ke...majuk2...mcm pmpuan je...huhu...
memang pompuan pun...
Reply With Quote
  #5  
Old 26-03-2011, 04:45 PM
bearbear putih bearbear putih is offline
Active Member

bearbear putih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: johor
Posts: 509
Poster Rank: #5740
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fine net View Post
adeh...dlm hati kwn ko ade taman ke...majuk2...mcm pmpuan je...huhu...
dah memang perempuan nak wat macam mana.....
__________________
dapatkan baju-baju muslimah yang cantik DI SINI
[sharing dengan member(^_~)v peace]
Reply With Quote
  #6  
Old 26-03-2011, 04:46 PM
putihperang putihperang is offline
Super Active Member

putihperang's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Location: everywhere
Posts: 3,210
Poster Rank: #1204
Thanked 80 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bearbear putih View Post
dah memang perempuan nak wat macam mana.....
pe la tt nie, nape x ajak bez fren je...

hmm, tt dok mane?

membe yg merajuk sangat2 tue duduk mane?
Reply With Quote
  #7  
Old 26-03-2011, 04:46 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (47)
Join Date: Apr 2007
Location: Living in mashe heart
Posts: 41,447
Poster Rank: #20
Blog Entries: 19
Thanked 214 Times
Active Level
My Mood:
Default

sori2 baru teringat kt thread tu yg TT mmg pmpuan....hehehe..

ala,kejap je tu...lpas tu ok la.....
__________________
◕‿◕ CARI DOORGIFT?? PROMOSI TASBIH RM 1.00 SEPASANG!! ◕‿◕

****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #8  
Old 26-03-2011, 04:48 PM
bearbear putih bearbear putih is offline
Active Member

bearbear putih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: johor
Posts: 509
Poster Rank: #5740
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putihperang View Post
hmm, nape tt x habaq kat depa?
aku ingat dah confirm tarikh kawin baru bagitau dorang.. sebab tunang jer, tarikh lum tetap lagi....dah ada tarikh baru bagitau dorang..lagipun tunang aku pun taknak heboh2 lagi
__________________
dapatkan baju-baju muslimah yang cantik DI SINI
[sharing dengan member(^_~)v peace]
Reply With Quote
  #9  
Old 26-03-2011, 04:48 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (47)
Join Date: Apr 2007
Location: Living in mashe heart
Posts: 41,447
Poster Rank: #20
Blog Entries: 19
Thanked 214 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bearbear putih View Post
aku ingat dah confirm tarikh kawin baru bagitau dorang.. sebab tunang jer, tarikh lum tetap lagi....dah ada tarikh baru bagitau dorang..lagipun tunang aku pun taknak heboh2 lagi
ckp je igt nk wt suprise trus nk antar kad kawin....
__________________
◕‿◕ CARI DOORGIFT?? PROMOSI TASBIH RM 1.00 SEPASANG!! ◕‿◕

****RUANGAN IKLAN BANNER/TEXT DI SIGGY UTK DISEWA**** - PM UTK MAKLUMAT LANJUT

Reply With Quote
  #10  
Old 26-03-2011, 04:50 PM
bearbear putih bearbear putih is offline
Active Member

bearbear putih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Location: johor
Posts: 509
Poster Rank: #5740
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by putihperang View Post
pe la tt nie, nape x ajak bez fren je...

hmm, tt dok mane?

membe yg merajuk sangat2 tue duduk mane?
aku johor, dia kedah..utara ngan selatan...kalo dia kat KL k, melaka ke..aku turun gi depan pintu umah dia
__________________
dapatkan baju-baju muslimah yang cantik DI SINI
[sharing dengan member(^_~)v peace]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:37 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE