Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-08-2007, 03:42 PM
fauytech fauytech is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Remote Desktop

Aku nak mintak tolong sgt² kat sapa² yang terer ni, tolong aku. Sapa tau cara nk setting Remote Desktop.Aku dh sehari suntuk dok explore,try,tp xjadi² lg.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-08-2007, 03:47 PM
dr_alban dr_alban is offline
Super Active

dr_alban's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Apr 2007
Location: wasap 019 2531 532
Posts: 7,344
Thanks (Received): 154
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

ko nak meremote ke mana?
__________________
---
D r __ A l b a n CG
Reply With Quote
  #3  
Old 14-08-2007, 03:56 PM
GabanZek GabanZek is offline
Regular

GabanZek's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 219
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fauytech View Post
Aku nak mintak tolong sgt² kat sapa² yang terer ni, tolong aku. Sapa tau cara nk setting Remote Desktop.Aku dh sehari suntuk dok explore,try,tp xjadi² lg.
Memula citer dulu apa yang ko dah cuba...

Mengikut pengetahuan IT aku yang cetek ni...

1. Remote kena dalam network yang sama, cthnya dalam satu office.

2. PC yang nak di remote tu kena setting utk allow remote desktop, kalau x, sampai kiamat pun xleh kot.

Cuba dulu yang diatas...tq
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold