Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-12-2010, 12:03 PM
FaRid^sp FaRid^sp is offline
Super Active

FaRid^sp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Sg Petani - Kedah
Posts: 5,748
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Mencari Pemborong e-cigar @ rokok elektronik

Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-12-2010, 02:17 AM
pawangpc pawangpc is offline
Active Member

pawangpc's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,085
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kat jalan pasar KL boleh dapat RM30 je.. g la servey
Reply With Quote
  #3  
Old 19-12-2010, 03:13 AM
FaRid^sp FaRid^sp is offline
Super Active

FaRid^sp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Sg Petani - Kedah
Posts: 5,748
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pawangpc View Post
kat jalan pasar KL boleh dapat RM30 je.. g la servey
thanks 4 ur info bro.. nampaknya kena selalu turun KL la lepas ni..
Reply With Quote
  #4  
Old 19-12-2010, 03:15 AM
zaimi2 zaimi2 is offline
Legendary Member

zaimi2's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: Mar 2008
Location: Mountain Of GOLD
Posts: 15,045
Thanks (Received): 389
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FaRid^sp View Post
Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
aku mcm kenal je mamat yang deal ngan ko 2...

sebab mgkn dia tgh deal ngan aku

mungkin la
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2013, 02:32 AM
kemey kemey is offline
Active Plus

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,786
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FaRid^sp View Post
Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
bro, arituh sepupu pegi hadyai jalan2, katanya kat hadyai banyak jual e-cig nih dan harga murah.. kalu dah kat alor star, awat hang tak pi hadyai jah survey kat sana kot2 murah giler...
Reply With Quote
  #6  
Old 23-02-2013, 07:16 PM
arejeep01 arejeep01 is offline
Active Member

arejeep01's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 1,312
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hidup lagi ker thread nih? aku pon ingat nak cari supplier harga runtuh nih..ada ker?
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2013, 07:22 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

pandangan aku direct amik china jer
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump