Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET & COMMUNICATIONS > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 1
Views: 921
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,035
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,250
More...
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-02-2011, 05:09 AM
kimie007 kimie007 is offline
Super Active

kimie007's Avatar
 
Trader Rating: (67)
Join Date: Mar 2008
Location: ~ Negara Berpolitik Kotor ~
Posts: 5,384
Poster Rank: #776
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default GTA San Andreas Free Download For PC

Salam semua...
Boleh tlg aku x kat mana bleh download free game GTA San Andreas untuk PC...
Harap bantu otai2 semua....
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-02-2011, 06:15 AM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,933
Poster Rank: #1497
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

try ni tgk :

Code:
http://www.fileserve.com/file/naaYj2J
http://www.fileserve.com/file/UNfPtuV
http://www.fileserve.com/file/zvydbp8
http://www.fileserve.com/file/sW6mhwb
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 06-02-2011, 06:17 AM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,933
Poster Rank: #1497
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

atau sini :

Click Here
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 06-02-2011, 03:59 PM
Negative Negative is offline
Junior

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #15209
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Smile

Kat sini ada aku nak share link sikit , nie yg 4gb punya setup , betul x2 original RIP dari DVD , suma features ada termasuk radio dia sekali
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 06-02-2011, 04:11 PM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,933
Poster Rank: #1497
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Negative View Post
Kat sini ada aku nak share link sikit , nie yg 4gb punya setup , betul x2 original RIP dari DVD , suma features ada termasuk radio dia sekali

apa beza yang di RIP dengan yang .iso tu??
bukan RIP tu tak payah install masuk ke LOCAL C dah ke?
terus dia extract folder sendiri.. macam tu?
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 06-02-2011, 04:17 PM
NarNiaShop NarNiaShop is offline
Active Member

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2010
Location: Sabah
Posts: 1,948
Poster Rank: #2229
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

men yang GTA IV ler bro .. baru best.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 06-02-2011, 04:19 PM
Negative Negative is offline
Junior

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #15209
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post

apa beza yang di RIP dengan yang .iso tu??
bukan RIP tu tak payah install masuk ke LOCAL C dah ke?
terus dia extract folder sendiri.. macam tu?
.iso tu tak silap aku kalu kau rip dari DVD PS2 , atau XBOX , kau buleh burn balek dlm mana x2 DVD dan kau buleh maen balek ikut PS2 @ XBOX , lebey kurang mcm tu la kut , aku pun tak pndi sgt , rip nie bnyk , kalu rip tu untuk pc games , kene la install dlu , tapi nie suma berdasarkan dari pengalaman aku je la aku pun tak bapa pandai sgt
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 06-02-2011, 04:28 PM
syafsp syafsp is offline
Passed Away

syafsp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2009
Location: Bumi Allah
Posts: 2,933
Poster Rank: #1497
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Negative View Post
.iso tu tak silap aku kalu kau rip dari DVD PS2 , atau XBOX , kau buleh burn balek dlm mana x2 DVD dan kau buleh maen balek ikut PS2 @ XBOX , lebey kurang mcm tu la kut , aku pun tak pndi sgt , rip nie bnyk , kalu rip tu untuk pc games , kene la install dlu , tapi nie suma berdasarkan dari pengalaman aku je la aku pun tak bapa pandai sgt
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
__________________
T'INGIN NAK FLOOD FB X?
Quote:
Originally Posted by 丂リムキ丂ア View Post
" Tidak akan masuk syurga orang yang didalam hatinya terdapat kesombongan walau hanya sebesar zarah " - Hadis Riwayat Muslim
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 06-02-2011, 04:31 PM
Negative Negative is offline
Junior

Negative's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 98
Poster Rank: #15209
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Smile

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
Sama lah , install lagi bagus , pada aku la , yg aku kasi nie pun dia setup , cuma dia da pecahkan dlm bentuk rar pada 100mb setiap rar , nnti extract balek dia kuar je setup tu
__________________
Budak Baru Belajar
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 06-02-2011, 11:06 PM
kimie007 kimie007 is offline
Super Active

kimie007's Avatar
 
Trader Rating: (67)
Join Date: Mar 2008
Location: ~ Negara Berpolitik Kotor ~
Posts: 5,384
Poster Rank: #776
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syafsp View Post
aku selalu kalau nak download games-games, aku tak suka yang extract dalam folder tu (lebih kurang RIP kot)

aku suka yang install secara rasmi seperti setup tu..
next next next kemudian di install ke Local C > Program Files
sebab cara ni, senang nanti nak remove games tu.
kalau yg bro ckp ni... GTA ni ada ke?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 09:07 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you