Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vacancies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2011, 12:10 PM
fyz_2006 fyz_2006 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,485
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Surat Perjanjian Pekerja.

Salam. Nak tanya kepada sesiapa yg ada company dan ade pekerja.... rakan sy ni menghadapi masalah kerana tidak mempunyai perjanjian antara pekerja dan majikan. so suka2 hati saja nak kerja dan nak berhenti. baru kerja 2minggu dah berhenti. itu tak kisah, takut nant dia wat report kata majikan berhentikan. so sesiapa yg ada contoh perjanjian boleh lah share kat saya utk diberikan kepada rakan saya. thanks kepada yang membantu...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2011, 03:36 PM
boblomu boblomu is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 92
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam, kawan tt nie majikan ke pekerja? cam tak paham lah.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-01-2011, 07:47 PM
fyz_2006 fyz_2006 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,485
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boblomu View Post
salam, kawan tt nie majikan ke pekerja? cam tak paham lah.
majikan bro...
bro ade ke???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold