Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,427
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,433
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,799
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-02-2011, 12:27 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,365
Poster Rank: #641
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default MESTI BELI: Produk kecantikan yg dijamin kualitinya dr JEPUN. Sila baca testi. :)

Ciptaan Terbaik Untuk Wanita & Lelaki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Baca Testi dulu kat sini ---> TESTIMONI PENGGUNA MEIKO..

Kita pasti mengimpikan wajah yang cerah, gebu dan menarik. Malah, tidak mahu ada jerawat yang menyakitkan mata. Lumrah manusia menginginkan kulit wajah yg sempurna.

Sekarang, saya memperkenalkan pada anda produk yang dijamin yang dibawa khas dari JEPUN iaitu MEIKO dan GOLDEN DEER.

Lihatlah kesannya dalam masa 2 minggu.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya sebelum terlambat..



Sebarang pertanyaan, boleh hubungi Hisyam 019-3990449 atau Nurul Hanani 013-9888672

Bagi yang ingin berurusan di FB boleh hubungi Nurul Hanani Mohd


1. Krim Jerawat Meiko
Mampu menghilangkan semua masalah jerawat,jeragat & parut serta melicinkan kulit wajah anda.
~ Tiada pengelupasan kulit
~ Sesuai untuk semua jenis kulit
~ Boleh digunakan selama 1-2 bulan
RM36 sahaja termasuk pos laju..
Cara Penggunaan : Krim Meiko ini digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Cuma sapukan nipis pada muka. Untuk lebih penjimatan, meiko boleh disapu pada tempat yang bermasalah sahaja.





2. Krim Golden Deer (Krim Siang)
Krim pemutih - Mampu mencerahkan wajah dan memberi seri pada muka. Menghilangkan kusam pada muka disamping mampu menghilangkan warna hitam pada bawah mata. Malah ia juga mampu menegangkan kulit. Sesuai dipakai pada waktu siang dan malam.
~Boleh digunakan selama 2-3 bulan
~Tiada pengelupasan kulit
~Sesuai untuk semua jenis kulit
RM53 sahaja termasuk pos laju..
Cara penggunaan : Krim ini digunakan pada waktu siang. Bagi perempuan, selepas menggunakan krim ini, anda boleh menggunakan bedak lain. Perempuan biasanya mempunyai bedak sendiri, so bedak tu boleh dialas selepas menggunakan krim ini. Krim ini sesuai digunakan pada wktu siang dan malam.




3. Sabun Pembersih Muka Golden Deer
Berfungsi sebagai pencuci muka. Malah mampu juga menghilangkan sel-sel mati pada kulit muka seterusnya membantu krim meiko menghilangkan semua masalah jerawat dan jeragat.
~Boleh digunakan selama 2-3 bulan
Hanya RM53 sahaja termasuk pos laju..
Cara penggunaan : Sabun digunakan macam biasa ketika mandi. Untuk penjimatan, sabun ini boleh dipotong kecil2.




4. Pencuci Hi-Care Meiko
Rahsia kulit wajah lebih ANJAL, GEBU, HALUS, LICIN!!!.. Ianya mampu memudarkan jeragat, membuang sel kulit mati pada wajah, mencerahkan kulit, menjadikan tonasi kulit lebih sekata serta meransang dan mengembalikan keremajaan kulit agar menjadi lebih halus dan tegang. Malah ia mampu mengatasi masalah muka sensitif seperti bersisik dan kering. Pencuci muka ini mampu bertahan selama minimum 6bulan.
Hanya RM126 termasuk pos laju..
Cara penggunaan : Pencuci muka ini digunakan juga ketika mandi. Cuma picit sedikit kerana buihnya cukup banyak dan kesannya adalah maksimum walaupun kadar penggunaan adalah minimum.




5. Meiko Hi-Care Skin Lotion (Toner)
~ Bertindak sebagai penyegar dan memberi kelembutan pada kulit muka. la juga menyeimbangkan struktur kulit muka, mencerahkan dan menutup pori-pori pada kulit muka. Pemakaian yang berterusan dan teratur akan menjadikan kulit muka licin, gebu dan cerah..
~ Untuk menutup liang roma selepas anda cuci dengan pencuci muka. Masa anda cuci muka,pori2 akan terbuka luas. (liang roma pada kulit muka kita) So disebabkan itu la, kita kena pakai toner untuk tutup semula liang roma kita yang terbuka. Kalau anda tidak memakai toner,ia akan menyebabkan kuman masuk ke dalam liang roma kita kemudian timbullah jerawat. So kalau taknak ada jerawat, kena la pakai toner..
~ Boleh digunakan sehingga 6 bulan (bergantung pada cara penggunaan anda)
Harga : RM126 termasuk pos laju..





6. Meiko Hi-Care Lotion (Pelembab)
~ Digunakan untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV matahari dan menghidupkan sel-sel. Turut melembap dan melembutkan kulit wajah sambil mencerahkannya.
~ Membersihkan sel-sel kulit mati sehingga ke dalam lapisan kulit. Membantu menegangkan dan melicinkan kulit wajah. Menghilangkan garis-garis kedut di wajah, kemerahan pada kulit muka dan memulihkan sel-sel kulit muka.
~ Menyegarkan kulit wajah, membantu mengecil dan menutupkan liang pori.
~ Selepas menggunakan hi-care milk lotion ni, boleh terus pakai makeup seperti biasa..
~Tahan sehingga 6 bulan (bergantung pada cara penggunaan anda)
Harga : RM 126 termasuk pos laju



Untuk mendapatkan kejelitaan maksimum, jom dapatkan satu set produk kecantikan ini dengan harga berbaloi2. Sy pasti anda tidak akan menyesal malah akan berpuas hati dgn produk ini.

SET A



SET B


BERMINAT?

Disini saya sertakan cara payment utk produk meiko yg encik/cik/puan/tuan nak order.

- Sila pm/msg(no hp ada di atas) untuk sebarang pertanyaan atau memaklumkan kepada saya tentang produk yg ingin dibeli..
- Setelah anda confirm beli produk tersebut, sy akan pm kepada anda nombor akaun saya.
- Selepas selesai membuat pembayaran secara bank in, sila pm/msg saya detail transaksi pembayaran yg telah dibuat.

Nama Bank :
Tarikh transfer :
Masa transfer :
Nama :
Alamat :
H/P :
Produk yg diorder :
Jumlah :


Saya akan poskan barang anda secepat yang mungkin.. Thank you..

P/s: Pembayaran hendaklah dibuat sebelum pukul 12 tengah malam, barang akan dipos pada hari keesokannya.. (Pengeposan setiap hari kecuali Ahad dan Sabtu minggu pertama setiap bulan)


Produk khas dari Jepun...



Last edited by syam dungun; 23-02-2014 at 08:18 PM.. Reason: Kemaskini
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-02-2011, 12:40 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,365
Poster Rank: #641
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.....

Berikut adalah antara printscreen testi untuk tatapan Cgrians. Thank you guys. May Allah bless u.. Jom katakan TIDAK pada masalah kulit muka. InsyaALLAH setiap masalah ada penawarnya.

Teruskan menyokong kami...


Ramai yang mengakui kehebatan Meiko. Ramai yang mesej sy mengucapkan terima kasih. Sy hanya membantu tetapi yang menentukan hanya ALLAH jua. Sy masih menunggu testi walaupun ramai yang segan untuk memberi testi. Testi akan diupdate dari semasa ke semasa. Antara testi dari ahli CG dan print screen dari fb dan phone..


Quote:
Originally Posted by AIN LILY View Post
saye nak bagi testi
saye baru gune 3minggu krim, jumpe produk ni kat cg. before die muke saye sangat sensitif. kene panas sikit or make up over trus naik pimple. tapi pas gune krim meiko ni. jerawat trus takde, muke makin flawless n cerah. sangat bagussss... nak beli lagi pasnie
Quote:
Originally Posted by syanani View Post
Bump utk TT.. Hehehe..
Ok2, sy bg testi.
Dulu muka sy berkerutu,jerawat banyak sangat2..
Kulit sensitif, xboleh guna sebarang produk.
Kalau salah guna, mesti jerawat timbul banyak2.
Sejak guna krim meiko, jerawat beransur hilang, sekarang ada gak skit tapi sy tetap bersyukur coz jumpa produk ni.
Akak sy 3 orang semua pakai krim meiko n golder deer. Muka diorang memang btol2 licin dan gebu.
Quote:
Originally Posted by piracy_agen View Post
Saya dah buat ujikaji selama 2 minggu.. kulit TERBUKTI jadi halus licin lembut mcm TT ckp.. barang baik dari ladang nak awek n bini anda cantik bg jer mende ni .. Belum cube belum tau xcube rugi

Nanti nak beli lagi la NO1
Quote:
Originally Posted by B.K View Post
ok nak bg testimoni produk nie, hri tu beli drpda t.t sabun golden deer dgn krim meiko, so far pakai nie memg nampak perubahanlah, rmai gak yg cakap mcm tu termasuk housemate... selain pakai pencuci muka nie, makan grape seed hpa gak...

smlm jumpa kwn lama dia pun ckp hmpr x kenal, xthu mungkin sbb kulit dh ok kot pakai produk nie... so far memg sesuai dgn kulit sy... hrp pas nie leh bg diskaun bnyk sikit yek
Quote:
Originally Posted by faisal_moukei View Post
Salaam,..

selang sehari lepas barang sampai,
isteri eden guna Krim Meiko waktu malam..

Slps 2 kali penggunaan, memang nmpk jelas
jerawat makin susut..
hrmmm,...
Quote:
Originally Posted by My10's View Post
Salam.. Masih ingat sy? Sy yang beli meiko dan sabun, student UTM. Dulu beli kat CG ni r, masa tu blom jd ahli, guest je.
Sy nak bg testi. Krim jerawat meiko mmg terbaik. Sebelum ni muka byk jerawat batu. Pakai meiko xsampai seminggu dah nampak perbezaan yg ketara. Kulit makin lembut dan sekata. Jerawat pun sekarang dah makin xde. Kawan2 yang lama xjumpa sy pun terkejut dan hampir xknal sy. Terima kasih carigold coz knalkan meiko pd sy. Arini sy ingat nk order lg meiko untk sy dan kwn, tp kecewa plak bla bca meiko da xde stok. Nway, nanti dah ad stok, inform sy k.
Quote:
Originally Posted by mummyvogue View Post
salam.. org baru ni.. puas mencuba..dpt juga nak bagi testi..memang best la krim meiko ni. baru pakai 2 minggu dah nmpak kesan dia...harap2 dpt la ilangkan jeragat yg berterabur kat pipi (adala 10 titk jeragat hehehhe) sbb muka sy memang x der langsung jerawat..so nnti leh la nmpak cerah berseri tanpa sebarang cela..order lagi 2 botol..
Quote:
Originally Posted by meymey77 View Post
salam... nk bg testi nih.. haritu sy beli dgn tt golden bar n krim meiko..

dalam 2 minggu memang nampak hasil.. jerawat pasir hilang.. lagi2 pakai krim muka yang ada sekali dengan golden bar..

baru pakai dua hari dah ada yang puji kulit muka nampak sekata,bersih n licin gitu...

kalau nak kuar.. selesa pakai krim muka tuh saja.. nampak berseri2...

thx to tt untuk produk y berkesan nih...
Quote:
Originally Posted by My10's View Post
Syukur Alhamdulillah memang ada perubahan selepas guna Hi care meiko.. Kulit bertambah halus dan lembut.. Jerawat masih ada tetapi dah susut, xmacam mula2.. Terima kasih meiko dan hi care meiko..
Quote:
Originally Posted by mummyvogue View Post
syam.. stock meiko ada lagi x..nak 2 botol lagi..huhuhuu..cepat tul akak pakai dah abis..kata org nak cantik x blh kedekut..jeragat dah makin nipis..jerawat memang x penah ada..kalu ada stok sms akak ya
tk..
Quote:
Originally Posted by Mr.XDie View Post
product ni memang sesuai untuk semua...
klu lah dari dulu jumpa product ni...
mmg disarankn mencubanya...
thanx tt
Quote:
Originally Posted by yattzz View Post
suka sangat dgn krim meiko n golden deer..x pernah2 org puji muka ku dulu.. skg setiap yg memandang pasti memuji..keluar rumah pun x yah pakai mekap...ewahh...
Quote:
Originally Posted by asyar76 View Post
Bro, orang umah aku dah pakai dah bape hari krim rusa ni.

semalam dia keluar dgn kawan2 dia. malam tadi dia citer, diorang puji2, dia nampak muda, padahal hari ni bday dia, masuk 30 tahun dah

muka nampak cerah berseri <-- dia cakap.

Thanks bro!
Quote:
Originally Posted by Fx_L View Post
nah testi untuk mlm pertama,,,
sapu kat jerawat yg nk membiak,,
esok nyer kecut balik,,,
best la,,,
abg pun nak pakai,,tp aku x kasi,,,tu baget tu aku sorang,,
nk beli sendiri
Quote:
Originally Posted by Fx_L View Post
nak kasi komen ke x ni ek,,
ada jugak kelainan kat muka ni,,tp xla bnyk sgt,,maybe sbb selalu tido aher kot,,tu yg effect nye x nmpk,,tp kalo sapu kat jerawat yg nk naik tu,,,esok2 nye dh kecut balik,,

nanti kalo ada rezeki lebih nk angkat 1set la,,myb lebih efektif,,
Quote:
Originally Posted by ezzy View Post
seblom ini, kulit wajah saya begitu kusam dan tidak bermaya
tetapi selepas berjumpa dgn produk meiko, kulit muka bertambah mulus dan parut semakin menghilang.
keyakinan diri juga semakin bertambah.
terima kasih meiko
saya mesti pileyyy..
Quote:
Originally Posted by ERinaFx View Post
TT nak bg testi,!da beli produk ni melalui FB Nurul Hanani..baru pakai xsmpai 2 mnggu lg,amek set B..tp mmg superb la..dl pakai SKII pun xsehebat ni hasil dia..skrg ni siang klu kuar pun xpyh nk pakai bedak da wlupun bedak tepung,hahaha best sgt2!petang td g kenduri kawen pun xpakai bedak,member2 lain yg berbedak tgk cam xselesa je sbb panas terik peluh2 kan,aku steady jek sbb xpakai bedak so peluh pun kulit muka tu xmelekit di sbbkan bedak cair,keh3...mak aku siap tegur kulit da mcm model iklan cosmetik,kilat cam patung,suka lor!!tgh berkira2 nk belikan lg 2 set utk mak n kakak aku plak + kakak kulit jenis berjerawat,nk tgk hasilnya camno kat dia,tp nk try set A la plak..lg 1 nk tnya TT,yg milk lotion tu masa bila kita nk pakai klu da pakai cream golden deer or cream meiko??atau blh pakai skali dua serentak,??
Quote:
Originally Posted by Ruzila View Post
Sebelum ni da guna pelbagai produk da habis ribu2 tp xde cam produk ni.

Da cuba Meiko selama 2mggu lebih,setakat ni sangat3 berpuas hati.Jerawat2 halus hilang,pastu jeragat cam da makin pudar dan muka pun cam lembut.

Sekarang kt kmpung,smalam sepupu dan kawan2 yg jumpa pun cakap muka ada kelainan dan nmpk cam cerah.Seriusly so excited dan heppi,spupu tanya no phone TT,nak beli gak kot.Bangga gak skit org puji.Dan yg paling penting,husband xberhenti2 puji.Adik ipar cakap cam da muda 3tahun.Agak2 kalau pakai setahun produk ni,nampak muda 10tahun kot.Ape2pun TQ sham coz knalkan produk ni.

Lupa nk cakap, masa COD ngan sham kt Petronas NPE, mmg nmpak muka xde jerawat,muka cam baik jeee,dats y cam yakin nak guna even krim malam meiko bau kurang best.
Quote:
Originally Posted by xerocracker View Post
TEstimoni, dah pakai produk Meiko set B, mmg terbaik, boleh nampak perubahan dalam 2 minggu, muka nampak lebih cerah, pori-pori pon dah mengecil, parut jerawat pon makin pudar, mmg berkesan lah, siapa nak test amat recommend, dah penah macam2 produk len, xdo kesan secepat ini
Quote:
Originally Posted by Ruzila View Post
Malas nk tulis byk,just nak bgtahu baru pakai sebulan produk ni,memang terbaik.Sapa2 yang xbeli memang rugi..
Quote:
Originally Posted by matasme80 View Post
Seperti yg ak jnji. Hehe. Seminggu yg pertama ak pkai ni, ak rsa produk ni sgt bgus dan ssuai utk kulit muka ak. Highly recommend product. Parut lama pun cam ad potensi nk hilang. Ak nak beli set b utk tunang ak plak.
Quote:
Originally Posted by kichee View Post
aritu beli set B...so far ok la nih...

meh nk bg testi...

skrng sudah xde pmple..cume parut je tnggal..tp halus la...pakai yg cream pink tu..xnpk sgt la...duk still pakai lg..nk test smpai abis...bru tau full result...

sy pnye result cpt skit sbb sy pakai set B tu plus g facial 2 mggu satu kali...
Quote:
Originally Posted by arsenal View Post
Xsangka produk meiko sebesar ibu jari ni betul2 mampu menghilangkan jerawat.

Tt aktif kat thread Arsenal, tiap2 post aku tengok siggy dia, then terbuka hidayah nk try.

Masa beli, cam nak marah sebab kecil sgt, tapi bila dah guna, memang berbaloi2..

Terriiiimaaa kaaaasih..

Quote:
Originally Posted by cthajarbaby View Post
TESTIMONIAL DARI SAYA:

Selepas guna kira-kira 2 minggu, kulit semakin licin dan halus. pastu makin cerah kemerah-merahan. Dulu pernah pakai SK-II tapi tak jadi ape pun. dah la mahal

Dengan kosmetik Meiko, saya dah dapat wajah yang diidam-idamkan. Suami pun puji dan makin sayang. Happy sangat2. Terima kasih hisyam & Meiko

Quote:
Originally Posted by bboy_im View Post
testi:

produk ni mmg sesuai utk kulit sensitif, memang terbaik.

1




2




3






4




5






6




7




8




9




10







11




12




13




14




15




16




17




18




19




20




21




22




23




24




25




26




27




28




29




Ini hanya segelintir yang sudi berkongsi kehebatan produk Meiko dan Golden Deer. Kami menerima banyak ucapan terima kasih daripada pengguna tetap kami. Anda mahu kulit yang cantik dan menarik ?? Mahu jadi sebahagian daripada mereka?? Cubalah sendiri dan rasai perbezaannya.


MEIKO & GOLDEN DEER terbaik....

Hubungi kami segera!! Untuk pembelian di FB, sila hubungi Nurul Hanani Mohd

Last edited by syam dungun; 27-10-2013 at 09:42 PM.. Reason: update testi baru
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2011, 01:18 PM
syanani syanani is offline
Normal Member

syanani's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Posts: 158
Poster Rank: #10776
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Salam TT.
Tak sangka krim meiko yang sy guna selama ini ada gak kat CG..
Memang hebat btol CG..
Sy satu family guna produk ini. Dah 7 tahun guna...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-02-2011, 02:53 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,365
Poster Rank: #641
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syanani View Post
Salam TT.
Tak sangka krim meiko yang sy guna selama ini ada gak kat CG..
Memang hebat btol CG..
Sy satu family guna produk ini. Dah 7 tahun guna...
Cik syanani xnak beli??
Tggl r testi skit kt sni..
Jase anda akn dikenang..
Hehehe..
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #5  
Old 09-02-2011, 02:59 PM
syanani syanani is offline
Normal Member

syanani's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Posts: 158
Poster Rank: #10776
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syam dungun View Post
Cik syanani xnak beli??
Tggl r testi skit kt sni..
Jase anda akn dikenang..
Hehehe..
Bump utk TT.. Hehehe..
Ok2, sy bg testi.
Dulu muka sy berkerutu,jerawat banyak sangat2..
Kulit sensitif, xboleh guna sebarang produk.
Kalau salah guna, mesti jerawat timbul banyak2.
Sejak guna krim meiko, jerawat beransur hilang, sekarang ada gak skit tapi sy tetap bersyukur coz jumpa produk ni.
Akak sy 3 orang semua pakai krim meiko n golder deer. Muka diorang memang btol2 licin dan gebu.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-02-2011, 03:02 PM
syanani syanani is offline
Normal Member

syanani's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Posts: 158
Poster Rank: #10776
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nak beli tapi bukan sekarang TT. Dekat rumah sy dah ad stok untuk satu tahun. Kiteorang memang beli banyak2 coz susah nak dapat produk ni. Kat kedai xde. Beli ngan agen cina. Dia jual mahal.

Lupa nak cakap, family sy start pakai produk ni coz ad mak andam yang promote. Lepas try, memang berbaloi..
Reply With Quote
  #7  
Old 09-02-2011, 03:04 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,365
Poster Rank: #641
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Owh, kire da ad stok utk setahun r ni??
Xpe2, lepas ni kalu da abis, cari je sy..
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #8  
Old 09-02-2011, 03:04 PM
cengkih cengkih is offline
Active Member

cengkih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,193
Poster Rank: #2930
Thanked 6 Times
Active Level
Default

memang menarik dan tertarik, tapi bahan nya dari apa yer
__________________
SKIN CARE YG MENJIMATKAN/ MEMUDARKAN PARUT/ PRODUK SLIMMING YG BERKESAN http://www.ayulishoppe.blogspot.com
Reply With Quote
  #9  
Old 09-02-2011, 03:23 PM
cengkih cengkih is offline
Active Member

cengkih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,193
Poster Rank: #2930
Thanked 6 Times
Active Level
Default

produk ni tak der toner ker
__________________
SKIN CARE YG MENJIMATKAN/ MEMUDARKAN PARUT/ PRODUK SLIMMING YG BERKESAN http://www.ayulishoppe.blogspot.com
Reply With Quote
  #10  
Old 09-02-2011, 03:29 PM
atomel77 atomel77 is offline
Normal Member

atomel77's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2006
Location: -
Posts: 412
Poster Rank: #6235
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

teringin nk try krim jerawat tu..nk bg hadiah kat kawan..huhu..ada sapa2 dah pakai? brpa lama nampak kesan bekas jerawat hilang?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:05 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE