Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,367
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,086
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,244
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-02-2011, 05:09 AM
kimie007 kimie007 is offline
Well-Known
Member

kimie007's Avatar
 
Trader Rating: (67)
Join Date: Mar 2008
Location: ~ Negara Berpolitik Kotor ~
Posts: 5,370
Poster Rank: #682
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default GTA San Andreas Free Download For PC

Salam semua...
Boleh tlg aku x kat mana bleh download free game GTA San Andreas untuk PC...
Harap bantu otai2 semua....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-02-2011, 06:15 AM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,974
Poster Rank: #1311
Thanked 562 Times
Active Level
My Mood:
Default

try ni tgk :

Code:
http://www.fileserve.com/file/naaYj2J
http://www.fileserve.com/file/UNfPtuV
http://www.fileserve.com/file/zvydbp8
http://www.fileserve.com/file/sW6mhwb
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to syafsp For This Useful Post:
kimie007 (13-02-2011)
  #3  
Old 06-02-2011, 06:17 AM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,974
Poster Rank: #1311
Thanked 562 Times
Active Level
My Mood:
Default

atau sini :

Click Here
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2011, 03:59 PM
Negative Negative is offline
Junior Member

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #14366
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Smile

Kat sini ada aku nak share link sikit , nie yg 4gb punya setup , betul x2 original RIP dari DVD , suma features ada termasuk radio dia sekali
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
  #5  
Old 06-02-2011, 04:11 PM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,974
Poster Rank: #1311
Thanked 562 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Negative View Post
Kat sini ada aku nak share link sikit , nie yg 4gb punya setup , betul x2 original RIP dari DVD , suma features ada termasuk radio dia sekali

apa beza yang di RIP dengan yang .iso tu??
bukan RIP tu tak payah install masuk ke LOCAL C dah ke?
terus dia extract folder sendiri.. macam tu?
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
  #6  
Old 06-02-2011, 04:17 PM
NarNiaShop NarNiaShop is offline
Active Member

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2010
Location: Sabah
Posts: 1,948
Poster Rank: #2025
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

men yang GTA IV ler bro .. baru best.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2011, 04:19 PM
Negative Negative is offline
Junior Member

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #14366
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post

apa beza yang di RIP dengan yang .iso tu??
bukan RIP tu tak payah install masuk ke LOCAL C dah ke?
terus dia extract folder sendiri.. macam tu?
.iso tu tak silap aku kalu kau rip dari DVD PS2 , atau XBOX , kau buleh burn balek dlm mana x2 DVD dan kau buleh maen balek ikut PS2 @ XBOX , lebey kurang mcm tu la kut , aku pun tak pndi sgt , rip nie bnyk , kalu rip tu untuk pc games , kene la install dlu , tapi nie suma berdasarkan dari pengalaman aku je la aku pun tak bapa pandai sgt
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
  #8  
Old 06-02-2011, 04:28 PM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,974
Poster Rank: #1311
Thanked 562 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Negative View Post
.iso tu tak silap aku kalu kau rip dari DVD PS2 , atau XBOX , kau buleh burn balek dlm mana x2 DVD dan kau buleh maen balek ikut PS2 @ XBOX , lebey kurang mcm tu la kut , aku pun tak pndi sgt , rip nie bnyk , kalu rip tu untuk pc games , kene la install dlu , tapi nie suma berdasarkan dari pengalaman aku je la aku pun tak bapa pandai sgt
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
  #9  
Old 06-02-2011, 04:31 PM
Negative Negative is offline
Junior Member

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #14366
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Smile

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
Sama lah , install lagi bagus , pada aku la , yg aku kasi nie pun dia setup , cuma dia da pecahkan dlm bentuk rar pada 100mb setiap rar , nnti extract balek dia kuar je setup tu
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
  #10  
Old 06-02-2011, 11:06 PM
kimie007 kimie007 is offline
Well-Known
Member

kimie007's Avatar
 
Trader Rating: (67)
Join Date: Mar 2008
Location: ~ Negara Berpolitik Kotor ~
Posts: 5,370
Poster Rank: #682
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
kalau yg bro ckp ni... GTA ni ada ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:29 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE