Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-01-2011, 01:12 PM
fiena.kl fiena.kl is offline
Regular

fiena.kl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 645
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Knp Toyota Wish dah takde jual di toyota. Yg ada unregister..

salam..

aku tengok kat website toyota malaysia tu dah takde wish.
yg banyak jual yg unregister kat used car..
toyota dah tak jual wish ke??
atau tunggu wish baru 2011??

kalau beli yg unregister tu ok ke???
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-01-2011, 01:50 PM
mrtuang mrtuang is offline
Regular

mrtuang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Posts: 246
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

eh...tatau pula umw ada bawa masuk wish dulu..
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2011, 01:57 PM
fiena.kl fiena.kl is offline
Regular

fiena.kl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 645
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

http://www.mudah.my/Toyota+Wish+X+si...06-6264818.htm

ok tak price mcm ni??
boleh tak sape2 yg tau jelaskan...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2011, 02:05 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,561
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

setau den umw takde bwk masuk wish tp cam pernah tg (kalau silap, sorry)
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2011, 02:09 PM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 5,961
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

de masalah brek xcengkam..he3x..xdelah mgkn diorg nak stop pengeluaran kot sama mcm honda type-R..klu tgk arge tu oklah mmg rate tu pun
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2011, 02:11 PM
fiena.kl fiena.kl is offline
Regular

fiena.kl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 645
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aes View Post
setau den umw takde bwk masuk wish tp cam pernah tg (kalau silap, sorry)
sy pernah tgk kat site toyota malaysia tu bro..
mmg ada wish!!
tahun lepas awal tahun masih ada..
ujung2 thn ni dah takde..
harga rm150k++ rasanya..

tu yg mushkil nie.....
Reply With Quote
  #7  
Old 05-01-2011, 02:12 PM
fiena.kl fiena.kl is offline
Regular

fiena.kl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 645
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrayyan View Post
de masalah brek xcengkam..he3x..xdelah mgkn diorg nak stop pengeluaran kot sama mcm honda type-R..klu tgk arge tu oklah mmg rate tu pun
kalau beli yg unregister ni mcm beli kereta baru juga ke??
contoh beli altis..
kan ada free service,maintenance dll tuu..
interest kete unregister ni brp? mcm kete baru gak ke?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-01-2011, 02:15 PM
aznor59 aznor59 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,668
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
Default

entah ler...aku pakai WISH unreg ni ok ajer...Full spec lagi...

*** ade sesiapa yang beli WISH 2004 full spec***
Reply With Quote
  #9  
Old 05-01-2011, 02:16 PM
sidang muda sidang muda is offline
Super Active

sidang muda's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: KEK KOBUN PISANG
Posts: 6,886
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fiena.kl View Post
sy pernah tgk kat site toyota malaysia tu bro..
mmg ada wish!!
tahun lepas awal tahun masih ada..
ujung2 thn ni dah takde..
harga rm150k++ rasanya..

tu yg mushkil nie.....

2 tahun sudah memang ada toyota malaysia jual toyota wish baru assemble thailand harga 150k macam fiena tulis tapi tak boleh jual sebab tak berapa laku , orang banyak beli yang recon lagi cantik dan murah
Reply With Quote
  #10  
Old 05-01-2011, 02:18 PM
jian jian is offline
Regular

jian's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 372
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Beli keta ni nasib kadang2 baru pun rosak gak. Recon ni Ada tmpt bg warranty 1thn cari yg Ada 3s
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump