Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Jenaka, Lawak, Kelakar

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-02-2011, 10:01 PM
akuhensem akuhensem is offline
Regular

akuhensem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 839
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default waakakaka..ayat besday!!!

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang





1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:



January--------aku sepak

February-------aku lompat atas

March-----------aku karate

April-------------aku cium

May--------- ----aku terajang

June-------------aku peluk

July--------------aku buat sardin dengan

August-----------aku makan dengan

September------aku menari dengan

October----------aku menyanyi dengan

November-------aku jelir lidah kat

December-------aku lari keliling



2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu

2------- makluk asing

3--------public phone

4------- basikal aku

5------- lelaki salji

6------- gangster kampung

7--------mobile telefon aku

8--------hantu jepon

9--------kawan baik nenek aku

10-------kawan lembu aku

11-------cikgu lama aku

12-------kerbau ayah kawan aku

13-------ahli bomba

14-------lembu mak aku

15-------kambing ayah aku

16-------kapak mak aku

17-------lesung batu

18-------pedang aku

19------ lelaki lembut

20-------tikus adik aku

21------ ninja

22-------Chuck Norris

23-------mee kari adik aku

24-------kambing aku

25-------pemain bola sepak

26-------buaya

27-------ayam serama

28-------ipod aku

29-------kucing engkau

30-------kutu rayau

31-------hantu jepun



3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku

2 ---------di atas katil engkau

3 ---------di dalam jamban

4 ---------di bawah katil

5 ---------di atas motosikal

6 ---------di bawah jambatan

7 ---------di atas bumbung rumah

8----------masa makan atas meja

9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku

0 -------- di dalam bilik tokwan



4-Ambil ayat dari color yang korang suka:



putih---------sebab aku suka macam tu

hitam--------sebab aku memang degil

Pink----------sebab aku memang terer

merah-------sebab ade suara yang bagitau aku

biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat

hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan

Purple-------sebab ada orang suruh

kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku

kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm

Orange------sebab aku pikir aku bijak

cokelat------sebab aku memang boleh buat

lain2---------sebab diri aku seorang ninja!




mari kita lihat sape yg kenaa.....
__________________
'bila kita nak buy kita sell'---'bila kita nak sell kita buy'
RAHSIA TERBONGKAR <--<<<
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-02-2011, 10:07 PM
lady_nite06 lady_nite06 is offline
Active Member

lady_nite06's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,175
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku buat sardin dengan cikgu lama aku di atas motosikal sebab ade orang ofer aku 10 rm


okey jerk TT
Reply With Quote
  #3  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,430
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9306
Active Level
My Mood:
Default

aku cium public phone didalam jamban sebab ada orang suruh
Reply With Quote
  #4  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
slayer7815 slayer7815 is offline
Active Plus

slayer7815's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,221
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

August-----------aku makan dengan
21------ ninja
8----------masa makan atas meja
hitam--------sebab aku memang degil

haahahha
Reply With Quote
  #5  
Old 26-02-2011, 10:10 PM
aeddyz_2649 aeddyz_2649 is offline
Regular

aeddyz_2649's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 711
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hohoho..terkena abis aku ni..tt scam...!!
__________________
"kehidupan di ibaratkan seperti roda, kadangkala diatas, kadangkala di bawah...."
Reply With Quote
  #6  
Old 26-02-2011, 10:13 PM
aimanzainal aimanzainal is offline
Regular

aimanzainal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 687
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku peluk hantu jepon semasa jalan2 cari kucing adik aku
sebab aku betul2 serius nak lakukan... hahahah...
__________________
nampak kuat tapi?
Reply With Quote
  #7  
Old 26-02-2011, 10:14 PM
saveMe saveMe is offline
Active Member

saveMe's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,477
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1
Active Level
Default

hehehe...besh2...good job tt
Reply With Quote
  #8  
Old 26-02-2011, 10:16 PM
saveMe saveMe is offline
Active Member

saveMe's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,477
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1
Active Level
Default

1. aku menari dengan kutu rayau di bawah katil sebab aku suka macam tu
2. aku menari dengan kutu rayau di bawah katil sebab aku betul2 serius nak lakukan

hahaaha
Reply With Quote
  #9  
Old 26-02-2011, 10:18 PM
fikirmanz fikirmanz is offline
Regular

fikirmanz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 871
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku sepak kawan lembu aku masa mkn atas meja sebab aku seksi dan aku boleh buat..hahahahahahaha xblh bla...
Reply With Quote
  #10  
Old 26-02-2011, 10:19 PM
carnationmyra carnationmyra is offline
CG Top Poster Club

carnationmyra's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Venice of Perak
Posts: 22,153
Thanks (Received): 165
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku sepak lelaki salji masa makan atas meja sebab aku memang terer
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump