Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,607
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,706
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,258
More...
  #1  
Old 14-12-2010, 12:03 PM
FaRid^sp FaRid^sp is offline
Well-Known
Member

FaRid^sp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Sg Petani - Kedah
Posts: 5,734
Poster Rank: #635
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default Mencari Pemborong e-cigar @ rokok elektronik

Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-12-2010, 02:17 AM
pawangpc pawangpc is offline
Active Member

pawangpc's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,075
Poster Rank: #3406
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kat jalan pasar KL boleh dapat RM30 je.. g la servey
Reply With Quote
  #3  
Old 19-12-2010, 03:13 AM
FaRid^sp FaRid^sp is offline
Well-Known
Member

FaRid^sp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Sg Petani - Kedah
Posts: 5,734
Poster Rank: #635
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pawangpc View Post
kat jalan pasar KL boleh dapat RM30 je.. g la servey
thanks 4 ur info bro.. nampaknya kena selalu turun KL la lepas ni..
Reply With Quote
  #4  
Old 19-12-2010, 03:15 AM
zaimi2 zaimi2 is offline
Legendary Member

zaimi2's Avatar

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Mar 2008
Location: Mountain Of GOLD
Posts: 14,858
Poster Rank: #148
Thanked 376 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FaRid^sp View Post
Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
aku mcm kenal je mamat yang deal ngan ko 2...

sebab mgkn dia tgh deal ngan aku

mungkin la
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2013, 02:32 AM
kemey kemey is offline
Active Member

kemey's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,322
Poster Rank: #1731
Thanked 73 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FaRid^sp View Post
Salam..



aku skrg dok plan nak pasarkan e-cigar diseluruh kawasan kedah sbb tgk market kat sini masih fresh.. lagipun ramai kawan2 dok tanya.. Kalau ada supplier yg boleh bagi harga terbaik mmg terus deal la.. budget harga 1 set termasuk aksesori bawah RM40 la (kualiti @ kadar % nikotin x kisah) sbb aku pun nak jual murah2 je (test market dulu).. google semalam ada sorang brader di KL boleh bagi harga RM35 seunit (minima order = 12 set) tapi dia kata bulan depan baru start (mungkin tgh survey market kot). Nak shopping by foreign website malas la sbb xde akaun paypal & proses kastam lg walaupun harga dah ok sgt2.. so tokey2 e-cigar tlg ye..

PM @ SMS/Call : 017-4915756
bro, arituh sepupu pegi hadyai jalan2, katanya kat hadyai banyak jual e-cig nih dan harga murah.. kalu dah kat alor star, awat hang tak pi hadyai jah survey kat sana kot2 murah giler...
Reply With Quote
  #6  
Old 23-02-2013, 07:16 PM
arejeep01 arejeep01 is offline
Active Member

arejeep01's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 1,204
Poster Rank: #3097
Thanked 38 Times
Active Level
My Mood:
Default

hidup lagi ker thread nih? aku pon ingat nak cari supplier harga runtuh nih..ada ker?
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2013, 07:22 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
Legendary Member

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 18,415
Poster Rank: #103
Thanked 617 Times
Active Level
My Mood:
Default

pandangan aku direct amik china jer
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:14 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE