Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,549
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,686
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,233
More...
  #1  
Old 04-09-2007, 08:22 PM
putera04 putera04 is offline
Normal Member

putera04's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Poster Rank: #12403
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default e book sistem rahsia ...

terbaru e book sistem rahsia dari saudara amirul faisal...

http://www.sistemrahsia.com/v2/index.php?ref=putera04

Wahai rakan Internet sekalian,

Sebelum saya memulakan bicara, ingin saya bertanyakan anda beberapa soalan,

Adakah anda...

* Masih tercari-cari model perniagaan Internet atau program buat duit dari Internet yang sesuai dengan kemampuan masa, wang, tenaga, dan kepakaran anda?
* Telah mendapat idea untuk memulakan perniagaan Internet sendiri namun tersekat dek kekurangan modal?
* Telah memiliki perniagaan Internet sendiri tetapi sukar untuk fokus pada sesuatu kerja-kerja tertentu yang berkaitan dengan perniagaan Internet anda?
* Telah melancarkan perniagaan Internet anda sendiri namun masih gagal untuk menarik pelawat yang berpotensi yang akan menjadi pelanggan anda?
* Ingin meningkatkan jumlah traffik ke laman web Google AdSense anda?
* Ingin mengisi akaun PayPal anda pada kadar yang segera?


Jika anda mempunyai salah satu permasalahan diatas...

"Anggaplah Masalah Anda Telah Selesai!"


Apa yang anda akan dapat adalah:

1. Keseluruhan pakej SistemRahsia v.2.0
2. Tiga Bonus (seperti di dalam surat jualan -Bonus #1 , #2, dan #4). Untuk bonus #3 ianya akan dihantar berasingan memandangkan ia masih dalam pembikinan.
3. Percuma upgrade seumur hidup


Menarik, kan? Jadi, tempahlah sekarang!

Harga Pakej Tawaran TERHAD ini Adalah RM50

jika anda ingin menjadi usahawan internet dan tak tahu bagaimana nak mula e book ini mungkin akan membantu anda ..

Last edited by putera04; 06-09-2007 at 07:14 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-09-2007, 08:25 PM
nicky81 nicky81 is offline
Super Active Member

nicky81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Location: Bangi
Posts: 3,722
Poster Rank: #1034
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

ape yg rahsia tu...
amirul faisal tu sape lak....
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2007, 09:08 PM
mie8500 mie8500 is offline
Active Member

mie8500's Avatar

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang<=>Kedah
Posts: 2,028
Poster Rank: #1977
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nicky81 View Post
ape yg rahsia tu...
amirul faisal tu sape lak....
hehehe..
Cuba beli tgk, baru leh tau apa yg rahsia tuh..
Kalo x nak amik risiko, tggu la preview atau komen dr sapa2 yg dah beli..

Untuk sistem rahsia v1.0 mmg aku ada beli, mmg idea unik.. betul2 bole buat duit kalo ikut step yg dia bg.Mmg terbukti sbb kwn aku sorang ada buat, sebulan dapat beratus usd..

Tp, utk v2.0 ni amirul kata, ni lain plak.. x dak kaitan langsung ngan sistem rahsia v1.0.. konpem aku nak beli, tggu masa skit je.. sbb aku puashati ngan ebook dia yg 1st. Lagipun, aku dah lama gak tggu ebook nih, aku knal amirul(online je la).. dia mmg slalu gak sembang ngan aku kat ym, ada la skali-skala aku tanya perkembangan ebook baru dia nih.. lama gak dia nak buat.. dr bulan 2 atau 3 dulu kalo x salah aku.. time tu sbb dia duk study sama, so dia kata curi2 masa je la tulis ebook..
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2007, 10:22 PM
putera04 putera04 is offline
Normal Member

putera04's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Poster Rank: #12403
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku pun baru beli dan join affiliate die.. tak sempat bace pun ... sesiaper yang berminat tu dia otai dah bagi testi.. he he ...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-09-2007, 02:08 PM
putera04 putera04 is offline
Normal Member

putera04's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Poster Rank: #12403
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default testi dari saya...

saya dah abis baca dah e book nih.. baru kejap tadi kesimpulanyer saper saper yang tahu buat laman web atau blog atau yang hendak memulakan perniagaan internet atau yang dah ada perniagaan internet tapi tak berkembang sila lah beli kalau tak rugi.. he he ikhlas sayer cakap.... apa apa pun e book nih memang berbaloi dengan harganyer... sepatutnyer harganya dalam 100-200 ringgit ... ader banyak sangat rahsia dalam ebook nih sesuai dengan namanya sistem rahsia sambil norex tuh boleh setup buisness internet sendiri ... tapi kene belajar buat laman web atau blog dulu ler....
Reply With Quote
  #6  
Old 05-09-2007, 05:12 PM
zek zek is offline
Junior Member

zek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 57
Poster Rank: #18269
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Dah murah dah nie kan. RM50 je. Anyway seperti putera04 bagitahu, jika anda dah tahu buat web atau blog, boleh memulakan perniagaan internet dengan bantuan sistem Rahsia ini.

Sistem Rahsia V2.0 yang terbaru ini padat dengan informasi untuk menambah pendapatan secara online.

Saya memang respek kat Amirul Faisyal sebab idea dia Bagus, bernas dan maybe bagi sesetengah orang tak terfikir pun benda ini.

Macam Sistem Rahsia V1.0, sapa yang tahu sistem macam itu? Dan kali ini Sistem Rahsia V2.0 membawa kelainan bagi membantu mereka yang betul2 memerlukan sistem untuk menambah wang secara online.

Kiranya jalan pintas, Tapi bukan buat duit senang dengan jalan mudah atau goyang kaki a.k.a labu peram ya.

So, sapa belum beli, sila rujuk website Sistem Rahsia untuk maklumat Lanjut.
__________________
www.MohdZakri.com

www.SewaBeliRumah.com ~ Iklankan rumah anda untuk disewa atau dijual secara percuma
Reply With Quote
  #7  
Old 06-09-2007, 02:27 PM
putera04 putera04 is offline
Normal Member

putera04's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Poster Rank: #12403
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

ader member member yang dah beli boleh bagi review kat sini ....pada mereka yang betul betul mahu menjalankan perniagaan internet atau ingin mengembangkan lagi perniagaan internet mereka e book nih amat bagus sekali.. salah satu rahsia yang memeranjatkan saya ialah bagaimana memperolehi modal untuk memulakan pernniagaan internet (sistem modal) idea dari saudara amirul faysal memang berlainan sampaikan modal untuk mula bisnes internet pun boleh cari ..he he .. kalau nak tau kene belilah...

Last edited by putera04; 06-09-2007 at 02:30 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2007, 04:36 PM
nicky81 nicky81 is offline
Super Active Member

nicky81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Location: Bangi
Posts: 3,722
Poster Rank: #1034
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mcm best je...
yg version 1.0 tu ape bezanye
Reply With Quote
  #9  
Old 06-09-2007, 07:09 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar


 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: Balik modal dalam 6 bln..bisnes emas terbaru
Posts: 105,916
Poster Rank: #3
Thanked 1,002 Times
Active Level
My Mood:
Default

mcam best gak nih..testi dah nampak cukup...
Reply With Quote
  #10  
Old 06-09-2007, 07:22 PM
putera04 putera04 is offline
Normal Member

putera04's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 132
Poster Rank: #12403
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nicky81 View Post
mcm best je...
yg version 1.0 tu ape bezanye
yang version satu tuh saya tak beli tak sempat dah tutup penjualan terlambat ..version 2 totaly diffrent from version one.. setahu saya version satu nih cara nak setup internet bisnes yang simple.. kalau dah berniat nak beli silalah beli tak rugi he he kelebihan pada yang yang buat web ngan blog
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:26 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE