Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #9461  
Old 05-07-2012, 11:21 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=rey1988;13751950]nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






Reply With Quote
Paid Advertisement
  #9462  
Old 05-07-2012, 11:21 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






[/QUOTE]
Reply With Quote
  #9463  
Old 05-07-2012, 11:27 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sory doble post internet error
Reply With Quote
  #9464  
Old 05-07-2012, 11:29 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sory double post internet error
Reply With Quote
  #9465  
Old 05-07-2012, 11:33 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rey1988 View Post
nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






[/QUOTE]


xper....kita settle kat Padang Masyhar jer....
Reply With Quote
  #9466  
Old 06-07-2012, 10:49 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sedikit info pasal speedline. tadi secara tak sengaja terjumpa info pembongkaran siapa dalang utama disebalik speedline, pembongkaran oleh blog uncleseekers. ada 5 part. boleh klik sini untuk baca dan buat penilaian, betul atau tidak wallahualam......
Reply With Quote
  #9467  
Old 06-07-2012, 10:50 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,520
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
sedikit info pasal speedline. tadi secara tak sengaja terjumpa info pembongkaran siapa dalang utama disebalik speedline, pembongkaran oleh blog uncleseekers. ada 5 part. boleh klik sini untuk baca dan buat penilaian, betul atau tidak wallahualam......
xleh klik pun
Reply With Quote
  #9468  
Old 06-07-2012, 10:51 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,520
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

owner dia buat biz apa skrg
Reply With Quote
  #9469  
Old 06-07-2012, 10:52 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
xleh klik pun
ok je bro aku klik. kalau tak leh nah ambik ni http://uncleseekers.blogspot.com/201...nc-part-1.html
Reply With Quote
  #9470  
Old 06-07-2012, 10:56 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
owner dia buat biz apa skrg
dgr citer x tau la btul ke x... bisness yg sedang goreng pisang panas kt CG orang rancak promote...hehehe wallahualam
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump