Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-08-2007, 03:17 PM
bongg bongg is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,338
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Mencari anak angkat...

Salam semua...

Saya di sini ingin membantu salah seorg ahli keluarga saya utk mendapatkan anak angkat...sekiranya kengkawan ada info ttg perkara ini.Sila email saya di [email protected] ataupun pm saya ....Jasa baik kengkawan saya hargai...Sila beri maklumat seperti no hp ataupun alamat mereka yg sudi serta dari negeri mana...

p/s:Mengikut saluran seperti Jabatan Kebajikan Masyarakat dan sewaktu dgnnya dah cuba tapi lambat ckit proses dia...

Sekian
TQ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-08-2007, 03:21 PM
azmie007 azmie007 is offline
Active Member

azmie007's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,189
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bongg View Post
Salam semua...

Saya di sini ingin membantu salah seorg ahli keluarga saya utk mendapatkan anak angkat...sekiranya kengkawan ada info ttg perkara ini.Sila email saya di [email protected] ataupun pm saya ....Jasa baik kengkawan saya hargai...Sila beri maklumat seperti no hp ataupun alamat mereka yg sudi serta dari negeri mana...

p/s:Mengikut saluran seperti Jabatan Kebajikan Masyarakat dan sewaktu dgnnya dah cuba tapi lambat ckit proses dia...

Sekian
TQ
biarkan lambat asalkan mengikut saluran yg betul dan sah dari sisi undang2...jgn cepat tapi nanti akan mengundang permasalahan di kemudian hari.
Reply With Quote
  #3  
Old 27-08-2007, 03:27 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,392
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azmie007 View Post
biarkan lambat asalkan mengikut saluran yg betul dan sah dari sisi undang2...jgn cepat tapi nanti akan mengundang permasalahan di kemudian hari.
betul tu bongg, jgn nk cepat je, nnti bila budak tu besar, ada masalh lain lak timbul nnti
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #4  
Old 27-08-2007, 03:28 PM
bongg bongg is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,338
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Boleh bagi pandangan secara detail ttg komen saudara...memandangkan kami sekeluarga tiada pengalaman.

Menurut saudara saya...dia mahukan anak tak kira lelaki ataupun perempuan...yang mempunyai ibu bapa yang sah dan yg paling penting beragama Islam.

Sekiaranya ada pandangan lanjut dari kengkawan amat2 dialukan....TQ
Reply With Quote
  #5  
Old 27-08-2007, 03:32 PM
masreemie masreemie is offline
Super Active

masreemie's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2007
Location: Desa Kolej - Sri Tambun
Posts: 6,762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bongg View Post
Boleh bagi pandangan secara detail ttg komen saudara...memandangkan kami sekeluarga tiada pengalaman.

Menurut saudara saya...dia mahukan anak tak kira lelaki ataupun perempuan...yang mempunyai ibu bapa yang sah dan yg paling penting beragama Islam.

Sekiaranya ada pandangan lanjut dari kengkawan amat2 dialukan....TQ
btulla bong... masz rase better bong carik saluran yang betul... kang susah budak tu nnt... at least kalau dr jkm tu u ader black n white kan... kalau main amik jer dari mana2 keluarga nnt sure payah budak tu nak terima satu masa kelak... n tak mustahil kalau tetiba jer bila budak tu da besar, real family dia nak tuntut balik ker, kan susah...
p/s: sekadar pendapat saya...
__________________
Kiss the rain...Whenever you need me...Kiss the rain...Whenever Im gone too long...If your lips feel lonely and thirsty...Kiss the rain...And wait for the dawn...Keep in mind...Were under the same sky...And the nights...As empty for me as for you...If you feel...You cant wait till morning...Kiss The rain...
In bed I lay, with nothing but your T-shirt on...(I'm all by myself with)with nothing but your T-shirt on...ohhh, with nothing but your T-shirt on...(cause I miss you, cause I miss you) with nothing but your T-shirt on...
Reply With Quote
  #6  
Old 27-08-2007, 03:44 PM
kasturi kasturi is offline
Legendary Member

kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (46)
Join Date: Jul 2006
Location: Menuju puncak
Posts: 11,953
Thanks (Received): 2283
Likes (Received): 237
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bagus kalu niat nak ambik anak angkat ni..
memang berkat rezqi...
kena pulak anak yatim atau anak org susah...

nak tanya sikit bongg...nak ambik anak angkat tu
sebab xda anak sendiri ke?
Reply With Quote
  #7  
Old 27-08-2007, 04:27 PM
bongg bongg is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,338
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cerita sebenarnya begini...pasangan tersebut telah berkawin selama hampir 10thn...dikurniakan seorg anak lelaki tetapi telah meninggal dunia akibat penyakit leukimia.So sekarang takder lah lagi penyeri dan usaha utk dapatkan pengganti belum berhasil.Mungkin terlalu sunyi dan berkemampuan dari segi kewangan jadi meminta saya tolong iktiarkan ...apapun keputusan tetap ditangan mereka...cuma saya hebahkan di sini memandangkan pasangan tersebut kurang dlm bidang IT.Saya cuma membantu shj...
Reply With Quote
  #8  
Old 27-08-2007, 04:32 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,605
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 186
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

nak anak angkat dlm linkungan umur brp..??
masih bayi..?? kanak2..?? atau dah akil baligh..??
Reply With Quote
  #9  
Old 27-08-2007, 04:55 PM
bongg bongg is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,338
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sorry lupa bagitau...Pasangan berkenaan mahukan dlm lingkungan umur 3 thn ke bawah...tqvm
Reply With Quote
  #10  
Old 27-08-2007, 04:57 PM
Wea Izre Wea Izre is offline
Legendary Member

Wea Izre's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Shah Alam
Posts: 13,879
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
nak anak angkat dlm linkungan umur brp..??
masih bayi..?? kanak2..?? atau dah akil baligh..??
teringin jd anak angkat ka tomie???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump