Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,637
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,694
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,064
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 22-03-2007, 11:11 PM
aizma aizma is offline
Newbies

aizma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Poster Rank: #25173
Thanked 0 Times
Active Level
Default

saya pun amat berpuas hati ngan program ni, memang bgus. Yg pting bole buat site income.
kalu tak caya cuba surf www.e-learning2u.com/aizma.
jgn nanti tergigit jari. skrg dok tgh promosi free utk anak2

Last edited by aizma; 22-03-2007 at 11:13 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 22-03-2007, 11:25 PM
aizma aizma is offline
Newbies

aizma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Poster Rank: #25173
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by suntat² View Post
aku dah bg kt ko kn??
hehe
try la mntak izin suami ko!!
hehe...
sbb bnde nih mmg bagus xternafi!!
hahha
sguh bgus. skrg e-learning tgh promosi free utk anak2.
tak caya? NOT ALLLOWED.
cepat... jangan lepaskan peluang keemasan di samping bole tambah usen...

Last edited by aizma; 22-03-2007 at 11:42 PM..
Reply With Quote
  #13  
Old 22-03-2007, 11:41 PM
fendiey fendiey is offline
Junior Member

fendiey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: labuan ~ kelate
Posts: 66
Poster Rank: #16494
Thanked 0 Times
Active Level
Default

ada sapa-sapa kat sini yang boleh tolong bagi tau kat aku macam mana nak buka thread baru kat forum ne.....tolong
__________________
100% KEUNTUNGAN MILIK ANDA
Reply With Quote
  #14  
Old 23-03-2007, 12:39 AM
aizma aizma is offline
Newbies

aizma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Poster Rank: #25173
Thanked 0 Times
Active Level
Default

entah... ako pun bru nak belajar merangkak, mghabiskan usia mlm

apa2 pun baik mg join aku kat sini
www.e-learning2u.com/aizma
bole reg anak buah ke saudara free portal skor a

Last edited by aizma; 23-03-2007 at 12:42 AM..
Reply With Quote
  #15  
Old 23-03-2007, 12:45 AM
aizma aizma is offline
Newbies

aizma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Poster Rank: #25173
Thanked 0 Times
Active Level
Default baru nak merangkak

belajar dr kesilapan,

sepi ... je..
Reply With Quote
  #16  
Old 23-03-2007, 12:49 AM
aizma aizma is offline
Newbies

aizma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Poster Rank: #25173
Thanked 0 Times
Active Level
Default

x faham sgt, bru nak belajar berforum
Reply With Quote
  #17  
Old 23-03-2007, 08:36 AM
suntat² suntat² is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 180
Poster Rank: #10014
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fendiey View Post
ada sapa-sapa kat sini yang boleh tolong bagi tau kat aku macam mana nak buka thread baru kat forum ne.....tolong
nk buat pe bukak thread baru??
bukak jer la...
susah ke???????hahhahahha
Reply With Quote
  #18  
Old 23-03-2007, 08:41 AM
nasiempet nasiempet is offline
Active Member

nasiempet's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,180
Poster Rank: #1717
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

alaa korang masuk website kat sign aku bawah nie... www.jombelajar.com
__________________
www.cendawankampung.com
Reply With Quote
  #19  
Old 23-04-2007, 08:49 PM
ikin ikin is offline
Junior Member

ikin's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2006
Location: Seremban
Posts: 81
Poster Rank: #15094
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Kenshido International Sdn Bhd (556600-A) (AJL 931448) - kenshido.com

1. Apakah Score A Programme™?
Score A Programme™ adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.


2. Apakah Pembelajaran Input?
"Pembelajaran Input" adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan "Pembelajaran Input". Terlalu ramai para pelajar menggunakan hanya "Pembelajaran Input", dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, anda perlu "Pembelajaran output" yg berterusan.


3. Apakah Pembelajaran Output?
Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih para pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme.


4. Mengapa pelajar memerlukan Score A Programme™?
Score A Programme™ telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Programme™, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Programme™ memberi peluang kepada pelajar-pelajar untuk membuat persediaan sebelum menghadapi peperiksaan.


5. Kenapa eReport Card dalam Score- A Programme™ penting?
eReport Card merupakan satu ciri yang MESTI ADA di dalam Score A Programme™. Ini adalah untuk memberi maklumat yang terkini kepada ibu bapa tentang kemajuan akademik anak-anak mereka, dan dengan ini ibu bapa dapat mengenalpasti setiap kelemahan dan kekurangan akademik anak-anak mereka sebelum menerima kad laporan sekolah anak-anak mereka. Ini akan membolehkan ibubapa memantau akademik anak-anak mereka dan mengambil langkah-langkah yang perlu untuk memperbaiki prestasi akademik mereka.


6. Apakah aras dan mata pelajaran yang terkandung dalam Score A Programme™?
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme™, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3. Score-A Programme™ juga merangkumi semua mata pelajaran yang diajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina. Segala perisian Score-A Programme™ direka secara khusus untuk mengikuti kurikulum Kementerian Pendidikan, dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.


7. Adakah Score-A Programme™ akan membebankan anak saya?
Tidak. Score A Programme bukan satu pengulangan kaedah Pembelajaran Input, dan dengan itu tidak akan membebankan anak anda.


8. Perlukah anak saya mengikuti Score-A Programme™ jika sekarang ini dia juga menghadiri kelas tuisyen?
Perlu, kerana tuisyen adalah satu lagi kaedah Pembelajaran Input. Sebenarnya, Score A Programme™ merupakan pelengkap yang baik bagi kelas tuisyen anak anda.


9. Mengapakah Score-A Programme™ hanya menumpu pada soalan dalam bentuk objektif?
Kerana Score-A Programme™ menggunakan teknik Pembelajaran Output dan menguji para pelajar atas tahap pengetahuan dan kefahaman mereka menerusi dalam bentuk objektif.


10. Adakah bayaran yuran yang dikenakan untuk melanggani Score-A Programme™ berpatutan?
Ya, Score-A Programme™ adalah satu program yang mampu diguna oleh semua lapisan masyarakat dan sangat bermanfaat. i. Harga Score- A Programme™ berdasarkan "satu keluarga". Oleh itu, lebih ramai anak dalam satu keluarga, yuran pembayaran akan lebih murah. ii. Score- A Programme™ membenarkan setiap pengguna untuk berlatih dengan soalan peperiksaan yang tersedia berulang kali dengan tidak terhad, tanpa perlu membayar wang yang lebih. Program ini adalah berdasarkan konsep - "berlatih mencapai kesempurnaan"


Utk keterangan lanjut & mendapatkan product, sila hubungi :

Shikin - 0163642548 @ 0172647106
ym: norshikin
email: norshikin@yahoo.com


*RM 496 untuk 6 bulan (boleh disambung kerana pembelajaran tanpa had)
__________________
KUASAMAS TRADING (001675003-D)
ym: norshikin,skype: kak.shikin
Tel: 0163642548
http://kuasamasvx610.blogspot.com
KUASAMAS TRADING E-Store - Jom shopping!!!

Last edited by ikin; 23-04-2007 at 08:51 PM.. Reason: mistake
Reply With Quote
  #20  
Old 23-04-2007, 09:07 PM
ikin ikin is offline
Junior Member

ikin's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2006
Location: Seremban
Posts: 81
Poster Rank: #15094
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default SCORE A - (e-learning program)

1. Apakah Score A Programme™?
Score A Programme™ adalah satu program interaktif yang komprehensif dan terbukti keberkesanannya untuk membantu para pelajar bersiap sedia dalam menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan.


2. Apakah Pembelajaran Input?
"Pembelajaran Input" adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan "Pembelajaran Input". Terlalu ramai para pelajar menggunakan hanya "Pembelajaran Input", dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, anda perlu "Pembelajaran Output"


3. Apakah Pembelajaran Output?
Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih para pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme.


4. Mengapa pelajar memerlukan Score A Programme™?
Score A Programme™ telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Programme™, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Programme™ memberi peluang kepada pelajar-pelajar untuk membuat persediaan sebelum menghadapi peperiksaan.


5. Kenapa eReport Card dalam Score- A Programme™ penting?
eReport Card merupakan satu ciri yang MESTI ADA di dalam Score A Programme™. Ini adalah untuk memberi maklumat yang terkini kepada ibu bapa tentang kemajuan akademik anak-anak mereka, dan dengan ini ibu bapa dapat mengenalpasti setiap kelemahan dan kekurangan akademik anak-anak mereka sebelum menerima kad laporan sekolah anak-anak mereka. Ini akan membolehkan ibubapa memantau akademik anak-anak mereka dan mengambil langkah-langkah yang perlu untuk memperbaiki prestasi akademik mereka.


6. Apakah aras dan mata pelajaran yang terkandung dalam Score A Programme™?
Semua mata pelajaran yang diajar di sekolah kebangsaan terkandung dalam Score-A Programme™, dan meliputi setiap peringkat persekolahan, bermula dari Tahun 1 ke Tingkatan 3. Score-A Programme™ juga merangkumi semua mata pelajaran yang diajar di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina. Segala perisian Score-A Programme™ direka secara khusus untuk mengikuti kurikulum Kementerian Pendidikan, dan meliputi semua peringkat peperiksan kerajaan daripada UPSR dan PMR.


7. Adakah Score-A Programme™ akan membebankan anak saya?
Tidak. Score A Programme bukan satu pengulangan kaedah Pembelajaran Input, dan dengan itu tidak akan membebankan anak anda.


8. Perlukah anak saya mengikuti Score-A Programme™ jika sekarang ini dia juga menghadiri kelas tuisyen?
Perlu, kerana tuisyen adalah satu lagi kaedah Pembelajaran Input. Sebenarnya, Score A Programme™ merupakan pelengkap yang baik bagi kelas tuisyen anak anda.


9. Mengapakah Score-A Programme™ hanya menumpu pada soalan dalam bentuk objektif?
Kerana Score-A Programme™ menggunakan teknik Pembelajaran Output dan menguji para pelajar atas tahap pengetahuan dan kefahaman mereka menerusi dalam bentuk objektif.


10. Adakah bayaran yuran yang dikenakan untuk melanggani Score-A Programme™ berpatutan?
Ya, Score-A Programme™ adalah satu program yang mampu diguna oleh semua lapisan masyarakat dan sangat bermanfaat. i. Harga Score- A Programme™ berdasarkan "satu keluarga". Oleh itu, lebih ramai anak dalam satu keluarga, yuran pembayaran akan lebih murah. ii. Score- A Programme™ membenarkan setiap pengguna untuk berlatih dengan soalan peperiksaan yang tersedia berulang kali dengan tidak terhad, tanpa perlu membayar wang yang lebih. Program ini adalah berdasarkan konsep - "berlatih mencapai kesempurnaan"


Utk keterangan lanjut & mendapatkan product, sila hubungi :

KUASAMAS TRADING (001675003-D)


Shikin - 0163642548 @ 0172647601
ym: norshikin
email: norshikin@yahoo.com


HANYA RM 496 UTK 6 BULAN (BOLEH DISAMBUNG KERANA PEMBELAJARAN TIDAK TERHAD)

*DAPATKAN PROGRAM INI SEKARANG, UNTUK KEJAYAAN & MASA DEPAN YG CEMERLANG UTK ANAK-ANAK ANDA

http://www.myedu2u.com
__________________
KUASAMAS TRADING (001675003-D)
ym: norshikin,skype: kak.shikin
Tel: 0163642548
http://kuasamasvx610.blogspot.com
KUASAMAS TRADING E-Store - Jom shopping!!!

Last edited by ikin; 25-04-2007 at 11:30 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:13 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE