Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 700
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,862
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,096
More...
  #9461  
Old 05-07-2012, 11:21 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,221
Poster Rank: #658
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=rey1988;13751950]nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






Reply With Quote
Paid Advertisement
  #9462  
Old 05-07-2012, 11:21 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,221
Poster Rank: #658
Active Level
My Mood:
Default

nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






[/QUOTE]
Reply With Quote
  #9463  
Old 05-07-2012, 11:27 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,221
Poster Rank: #658
Active Level
My Mood:
Default

sory doble post internet error
Reply With Quote
  #9464  
Old 05-07-2012, 11:29 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,221
Poster Rank: #658
Active Level
My Mood:
Default

sory double post internet error
Reply With Quote
  #9465  
Old 05-07-2012, 11:33 PM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,675
Poster Rank: #412
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rey1988 View Post
nak tw muke si owner die.. ni lah.. owner die kaki perempuan,kaki mabuk n slalu tuka2 kete.. dianggarkan dia dapat duit hasil mnipu dlm RM 100juta.. dan die juga mempunyai bodyguard 2 orang.. dengan kabar die dok SHAH ALAM... klo ade yg prnh terserempak kasi tw kasi sini.. biar kite gegar ramai2..
Speedline masuk Indonesia lewat Batam, pemiliknya bernama Harisul Datuk Mustapha (warga Shah Alam - Malaysia) dan 'Ku Azmie Ku Baharom dengan membuat website bernama www.speedlineinc.com dan diperkenalkan oleh dua warga Indonesia, yaitu Eko sulung dan Dennis berkeliling Indonesia mengadakan seminar di beberapa kota besar dengan harapan mendapat bonus referral dari Speedline.
berikut salah satu video mereka ketika sedang roadshow di Bali






[/QUOTE]


xper....kita settle kat Padang Masyhar jer....
Reply With Quote
  #9466  
Old 06-07-2012, 10:49 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Poster Rank: #1235
Active Level
Default

sedikit info pasal speedline. tadi secara tak sengaja terjumpa info pembongkaran siapa dalang utama disebalik speedline, pembongkaran oleh blog uncleseekers. ada 5 part. boleh klik sini untuk baca dan buat penilaian, betul atau tidak wallahualam......
Reply With Quote
  #9467  
Old 06-07-2012, 10:50 PM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 107,829
Poster Rank: #3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
sedikit info pasal speedline. tadi secara tak sengaja terjumpa info pembongkaran siapa dalang utama disebalik speedline, pembongkaran oleh blog uncleseekers. ada 5 part. boleh klik sini untuk baca dan buat penilaian, betul atau tidak wallahualam......
xleh klik pun
Reply With Quote
  #9468  
Old 06-07-2012, 10:51 PM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 107,829
Poster Rank: #3
Active Level
My Mood:
Default

owner dia buat biz apa skrg
Reply With Quote
  #9469  
Old 06-07-2012, 10:52 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Poster Rank: #1235
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
xleh klik pun
ok je bro aku klik. kalau tak leh nah ambik ni http://uncleseekers.blogspot.com/201...nc-part-1.html
Reply With Quote
  #9470  
Old 06-07-2012, 10:56 PM
apoilenjau apoilenjau is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,495
Poster Rank: #1235
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
owner dia buat biz apa skrg
dgr citer x tau la btul ke x... bisness yg sedang goreng pisang panas kt CG orang rancak promote...hehehe wallahualam
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 07:53 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you