Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-01-2011, 04:12 PM
dakwan dakwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 110
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Camana nak hentikan potongan gaji untuk insurans hayat MCIS Zurich?

Salam semua warga CG.

Nak tanya pendapat korang, camana nak hentikan potongan gaji utk insurans MCIS Zurich? gaji dipotong melalui biro Angkasa..Leceh la MCIS Zurich ni, masuk Skim Ikhtiari untuk kebaikan diri,malangnya, gaji dipotong tetapi polisi dan penyata kewangan tak sampai umah..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-01-2011, 04:25 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 94,081
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 80
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

erm... mcm kes member aku ....

setau aku .. kena buat surat rasmi ... pastu hantar ke HQ atau cawangan terdekat .....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 16-01-2011, 04:26 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,183
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
Default

boleh refer balik kt agen terlibat.
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN AIA PUBLIC TAKAFUL
HUBUNGI: 019-283 4359 LEADER AHMAD (EJEN DIPERLUKAN)
KLIK SINI >> http://johanrealty.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #4  
Old 16-01-2011, 04:30 PM
dakwan dakwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 110
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bintara80 View Post
boleh refer balik kt agen terlibat.
agen pun ntah ke mana.no fon dia pun xde..kalo ada pun, mesti dia x kasi kita terminate..dengar2 dari kawan2 agen tu dah beli BMW baru.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-01-2011, 04:56 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 94,081
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 80
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

cara terbaik ... mcm aku cakap tuh ....

buat surat rasmi pasal nak batalkan insuran tuh ..... pastu hantar by hand ke HQ atau cawangan terdekat ... member aku dah buat .... dah clear dah ...

tak guna pie cari ejen tuh .......
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 16-01-2011, 09:00 PM
cyberiz cyberiz is offline
Super Active

cyberiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Location: Airport City.......
Posts: 6,010
Thanks (Received): 279
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt ni mesti dh kena ayat kaw2 dgn ejen, tapi hati kata x mau...
pegi atau cal mana branch, ckp polisi apa blum dpt lagi..
aku dulu pun cam tt jgak.. last2 tinggal lg 6-7 tahun nk matang..
sungguh cepat masa berlalu..
Reply With Quote
  #7  
Old 16-01-2011, 09:10 PM
later_on82 later_on82 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,807
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

em...TT tumpang thread...nak tanye..ak pon ade kes sama ..tapi etiqa la..slalu amik masa bape lame utk clear pas anta surat rasmi tu?
Reply With Quote
  #8  
Old 17-01-2011, 11:11 PM
dakwan dakwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 110
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by later_on82 View Post
em...TT tumpang thread...nak tanye..ak pon ade kes sama ..tapi etiqa la..slalu amik masa bape lame utk clear pas anta surat rasmi tu?
hari ni baru siap surat rasmi, baru nak pos ke HQ spt cadangan member kita tu...x tau la berapa lama nak clear ni.harap2 cepat la...Bukan tak suka insurans ni, tp yg bengang, duit potong tp penyata tahunan x sampai. terima kasih kepada member yang beri idea.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-07-2012, 12:40 AM
haikal84 haikal84 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun sama..dah buat surat baru nak pos esok
__________________
PANDUAN UNTUK BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG
http://www.PanduanBebasHutang.com/hop.php?ref=bebas
Reply With Quote
  #10  
Old 27-09-2012, 09:27 AM
semewan2 semewan2 is offline
Newbie

semewan2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saya pun bengang dengan insuran ni.. hari tu deal dgn ejen utk potongan paling minumum rm25.00 tetap dalam angkasan sekarang potong rm167.00 ada sesiapa yg sudah buat pembatalan disini?? boleh bagi contoh surat rasmi pembatalan berserta dokumen2 yg perlu disertakan dengan alamat penghantaran?? thanks semua...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:45 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you