Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,244
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,976
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,136
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-02-2011, 08:38 AM
Sham_AKAGlobal Sham_AKAGlobal is offline
Junior Member

Sham_AKAGlobal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 87
Poster Rank: #15146
Thanked 0 Times
Active Level
Default Tawaran Shipping & Trip Melancong Ke China Paling Murah Di Pasaran

Salam buat semua

Syarikat kami menjalankan urusniaga trading & shipping produk china. Pelanggan kami terdiri daripada hypermarket, kontraktor yang mendapat Letter Offer (LO) tender kerajaan, Vendor Syarikat berkaitan kerajaan (GLC), Syarikat pemaju hartanah,Pengilang, Pemborong, Pengusaha IKS.

Antara pelanggan kami ialah Jaya Jusco, Mydin, Ana Muslim, Al Ikhsan dll termasuk uptown danau kota dan cheras.


Kami memiliki cawangan dan pejabat di Guangzhou bagi urusan eksport dan import barang. Antara bidang kerja kami ialah :

- menguruskan pembelian barang secara borong dari kilang di China untuk dieksport ke t Malaysia dan serata dunia

- menguruskan semua cukai melibatkan barang dieksport dan diimport

- menguruskan insuran dan

- penghantaran secara"door to door" hingga sampai ke premis pelanggan dengan jaminan



Anda pilih barang, kami bawa pulang.

Orang kata bahawa kos shipping kami paling murah. Inilah kelebihan kami

- Harga shipping yang paling murah di pasaran (RM 350 untuk satu cubik seluas 60 meter persegi. (2/3 peti ais dua pintu yang biasa ada di kedai makan). Harga RM 350 ini termasuk dengan cukai dan perkhidmatan door to door

- Antara syarikat melayu yang memperolehi lesen dagang daripada negara China (kat Malaysia ni, 5 kompeni je yang dapat)

- 0% risiko. Kami cover barang anda dengan insurans 100 peratus

- Kami boleh cari barang yang ada mahu di pasaran China

- Kami juga boleh eksport barang anda ke pasaran China jika anda mahukan.



Paling murah di pasaran, hanya RM 350. Anda mampu bawa 100 biji TV LED 50 inci dari China dan dijual di sini dengan keuntungan 800 peratus.

Antara barang-barang yang kami boleh import ialah semua barang yang sah disisi undang-undang yang wujud di China. (Jangan terkejut jika anda hanya perlu membayar 0.04 sen untul lighter yang dijual dengan harga RM 1 di negara ini).

Anda pilih sahaja barang di sana, kami akan uruskan barang tu sampai ke pintu kedai dan rumah anda.

Kepada yang berminat untuk berurusniaga bolehlah menghubungi saya,

012 - 246 4447 (En Hisham) Asia Trade Sdn Bhd

Kami turut menyediakan trip ke Guangzhou dengan harga semurah RM 2,400 selama 5 hari 4 malam. Anda boleh beli barang, kami bawa barang tu pulang ke Malaysia.

Kalau pergi secara kumpulan, diskaun rm 300 akan diberikan.

Rebutlah peluang keemasan ini, Jadilah jutawan dengan bisnes yang menguntungkan ini...

* Kursus memborong akan kami berikan secara PERCUMA

* Agen diperlukan. Income 6 angka jika pandai membuat marketing
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-02-2011, 08:39 AM
Sham_AKAGlobal Sham_AKAGlobal is offline
Junior Member

Sham_AKAGlobal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 87
Poster Rank: #15146
Thanked 0 Times
Active Level
Default Trip Ke Guangzhou, China

Kami turut menyediakan pakej memborong ke Guangzhou China dengan harga berpatutan. Hanya RM2400.00 seorang dan pakej termasuk :-

- Tour guide
- Tiket kapal terbang pergi balik
- Visa
- 5D 4N Hotel 3 Bintang ( hanya hotel ini yang boleh bawa masuk guni )
- 1 x makan


Jenis barangan untuk diborong di sekitar kawasan Guangzhou :

- Barangan bayi
- Pakaian wanita dan aksessori
- Barangan handphone
Antara tempat yang akan dikunjungi:-
- Plaza borong pakaian berjenama - immitation
- Plaza borong kasut dan beg
- Plaza borong pakaian kanak-kanak
- Plaza borong pakaian dan peralatan sukan
- Plaza borong barangan elektronik
- Plaza borong fabrik dan tekstil
- Masjid dan Kilang


Lawatan ini sesuai untuk mereka yang ingin berniaga barangan China dan mempelajari selok belok memborong barangan di sana sambil melancong ke Guangzhou, bandar ke-2 terbesar di China yang juga venue sukan Asia baru-baru ini

* Untuk pengurusan kargo, kami akan membantu anda.

Jika berminat sila hubungi :

012-246 4447 (En Hisham)

* Agen diperlukan, Keuntungan lumayan dalam jangka masa pendek

Last edited by Sham_AKAGlobal; 08-02-2011 at 08:45 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2011, 08:40 AM
Sham_AKAGlobal Sham_AKAGlobal is offline
Junior Member

Sham_AKAGlobal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 87
Poster Rank: #15146
Thanked 0 Times
Active Level
Default Info Guangzhou


INFO
Guangzhou


Nama lama, Canton
Bandar ketiga terbesar di China
Populasi tiga juta penduduk Shenzen
Terletak berhampiran Hong Kong
Syurga beli-belah
Terkenal dengan jed dan sutera

Last edited by Sham_AKAGlobal; 08-02-2011 at 08:44 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 08-02-2011, 08:42 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 17,979
Poster Rank: #105
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

harga sekali tiket ker
Reply With Quote
  #5  
Old 08-02-2011, 08:45 AM
Sham_AKAGlobal Sham_AKAGlobal is offline
Junior Member

Sham_AKAGlobal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 87
Poster Rank: #15146
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
harga sekali tiket ker
Ya en, termasuk tiket pergi balik
Reply With Quote
  #6  
Old 08-02-2011, 11:05 AM
Dagang2u Dagang2u is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 678
Poster Rank: #4723
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Macam mana nak berurusuan di Guangzhou sekiranya kami ingin shipping barang ke malaysia?? Berapa caj untuk sekilo bagi "Door to Door" services guna cargo??
__________________
Pelbagai Barangan Pada Harga Borong http://dagang2u.blogspot.com
KEMEJA BRANDED ( BURBERRY, PAUL SMITH, D&G, HUGO BOSS DAN ARMANI. BELIAN RUNCIT HARGA BORONGhttp://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=200501
Lets LIKE https://www.facebook.com/pages/Dagan...3498733?ref=hl
Reply With Quote
  #7  
Old 08-02-2011, 11:14 AM
fizzy86 fizzy86 is offline
Well-Known
Member

fizzy86's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2009
Location: otaiubatkuat.com
Posts: 7,317
Poster Rank: #449
Thanked 37 Times
Active Level
Default

best ni, anytime leh pergi ye? nak riki pakaian immitation kat sana....
Reply With Quote
  #8  
Old 08-02-2011, 11:15 AM
fizzy86 fizzy86 is offline
Well-Known
Member

fizzy86's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2009
Location: otaiubatkuat.com
Posts: 7,317
Poster Rank: #449
Thanked 37 Times
Active Level
Default

nak tnya t-shirt kosong boleh dapat dalam brapa sen yer kat sana? opis TT dimana?
Reply With Quote
  #9  
Old 08-02-2011, 11:50 AM
Dagang2u Dagang2u is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 678
Poster Rank: #4723
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

TT ada barang2 or katalog yang TT boleh supply tak?? kalau ada boleh emailkan pada saya.
__________________
Pelbagai Barangan Pada Harga Borong http://dagang2u.blogspot.com
KEMEJA BRANDED ( BURBERRY, PAUL SMITH, D&G, HUGO BOSS DAN ARMANI. BELIAN RUNCIT HARGA BORONGhttp://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=200501
Lets LIKE https://www.facebook.com/pages/Dagan...3498733?ref=hl
Reply With Quote
  #10  
Old 10-03-2011, 04:36 AM
hasli hasli is offline
Normal Member

hasli's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 250
Poster Rank: #8648
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dagang2u View Post
TT ada barang2 or katalog yang TT boleh supply tak?? kalau ada boleh emailkan pada saya.
btol tuh...kasik katalog la TT...
__________________
Hasli Yusof
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
china products, jutawan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:20 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE