Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,096
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,717
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,069
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-01-2011, 11:29 AM
CutiLondon CutiLondon is offline
Newbies

CutiLondon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Poster Rank: #39725
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Pakej Percutian ke London-Europe

Salam hormat buat semua

Kami menyediakan perkhidmatan percutian di UK terutama kepada mereka yang ingin ke London & Paris

Kami menyediakan perkhidmatan tempat tinggal, kenderaan dan juga pemandu pelancong untuk memudahkan percutian anda.

Kami juga ada menyediakan pakej bermula dari RM2500* seorang untuk yang datang secara berkumpulan (minimum 5 org utk satu kumpulan)

Anda boleh mengambil perkhidmatan secara pakej dengan kami atau boleh hanya mengambil satu atau dua perkhidmatan sahaja.

Kami ingin memberi kemudahan dan keselesaan buat anda sewaktu berada di sana.

Terima Kasih

* Tidak termasuk harga tiket penerbangan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-01-2011, 11:32 AM
sideskirt sideskirt is offline
Super Active Member

sideskirt's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,824
Poster Rank: #991
Thanked 16 Times
Active Level
Default

terang sikit pakej yg bermula dr rm2500/sorang (group) tuu ...
Reply With Quote
  #3  
Old 23-01-2011, 11:51 AM
CutiLondon CutiLondon is offline
Newbies

CutiLondon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Poster Rank: #39725
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Pakej Bedford-London-Paris-Amsterdam

9 Hari untuk 5 orang

*Pakej tidak termasuk kos tiket penerbangan, kos petrol van, tiket masuk dan pemandu pelancong.Penginapan di Bedford termasuk sarapan pagi.

*Harga yang disenaraikan adalah anggaran sahaja, Sila hubungi kami untuk jumlah yang tepat.

Day 1
Arrival Stansted

Bedford @20 per person per night
100

Renting 7-seaters van
@50.00/day

5 days
250

Airport Transfer 60

Total = 410


Day 2 & 3
To Paris

2 Nights
Hotel for 5 person
400

Renting 7-seaters van for 4 Days
550

Driver 120

Channel Cross Return
100

Total = 1170


Day 4 & 5
To Amsterdam

2 Nights
Hotel for 5 person
400

Driver 120

Total = 520


Day 6
Bedford Tour

Bedford @20 per person per nite
100

Driver 60.00

Total = 160


Day 7
London Tour

Bedford @20 per person per nite
100

Service 60.00

Total = 160

Day 8
Free & Easy

Bedford @20 per person per nite
100

Total = 100

Day 9

Depart KL

Airport Transfer 60


TOTAL AMOUNT = 2580.00
Reply With Quote
  #4  
Old 23-01-2011, 11:55 AM
CutiLondon CutiLondon is offline
Newbies

CutiLondon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Poster Rank: #39725
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam sideskirt

boleh tgk pakej di atas dan kami boleh qoute package mengikut kehendak pengunjung

for more info boleh pm atau tgk blog kami

TQ
Reply With Quote
  #5  
Old 23-01-2011, 11:58 AM
pinot17 pinot17 is offline
Active Member

pinot17's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 1,514
Poster Rank: #2507
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

abis rm2.5k tu utk ape?upah je ke?
Reply With Quote
  #6  
Old 23-01-2011, 12:10 PM
CutiLondon CutiLondon is offline
Newbies

CutiLondon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Poster Rank: #39725
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pinot17 View Post
abis rm2.5k tu utk ape?upah je ke?
termasuk airport transfer + penginapan + transport with driver
klu nk save boleh drive sendiri..
Reply With Quote
  #7  
Old 23-01-2011, 12:17 PM
akunobita akunobita is offline
Well-Known
Member

akunobita's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Location: Peckham.
Posts: 6,732
Poster Rank: #523
Thanked 106 Times
Active Level
Default

tiket berapa biasanya?
teringin juga mai london ini waktu olimpik 2012 nanti.

Last edited by akunobita; 23-01-2011 at 12:36 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 23-01-2011, 12:28 PM
CutiLondon CutiLondon is offline
Newbies

CutiLondon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Poster Rank: #39725
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akunobita View Post
tiket berapa biasanya?
teringin juga mai london ini waktu olimpik 2011 nanti.
biasanya kalau Air asia x lebih rm3k..kalau beli awal lagi murah..rm2k je pon boleh dpt.. boleh la pakat ramai2 dtg ke london
Reply With Quote
  #9  
Old 23-01-2011, 12:36 PM
akunobita akunobita is offline
Well-Known
Member

akunobita's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Location: Peckham.
Posts: 6,732
Poster Rank: #523
Thanked 106 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CutiLondon View Post
biasanya kalau Air asia x lebih rm3k..kalau beli awal lagi murah..rm2k je pon boleh dpt.. boleh la pakat ramai2 dtg ke london
fuiyo.
kalau mcm itu nak kumpul lah duit.
igt nak pergi tengok west ham united main dkt upton park dan tgk malaysia main olimpik kalau layak lah.hehe.
kalau nak jalan2 area east london mcm mana?
okay ke tak okay?
sbb dgrnya british ini tak suka foreigner.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-03-2011, 04:46 PM
akunobita akunobita is offline
Well-Known
Member

akunobita's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Location: Peckham.
Posts: 6,732
Poster Rank: #523
Thanked 106 Times
Active Level
Default

mana TT ini syp sahaja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:24 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE