Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-03-2011, 04:19 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default NANO MAGIC SPRAY~BKN Skdr Jimat Minyak~BONUS setengah DIRHAM AS-SALAM utk AGEN

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada CGrians dan pengunjungnya.
Dengan sukacita saya bagi pihak HJ. TAKI CAR SOLUTION, melancarkan produk terbaru dan pertama seumpamanya di pasaran
www.nanomagicspray.blogspot.com


TAWARAN MENARIK DAN TERHAD!~BONUS berupa SETENGAH DIRHAM AS-SALAM untuk; 1-Agen baru signup dan 2-Agen repeat order...


Alhamdulillah NMS membuka lembaran baru dan sejarahnya hari ini(24/4/2011), apabila STOKIS MAIN NMS500 untuk center Semenanjung (Lembah Klang) dah signup. Hubungi:
Sham Nano MS Enterprise MAIN STOKIS for Central KL
(019-3016977)


saya mencari sekurang2nya 3 MAIN STOKIS NANO MAGIC SPRAY(utara, tengah dan selatan semenanjung) Sesiapa yang minat dan serius berniaga ada Plan mudah dan murah (dapat harga terendah, dengan 3 FASA penghantaran) untuk STOKIS 500 botol hingga 2000 botol. cth : untuk harga 500 botol boleh buat bayaran dan delivery 3 kali (167+167+166), harga dah dapat utk 500 botol. Sila PM saya jika berminat!.
YM: [email protected]/012-2353560

SENARAI AGEN RASMI NANO MAGIC SPRAY
(Untuk pembelian bawah 12 botol boleh menghubungi):
1. En. Mohd Eerfany (COD Seri Kembangan, bukit jalil, puchong)-0123935376
2. En. Zainuddin (COD putrajaya,klia, nilai, banting & bkt tggi klang)-0122325492
3. En. Shahrikhuzaimie (COD Seremban)-0126179128
4. En. Asnawi (COD Kulim, Kedah)-0193005688


TEMPAT SPRAY ADA 3:
1. paip nozzle minyak (spt gambar di bawah)
2. saluran minyak ke fuel injection/pump
3. general enjin


http://www.youtube.com/watch?v=EwtPrFa27Jk










Memperkenalkan
“NANO MAGIC SPRAY”.

RM29 Sebotol 60ml
Poslaju RM6
@
(1 Dirham - Mana-mana pengeluar)


Mulanya seorang sahabat telah memperkenalkan kepada saya formula ‘rahsia’(sampai sekarang menjadi rahsia) penjimatan minyak dan peningkat prestasi enjin kenderaan. Lebih menarik lagi ianya formula magic sebab saya sendiri telah menguji kehebatan produk ini antaranya: kenderaan akan berasa ringan, hanya tekan pedal minyak sedikit kenderaan meluncur dalam sekelip mata!. Kalau bawa 100km/j ada gegar, lepas guna magic spray ni 120/kmj masih steady. Ramai kawan-kawan yang sudah menguji hanya mampu tersenyum! Mungkin sukar untuk anda percaya, TAPI percayalah!. Formula ini sangat berkesan, malah saya sendiri mulanya sukar untuk mempercayainya…

Sedikit info berkaitan teknologi nano:
“Nano bermaksud sesuatu yang sangat kecil. Teknologi Nano adalah perkembangan teknologi dalam skala nanometer, biasanya 0,1 sampai 100 nm (satu nanometer sama dengan satu perseribu mikrometer atau satu persejuta milimeter). Istilah ini kadangkala diterapkan ke teknologi sangat kecil.

Apabila sesuatu struktur, peralatan atau sistem wujud dalam skala nanometer, ciri- ciri bahan tersebut boleh berubah, dan membolehkan perkara- perkara yang unik dihasilkan. Contohnya, sesuatu ubat boleh dijadikan lebih effektif dan lebih kuat, makanan yang boleh tahan lebih lama dan mengubah struktur makanan supaya lebih bernutrisi, penghasilan barangan yang lebih fleksibel dan sebagainya.
Teknologi Nano dikatakan mempunyai potensi untuk mempengaruhi setiap sudut kehidupan, dari produk pengguna, penggunaan tenaga , perubatan dan lain- lain.”

Setiap hari, terdapat satu barangan baru yang dihasilkan melalui teknologi nano. Teknologi Nano dikatakan dapat membawa pelbagai faedah kepada pengguna. Ia boleh diaplikasikan di dalam sektor sektor seperti nanostruktur, elektronik dan komunikasi, perubatan, alam sekitar, penggunaan tenaga, barangan, dan automotif.

Apa yang saya boleh simpulkan, anda kena cuba dahulu dan alami sendiri. Jika berpuashati anda boleh terus mengguna untuk penjimatan dan peningkatan prestasi kederaan secara keseluruhannya.


Cara Penggunaan:
1. Untuk penjimatan minyak, anda spray 4-5 kali picitan di hos/paip nozzle pump (YA! di hos nozzle sahaja) sebelum mengisi minyak ke dalam tangki minyak (BUKAN di dalam tangki minyak!). Seeloknya spray setiap kali isi minyak penuh, supaya minyak yang masuk dalam tangki melalui paip yang dah dispray akan convertkan NANO ke seluruh minyak dalam tank.

2. Untuk memaksimumkan penjimatan dan meningkatkan prestasi enjin, digalakkan spray 4-5 kali picitan di saluran minyak ke enjin/karburator @ fuel injection (bagi yang pernah mengguna produk magnet penjimat minyak mgkn tahu) atau boleh tanya kenalan / pomen2 kat mana2 bengkel peribadi anda. Seeloknya 3-4 hari blh spray semula terutama di peringkat awal penggunaan...

3. Anda boleh spray 4-5 kali picitan secara general sekitar kaburator (LUARAN SAHAJA!) atau di mana bahagian kenderaan yang anda kenalpasti ada masalah. Sebab tu nama NANO MAGIC SPRAY!


Untuk permulaan, saya menawarkan beberapa pakej permulaan dan untuk mereka yang berminat untuk guna sambil berniaga sampingan seperti berikut:
3 Botol = RM81(RM27/pc) + Poslaju (RM6)
12 Botol = RM288(25/pc)
48 Botol = RM1056(22/pc)
100 Botol =?, 500 Botol =? 1000 Botol=? dan 2000 Botol =?
Belian 12 botol ke atas, PERCUMA penghantaran


Memandangkan ianya masih baru di pasaran, saya memerlukan agen/dealer besar di setiap Negeri. Sesiapa yang berminat untuk menjadi dealer Negeri/Daerah boleh berhubung terus dengan saya.(HARGA DEALER YANG BERBALOI! 100 botol ke atas)
Kepada yang telah mencuba saya amat mengalu-alukan respond anda (penjimatan minyak, peningkat prestasi enjin dan masalah-masalah lain) dan saya akan masukkan di bahagian testimony kelak!
Akhir kata, selamat mencuba dan bagi yang melihat produk ini sebagai peluang perniagaan, Ayuh bertindak hubungi saya sekarang juga!


TESTIMONI CGRIANS MENGGUNA NANO MAGIC SPRAY
Thanks to bro apoilenjau/Mohd Subli tolong ajarkan dan buatkan ringkasan TESTIMONI ni. sila KLIK utk view ye!
T1(Bergambar) T2 T3 T4 T5 T6 T7 T8 T9 T10 T11 T12 T13 T14 T15 T16(Bergambar)
T17 T18 T19
T20(Bergambar) T21T22(Bergambar)




DAN BANYAK LAGI TESTIMONI DI BAWAH.....

Last edited by akmal_tawau; 27-11-2011 at 11:35 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-03-2011, 04:20 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sambungan testimoni:

Quote:
Originally Posted by dEEn74 View Post
Testimoni bergambar utk hari ni wira a/b 1.3 2001:

Isi minyak RM50 utk perjalanan dari Banting ke K Lumpur melalui Dengkil, Putrajaya, MEX highway, Kg. Pandan K.L. pergi dan balik melalui jalan yg sama. Kelajuan highway MEX 130km/j(kdg2 trlebih tekan pasal enjin smooth) full aircondition..balik dr K.L berhenti kt petronas IKTBN selama 30minit jumpa bro cyber00 nak bagi NMS tanpa mematikan enjin dan aircond(mem & ank tidur).
Jumlah jarak perjalanan 148km pergi dan balik


[IMG]
Nak pergi K.L isi minyak kt mobil RM50

[/IMG]
Dah sampai rumah

Quote:
Originally Posted by car_they View Post
salam...
tt...
aku dah test kat lc aku...aku perubahan pada picup la... minyak tak tahu lagi... tak test lagi sembur kat nozel... aku tunggu minyak kat cherry tu kering dulu baru nak test pasal minyak... hrmm.. nak sembur kat bahagian wayar kat dalam dashboat tu tak tahu lak yang maner satu..lagipun ada penutup kat situ...

saja try test tengok kat jam seiko koleksi aku.. tapi tak jadi lak... ingat tak payah tukar bateri..hihihih...

nanti lepas aku test kat cherry aku update lain ya..

Quote:
Originally Posted by dEEn74 View Post
TQ TT bg test free nano magic spray..stakat ni dh test kt kereta Nissan sunny dan proton wira..enjin memg lebih ringan dan bertenaga dan ada sedikit lebihan kilometer pada setiap isian..contoh wira 1.3AB isi RM30 sebelum 210km selepas 250km ..nissan sunny Extra isi RM50 sebelum 420km selepas 470km utk perjalanan bandar

motor nuvo pn dh test spray pickup ada peningkatan tp kilometer tak pasti pasal bwk gi kedai n masjid je..yg penting pulas minyak motor trus bedesup..sebelum bunyi enjin je lebih..aku spray ikut sebijik mcm nasihat TT...tak ada yg kurang..

stakat ni yg betul2 magic jam tangan SEIKO dh setahun x pakai(lps ganti bateri trus X hidup) spray Nano trus hidup dan dh pakai blk jam tu...aku pn x paham
Quote:
Originally Posted by kakikukacak View Post
tq tt bg test free nano magic spray.ni testi,harap membantu..

Eksperimen 1-->>dari jb ke pasir puteh.minyak full tank,pakai minyak vpower racing rm2.70/liter,kete vios (agak2 dlm 40liter),leh pg smpai 730+-km.

Eksperimen 2-->>dari pasir puteh ke jb.minyak full tank,pakai minyak vpower 97 rm2.50/liter,kete vios (agak2 dlm 40liter),leh pg sampai 700+-km.

Eksperimen 3-->>kat moto nouvo s,enjin sesedap rasa,skali pulas minyak trus lancar pickup, xmcm dlu,enjin macam menderam dlu before leh pecut...

*kat enjin xbrape pasti nak sembur kat mana.harap tt bg [email protected] utk enjin vios..

Sample pon ada lebih lg,nk try test tok pemanduan dalam bandar lak.wait&see k..
Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
sy dah test dah nano magic spray ni. Memang ada perubahan pada pickup kereta dan engine agak senyap dari biasa. Pasal penjimatan minyak tu sy tak tau la sebab tak test.

Tt boleh tak terangkan secara teknikal bagaimana spray ni berfungsi? Sy assume spray ni berfungsi "seakan-akan" tenaga reiki yg dpt menembusi dimensi dgn frequensi2 tertentu.
Quote:
Originally Posted by deen74 View Post
yesss..testimonia yg hebat..dh guna baru tau kehebatan nano magic spray..
Kadang2 sy pn mcm x caya tp memg begitulah hasilnya...sy semalam ke kg pandan k.l jarak perjalanan 175km pegi dan balik..biasa isi rm50 meter naik 3 takuk baki tinggal satu takuk lbh sikit..tp semalam telah mencatat record meter mnyk menunjukkan masih ada 2 takuk lg apabila smp kt rumah..pemanduan pn agak agrasive pasal dh lewat..bwk wira pn rasa mcm bwk inspira hehehe..prestasi enjin amat memuaskan
Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
hari ni nak tambah testimoni, hehe... Hari ni saya pergi bandar kuantan, jarak perjalanan adalah 52km dr kg. Saya. Biasanya saya akan isi minyak petrol dalam tangki motosikal yamaha 135lc rm5 perjalanan sebelum pergi dan tambah lagi rm3-4 selepas pulang dari kuantan.

Hari ni saya buat ujian kat motosikal saya isi cuma rm5 penuh tangki sebelum perjalanan ke kuantan dgn menyembur nano magic spray kt hos pump minyak. Uikkk!! Dasyattt!!! Bak kata nazmi rajalawak 5, mmg menjimatkan dan terbukti berkesan. Meter minyak masih separuh, kalau dulu bawah dari separuh. Ada la jimat dalam rm2-3.
Quote:
Originally Posted by deen74 View Post
sama2 tt...insyallah esok nak oder pakej 12btl..
Td beli rokok kt 7e masuk dlm poket seluar yg ada botol nano
bila isap rasa kosong mcm rokok jepun...makin x phm jadinya
Quote:
Originally Posted by amer View Post
1st, sori sama tt, lmbat aku ksik testi..hu2..

aku cbuk ngn nk final skrg, jln2 pn kurang..

isi ari ahd rm20(myak kuning shell), gerak dr ruma aku ke kuantan(cmpur henjut), cmpur pusing2 bndar kuantan smlm dr kul 2 smpy 7 lebey..

Msih ader lebih dlm rm5 lg..

Klu ikut biase, perjalanan dr ruma aku ke kuantan tu saje da rm20(cmpur henjut)..:d

keta, kancil 660 pekak, umr 15 taun..
Quote:
Originally Posted by h3lot View Post
salam tt...

Minta maaf sngt2 xsmpat nk bg tetimonial..walaupon dh 2 minggu lbh gune tester tt..

Ikhlas dr sy..

Biasenya dr damansara perdana ke ofis sy di bangsar sy akan mggunakan rm40 tuk seminggu penggunaan..
Ttp bile sy mggunakan tt nya produk...
Mmg terbaikk tt..
Rm 20 inggit tu leh pakai selama 6hari..btul2 suprise ...
Wife sy pn mcm xpercaya..
Sy drive gune atos jer...tp mmg rigan..
Tq tt..
Sy kan oder lg..
Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
hari nak tambah lagi satu testimoni. Ni bukan dari saya tapi dari adik saya. Baru2 ni adik saya bercuti balik kg. Saya di gambang ambik cuti tahun selama 10 hari, semalam dia balik semula ke tempat kerjanya di selangor. Saya ada bagi free sampel nano magic spray utk dia cuba. Katanya sebelum guna nano magic spray dia biasanya isi minyak petrol sekitar rm15 motosikal yamaha 125z perjalanan dari tempat kerjanya ke kg. Saya dan minyak hampir 'e'.

Setelah guna nano magic spray adik saya kata dia cuma isi rm12 dan minyak masih banyak lagi, meter minyak lebih dari separuh cuma turun dua takuk dari 'f'
Quote:
Originally Posted by eerfan9 View Post
ya betul2 magic...testi ngan elegan150...engine smooth pickup naik sikit..mmg berbaloi sy musti pilih...
Quote:
Originally Posted by deen74 View Post
setuju la tuan..sy pn guna yg lain sblm ni..hasilnya pn ok, tp bila test nano magic spray hasilnya lebih bagus dan cara penggunaan yg lebih mudah..x rugi mencuba memandangkan harga ron97 pn dh mahal malah prestasi enjin lebih lancar dan menjimatkan petrol setelah menggunakan nano magic spray..memg mantopp..sy bkn nak nyanyi cuma nak berkongsi
LAGI SAMBUNGAN TESTIMONI DI BAWAH

Last edited by akmal_tawau; 01-05-2011 at 12:06 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2011, 07:29 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lagi sambungan testimoni cgrian

Quote:
Originally Posted by m3. View Post
dh amik pg td dgn bro deen yg last call..
Patut la dh tukar dgn produk nano magic..lg power rupanya
kereta aku yg dh senja pn terasa lbh pickup
tq bro deen susah2 je pg2 nak outstation pn sempat hantar nano
Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
TT hari ni saya nak kongsi testimoni saya setelah mencuba yg free sampel tu.

1. saya sembur kat karburetor motor yamaha LC 135, bahagian luar enjin, ekzos... fuhhh motor saya rasa ringan la... bunyi pun ada senyap skit, macam mula2 baru beli... hehe, pulas skit je dah laju x mcm dulu, isnin ni saya nak g town nak cuba kat motor LC ni jimat ke x jimat minyak. nnt saya update keputusannya isnin ni.

2. petang td saya ada bg member saya test kat keta wira 1.5 dia, sembur kat karburetor. member ckp keta dia terasa lain la, tekan pedal minyak sikit je dh laju, pastu masa isi minyak petrol dia ada sembur spray nano magic kt hos pump dia isi RM20 je, pelik dia kata biasa kalau dia isi minyak RM20 tu kalau smpi rumah dah 'E' dah meter minyak dia tp lepas sembur nano magic spray meter minyak atas dr 'E'.
Quote:
Originally Posted by cyber00 View Post
assalam buat semua,

nie nak bg testimoni,
sebelum jumpa dengan en deen74 masa tu bar minyak blm manual sy nie tinggal 1 bar. Jumpa pun kat petronas dekat iktb sepang. Pastu en deen74 spray nms nie dan sembang2 apa2 yang patut pastu en deen74 minta diri then sy isi minyak rm 50 kat petronas tersebut sambil praktik seperti yang di berikan.
Lampiran gambar 1 bulatan hijau tu masa tu km dia lebih kurang 200 lebih aja biasanya kalau isi rm 50 dan tengok cam penuh meter tu lebih kurang tak sampai 1 minggu dengan pengunaan meter km dia lebih kurang 200lebih tapi kalau long distance leh dapat 300 lebih jugalah itupun dah pasang i-charge lagi.



apa2 pun saya akan bg lagi testimoni bila test pada keta wira plak yer..

Tumm ... pada tt n en deen74
Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
terbaik penjimat bahan api paling berkesan pernah saya pakai sepanjang guna pelbagai jenis penjimat bahan api.

P/s: Saya baru je balik bandar naik moto lc, td pergi dgn kwn2 keluar bandar jalan2 + keluar makan + jual nano magic spray kpd member di kuantan. Masa kat petronas gambang saya guna nms dan kasi kwn2 cuba, huhu memang jimat, isi rm5 balik rumah masih ada separuh lagi minyak, kawan2 pun pelik, saya cakap itulah dia kehebatan nms
Quote:
Originally Posted by m3. View Post
bmuu tu ape bro deen hehehe..kete buruk je la bro..
Ni testi aku setelah hampr semggu meggunakan nano magic spray..biasa utk pg keje 3 hr sekali isi rm50..bmuu x kemana2 rumah-opis-rumah..guna nano magic masih ada lg utk sehala perjalanan ke tmpt kerja dan yg penting prestasi enjin lbh mantoppp..tp kalau pemanduan 120km/j ke bwh rasanya lbh jimat kot..lg pun cara penggunaan lbh mudah dan ianya khusus utk penggunaan luaran shj..itu lbh selamat utk enjin sb ianya bkn additive

p/s.tempah 2 btl bro deen ada geng pakai mbz nak test...nanti free aku call

Quote:
Originally Posted by peja510 View Post
salam..hari tu beli ngan bang deen74. Saya dah test kat keta saya...
Sebelum ni kalau rm10, boleh pergi dalam +-70km jer..
Pastu bila pakai nano magic spray ni, dia bnoleh pegi dalam +-85km bagi rm10.. Berbaloi2... Xtau apa sebab jadik camtu..haha...

Motor pun selalunya kalo rm5(ex5), boleh pergi dalam 120km jer..pakai nano ni, boleh pergi sehingga 140km bagi rm5
Quote:
Originally Posted by cyber00 View Post
Assalam semua,

Nie testimoni dari keta wira saya. Keta jenis auto 1.5 beli taon 2000/2001 nie model dah convert full malaysia yang first model dia punya ignition kena tunggu yang logo enjin mati baru boleh start yg saya punya nie tak yah tunggu terus boleh start.
Belum buat service lagi tapi dah bunyi engine bising sikit masuk ari nie dah kali kedua sembur tak tempat2 yang ada masalah n jenis host getah seperti yang di ajar oleh TT n dEEn74 nie. Dah pakai n isi sebelum jumpa NMS nie so hehehe biasa lah yer isi minyak rm 50 dekat nak penuh. So ari nie buat perjalanan gambar 1km 149 balik dari opis sebab keja malam tadi n balik pagi. gambar 2 km 182 sebelum pergi Gh Seremban dan gambar 3 km 249 nie balik dari gh Seremban pi Klinik Salak Tinggi n balik rumah. Jimat x pasti tapi yang pasti enjin dah bunyi slow n x lari sangat pun abis sekitar 80/90km n balik ke 60km aja ikut jalan labu gi seremban.

Sekian terima kasih kat TT n dEEn74
LAGI DI BAWAH TESTIMONI NMS

Last edited by akmal_tawau; 30-04-2011 at 11:57 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2011, 09:31 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

SAMBUNGAN TESTIMONI NMS...
Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
Baru lepas balik dari rumah kwn. Saya ada bagi dia cuba sebotol NMS cuba dulu bayar kemudian. Pagi tadi dia ke raub, jauh juga perjalanan ke raub dari kg. saya. Dia beritahu sebelum pakai NMS biasanya habis dalam RM90 isi minyak utk perjalanan pergi dan balik raub. Selepas pakai NMS cuma sekitar RM70 je.

Quote:
Originally Posted by mohdashraf View Post
bump NMS with testi sya...

Myvi 1.0 jak...

Isi RM40,1 level lgi penuh...mileage 46352





Jln2 jauh juga la,kalo sya ckp tmpt pun bkn korg tauk kn,hehe...
Pastu check tgk lagi...
Mileage 46452,maksudnya mileage jln 100 dh...
100km ke pa ke,x tauk la...sapa2 pakai myvi sini ???

Minyak bru turun 1 level,mileage 100 owh...!!!



yg ni pun bru spray kat hos getah jak...
lain2 blum lgi...
Quote:
Originally Posted by jebat05 View Post
nak bagi testimoni:

> kete kia spectra novus auto 1.6
> guna minyak mobil 95
> isian penuh RM70 dari jertih
> laluan ikut gua musang > cameron highland > pegi kuala kangsar > patah balik semula ke ipoh > pusing2 town ipoh
> total perjalanan 510km.
> kesimpulan >> memang jimat
Quote:
Originally Posted by Green Apple View Post
kongsi la pengalaman guna NMS..aku pakai NMS ron 95 rm50,boleh dapat 230km,jalan bandar.1.3 auto
Quote:
Originally Posted by Green Apple View Post
tak pasti lak..tapi tanya member pakai keta jenis sama..dia bgtau isi rm50 dapat 200km++ je..kalau dapat lebih 20-30km jalan bandar kira ok la tu kan.2-3 hari gak la pegi balik kerja.
Quote:
Originally Posted by jebat05 View Post
lagi 1 testimoni:

> sebelum ni penah guna kat kancil 660. (lepas beli kat En. Shahrikhuzaimie - seremban)
> saje isi rm 5 (sebelum isi, meter dah kat takuk E)
> dari seremban ke teluk kemang.
> enjin lebih lancar dan lebih pick up dari sebelum ni.


saya terima bayaran dalam dinar dan dirham. sebagai menggalakkan penggunaan dirham, hanya 1 dirham (keluaran mana-mana syarikat diterima) untuk 1 botol 65ml NANO MAGIC SPRAY...

TAWARAN TERHAD
PERCUMA!!!
25 , 17, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 3, 2, 1 tinggal HABIS botol
BOTOL SAMPLE 30ml

(Hubungi saya segera!)[/SIZE][/CENTER]
senarai penuh nama yang order free sample dan tracking no parcel masing2

1. mohd. kamal ariff - pulau pinang en422655258my
2. norfazly ramly - sabak bernam en422655108my
3. azam - kedah en422655235
4. mohammad subli - pahang en422655275my
5. zainudin mohamed muhsin - banting, selangor en447729892my
6. mohd firdaus ab rahman - kl en447726675my
7. mohd rosli shafee - gombak, kl en447726635my
8. suhaili hairum - sg.pelek, selangor en447726595my
9. mohd syukri sulaiman, kajang en497319317my
10. noor syazwani aini, PJ en497319382my
11. mohd nohazree easa, Port Dickson en447729226my
12. mohd zaim shamsudin, Johor Bahru en447729265my
13. Tanpa Nama, Bangsar en497319232my
14. aisamuddin Jumat sharif, Sarawak en497319847my
15. jauhari mohd nor, terengganu en497319250my
16. muhamad asyraf azmin, pahang en497319277my
17. khaidhir chee mohamood, pulau pinang en497319833my



FAQs

What is NANO MAGIC SPRAY™?

NANO MAGIC SPRAY™ uses 100% concentrated on nano technology. It is safe and simple to use. NANO MAGIC SPRAY™ is a combustion catalyst that helps your engine burn fuel more efficiently.

How to use NANO MAGIC SPRAY ™?
When you insert the nozzle to fill the tank, apply 4-5 times spray on the hose nozzle. DO NOT spray in your fuel tank.

How many litre of petrol / diesel can a NANO MAGIC SPRAY ™ applied in?
4-5 times spray for full tank of petrol / diesel.

How long will it take for NANO MAGIC SPRAY ™ to work?
NANO MAGIC SPRAY ™ acts immediately as it dissolves. Within a few minutes , the nano technology will dissolve completely depending on temperature, fuel, motion of vehicle and other conditions.

How does NANO MAGIC SPRAY ™ work?
NANO MAGIC SPRAY ™ works in many ways to help to improve fuel burning and performance.
• Helps to increase power due to increase rate of fuel burn, which increases pressure on pistons.
• Causes complete burn of fuel, which improves economy and reduces emission
• Increases octane of petrol that results in elimination of pre-ignition (knock)
• Lowers temperature at which carbon deposits will burn so that your engine can eliminate power robbing deposits during normal engine use.

Will NANO MAGIC SPRAY ™ harm my engine or void my vehicle’s warranty?
No! NANO MAGIC SPRAY ™ has been tested in Switzerland. Since the mode of usage for “outside use only”. The tests proved that it is entirely safe for petrol and diesel engines. It will not harm the engine, fuel system, power train or other pollution control devices. It will not void new or used car warranties.

What is the benefit of NANO MAGIC SPRAY ™?
Economic benefits Helps to increase the rate of fuel burn, increases fuel power and reduces fuel consumption.
Enhanced power Act as an efficient combustion catalyst that can increase power fast.
Safe It uses 100% nano technology, does not contain impurities that may cause damages to engine or other mechanical parts. ‘External Use Only’
Low cost maintenance It helps to reduce carbon deposits, increase octane, reduce knock and ping, extend engines life span and other mechanical parts.
Environmental friendly Helps to reduce emission, less contribution to air pollution.

How much fuel can I save with NANO MAGIC SPRAY ™?
You can save up to 20%-35% of fuel depending on the motion (town use @ long distance) and types of vehicle and also the type of fuel you use.

I have been using other brands of fuel additive from a different company all this time, would it affect my car if I swap to NANO MAGIC SPRAY ™ now?
Yes u can!. By using NANO MAGIC SPRAY ™ it will increases the quality of fuel and would not bring any side effect to vehicles. So you may use it safely.

Can NANO MAGIC SPRAY ™ be applied into motorcycles?
Yes, you can. NANO MAGIC SPRAY ™ can apply to any motors/machine.

What are other advantage of NANO MAGIC SPRAY ™?
Just apply 4-5 times spray to any parts of your car which having any problems. That why we call it ‘MAGIC SPRAY’

Last edited by akmal_tawau; 08-06-2011 at 12:27 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2011, 10:29 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


sedikit selingan...

Disini saya ingin memaklumkan pada semua bahawa pihak Fakulti Sains dan Teknologi Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Nilai akan mengadakan sekali lagi program di fakulti & berbesar hati menjemput Group Dinar & Dirham seperti sebelum ni.. jadi saya & rakan2 lain yg sudi sertai akan mewakilkan diri untuk menjayakan dakwah dlm DnD.. jadi sudinya ahli2 group MENGINFAKKAN bagi menjayakan program ini dgn jayanya... 1booth akan disewa bagi membuka kaunter pameran & jualan disana sepanjang 14~19hb 3...

Barangan pameran & jualan seperti :-

t-shirt DnD,Muslim & Muslimah.. (accept DnD & Fulus)
Laptop,Netbook, Ikona Anti V & barangan komputer (accept DnD & Fulus)
Pelbagai jenis Dinar (TERMASUK DINAR BORNEO)& Dirham
Bargold,Coin,Wafer & rantai emas
BukuČ penerangan Dinar & Sistem kewangan Islam
Pelbagai Jenis Stiker (accept DnD & Fulus)
Penjimat Minyak Torco Racing Oil dan NANO MAGIC SPRAY(accept DnD & Fulus)

Akhir program USIM akan adakan 1program seni islam MUNSYEED STARZ ! pada 19hb..

KHUZAIMIE MANSUR...

kawan-kawan sekitar yang berkelapangan sudi-sudi datang...

Last edited by akmal_tawau; 19-04-2011 at 11:03 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2011, 10:33 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,398
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ait...mcm perfume lak....

percuma tu aper maksud bro?...
Reply With Quote
  #7  
Old 11-03-2011, 10:40 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
ait...mcm perfume lak....

percuma tu aper maksud bro?...

percuma=free...sample tu 30ml saya bagi free untuk test. asalnya 25 botol,sebahagian sy dah edar untuk kenalan luar CG...untuk 17 botol lagi ni nak bagi CGrian...
lepas dapat dan test saya nak respond:
1. perubahan dari segi penjimatan minyak
2. performance enjin-serta merta
3. lain2

p/s sample free, kos poslaju kena tanggung=rm9 aje
Reply With Quote
  #8  
Old 11-03-2011, 10:45 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


antara barangan yang anda boleh dapatkan sepanjang Minggu Keusahawanan Muslim Fakulti Sains & Teknologi, Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai. 14-19 mac 2011...

Last edited by akmal_tawau; 15-03-2011 at 10:00 AM..
Reply With Quote
  #9  
Old 11-03-2011, 10:50 PM
iswaraburuk iswaraburuk is offline
Legendary Member

iswaraburuk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Location: sri kembangan
Posts: 10,355
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

nak kena spray kt mana bro?
__________________
klik sini-->>http://stateemblem2u.blogspot.com/
Reply With Quote
  #10  
Old 11-03-2011, 10:54 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iswaraburuk View Post
nak kena spray kt mana bro?

untuk jimat minyak dan baiki prestasi enjin, spray kat:
1. paip/hose nozzle masa nak isi minyak (kat paip je, bukan dalam tank)-sekitar 10cm keliling
2. saluran minyak ke kaburator (biasa pasang manet penjimat minyak)-sekitar 10cm
KEGUNAAN LUAR SAHAJA!
3. mana2 tempat yang ada masalah...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold