Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Jenaka, Lawak, Kelakar

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,244
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,846
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,265
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-02-2011, 10:01 PM
akuhensem akuhensem is offline
Active Member

akuhensem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 839
Poster Rank: #4001
Thanked 19 Times
Active Level
My Mood:
Default waakakaka..ayat besday!!!

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang





1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:



January--------aku sepak

February-------aku lompat atas

March-----------aku karate

April-------------aku cium

May--------- ----aku terajang

June-------------aku peluk

July--------------aku buat sardin dengan

August-----------aku makan dengan

September------aku menari dengan

October----------aku menyanyi dengan

November-------aku jelir lidah kat

December-------aku lari keliling



2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu

2------- makluk asing

3--------public phone

4------- basikal aku

5------- lelaki salji

6------- gangster kampung

7--------mobile telefon aku

8--------hantu jepon

9--------kawan baik nenek aku

10-------kawan lembu aku

11-------cikgu lama aku

12-------kerbau ayah kawan aku

13-------ahli bomba

14-------lembu mak aku

15-------kambing ayah aku

16-------kapak mak aku

17-------lesung batu

18-------pedang aku

19------ lelaki lembut

20-------tikus adik aku

21------ ninja

22-------Chuck Norris

23-------mee kari adik aku

24-------kambing aku

25-------pemain bola sepak

26-------buaya

27-------ayam serama

28-------ipod aku

29-------kucing engkau

30-------kutu rayau

31-------hantu jepun



3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku

2 ---------di atas katil engkau

3 ---------di dalam jamban

4 ---------di bawah katil

5 ---------di atas motosikal

6 ---------di bawah jambatan

7 ---------di atas bumbung rumah

8----------masa makan atas meja

9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku

0 -------- di dalam bilik tokwan



4-Ambil ayat dari color yang korang suka:



putih---------sebab aku suka macam tu

hitam--------sebab aku memang degil

Pink----------sebab aku memang terer

merah-------sebab ade suara yang bagitau aku

biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat

hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan

Purple-------sebab ada orang suruh

kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku

kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm

Orange------sebab aku pikir aku bijak

cokelat------sebab aku memang boleh buat

lain2---------sebab diri aku seorang ninja!




mari kita lihat sape yg kenaa.....
__________________
'bila kita nak buy kita sell'---'bila kita nak sell kita buy'
RAHSIA TERBONGKAR <--<<<
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-02-2011, 10:07 PM
lady_nite06 lady_nite06 is offline
Active Member

lady_nite06's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,142
Poster Rank: #1831
Thanked 4 Times
Active Level
Default

aku buat sardin dengan cikgu lama aku di atas motosikal sebab ade orang ofer aku 10 rm


okey jerk TT
Reply With Quote
  #3  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
TT TT is offline
CG Top Poster Club

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: +shdzrn
Posts: 46,722
Poster Rank: #15
Thanked 160 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku cium public phone didalam jamban sebab ada orang suruh
Reply With Quote
  #4  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
slayer7815 slayer7815 is offline
Super Active Member

slayer7815's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,135
Poster Rank: #1229
Thanked 33 Times
Active Level
My Mood:
Default

August-----------aku makan dengan
21------ ninja
8----------masa makan atas meja
hitam--------sebab aku memang degil

haahahha
Reply With Quote
  #5  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
aeddyz_2649 aeddyz_2649 is offline
Active Member

aeddyz_2649's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 710
Poster Rank: #4532
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

hohoho..terkena abis aku ni..tt scam...!!
__________________
"kehidupan di ibaratkan seperti roda, kadangkala diatas, kadangkala di bawah...."
Reply With Quote
  #6  
Old 26-02-2011, 10:13 PM
aimanzainal aimanzainal is offline
Active Member

aimanzainal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 687
Poster Rank: #4647
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku peluk hantu jepon semasa jalan2 cari kucing adik aku
sebab aku betul2 serius nak lakukan... hahahah...
__________________
nampak kuat tapi?
Reply With Quote
  #7  
Old 26-02-2011, 10:14 PM
saveMe saveMe is offline
Active Member

saveMe's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,423
Poster Rank: #2640
Thanked 34 Times
Active Level
Default

hehehe...besh2...good job tt
Reply With Quote
  #8  
Old 26-02-2011, 10:16 PM
saveMe saveMe is offline
Active Member

saveMe's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,423
Poster Rank: #2640
Thanked 34 Times
Active Level
Default

1. aku menari dengan kutu rayau di bawah katil sebab aku suka macam tu
2. aku menari dengan kutu rayau di bawah katil sebab aku betul2 serius nak lakukan

hahaaha
Reply With Quote
  #9  
Old 26-02-2011, 10:18 PM
fikirmanz fikirmanz is offline
Active Member

fikirmanz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 750
Poster Rank: #4324
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku sepak kawan lembu aku masa mkn atas meja sebab aku seksi dan aku boleh buat..hahahahahahaha xblh bla...
Reply With Quote
  #10  
Old 26-02-2011, 10:19 PM
carnationmyra carnationmyra is offline
CG Top Poster Club

carnationmyra's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Venice of Perak
Posts: 22,148
Poster Rank: #72
Thanked 163 Times
Active Level
Default

aku sepak lelaki salji masa makan atas meja sebab aku memang terer
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:27 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE