Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 08-08-2007, 11:17 AM
cheeko cheeko is offline
Regular

cheeko's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azlann1981 View Post
huhu..harga 0.10 tapi apsal ko g q kat 0.90 lak..
aku rasa RM0.09 kan..
RM 0.09 x 1,000,000 unit (1000 lots) = RM 90,000..
pergh..banyak nya duit ko..
0.09.. aku salah tulis tadi...
1000 lot tu baru rm 9000
1 lot 100 unit baru rm 9
__________________
hijau bumi tuhan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 08-08-2007, 11:19 AM
cheeko cheeko is offline
Regular

cheeko's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azlann1981 View Post
Digi-ca nie tarikh expired dia bila erk??
pertengan bulan 10...
mak digi turun byk gak..
klu mak digi naik kaw2..
digi-ca pun akan naik gak..
aku tarket sell pada 0.12 jek..
tak mau tunggu lama2 sgt..
sbb dah dekat expired..
klu mak digi leh naik semula ke rm22
rasanya digica makbe leh lebih pada 0.12
__________________
hijau bumi tuhan
Reply With Quote
  #223  
Old 08-08-2007, 11:24 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cheeko View Post
pertengan bulan 10...
mak digi turun byk gak..
klu mak digi naik kaw2..
digi-ca pun akan naik gak..
aku tarket sell pada 0.12 jek..
tak mau tunggu lama2 sgt..
sbb dah dekat expired..
klu mak digi leh naik semula ke rm22
rasanya digica makbe leh lebih pada 0.12
ye la anak mesti kena ikut mak..
bulan 10?? huhu..tak lama dah tu..
Reply With Quote
  #224  
Old 08-08-2007, 11:25 AM
jinifrit jinifrit is offline
Regular

jinifrit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2006
Location: Kota Kinabalu, Sabah
Posts: 360
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default digica

salam kawan2 join ssekali...aku dah beli digi-ca 10 lot dgn harga 0.09 hari ni T2 harap boleh lepas 0.12...
__________________
Dengan Nama Allah Yang Maha Kaya
Reply With Quote
  #225  
Old 08-08-2007, 11:33 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jinifrit View Post
salam kawan2 join ssekali...aku dah beli digi-ca 10 lot dgn harga 0.09 hari ni T2 harap boleh lepas 0.12...
aku rasa digi-ca nie blm sampai RM 0.09 lagi hari nie..
lowest price utk hari nie pun 0.095..
ko beli smlm ker?smlm lowest 0.09 kalo tak silap aku..

Last edited by azlann1981; 08-08-2007 at 11:35 AM..
Reply With Quote
  #226  
Old 08-08-2007, 11:36 AM
PuTRa78 PuTRa78 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,152
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Active Level
Default

berhati-hati lah wahai kawanku kalu bermain saham call warrant n covetible loan ni.. lebih-lebih lg yg expired die dh nk dkt..

ps: kalu yg expired die lg 1-3thn doesn't matter, bleh beli..
Reply With Quote
  #227  
Old 08-08-2007, 11:38 AM
cheeko cheeko is offline
Regular

cheeko's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ko beli semalam ker...
aku baru q hari nie....
aku rasa next week leh cecah 0.12 kot...
__________________
hijau bumi tuhan
Reply With Quote
  #228  
Old 08-08-2007, 11:39 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PuTRa78 View Post
berhati-hati lah wahai kawanku kalu bermain saham call warrant n covetible loan ni.. lebih-lebih lg yg expired die dh nk dkt..

ps: kalu yg expired die lg 1-3thn doesn't matter, bleh beli..
hmm..kalo kita masih tak jual sampai expired date apa akan jadi erk..??duit kita burn ker??sorry tanya..aku tak pernah main warrant nie..
Reply With Quote
  #229  
Old 08-08-2007, 11:40 AM
cheeko cheeko is offline
Regular

cheeko's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jinifrit View Post
salam kawan2 join ssekali...aku dah beli digi-ca 10 lot dgn harga 0.09 hari ni T2 harap boleh lepas 0.12...
ko target nak sell pada harga berapa...
aku skang just buy yg aku rasa aku sanggup pick up..
situasi skang x sesuai nak kontra...
klu x pickup masuk t-4 kena force sell
klu dah ada untung x per la..
__________________
hijau bumi tuhan
Reply With Quote
  #230  
Old 08-08-2007, 11:43 AM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,385
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jinifrit View Post
salam kawan2 join ssekali...aku dah beli digi-ca 10 lot dgn harga 0.09 hari ni T2 harap boleh lepas 0.12...
hari nie ko dah T2 dah ker?? huhu..t/hari jumaat nie dah kena force dah...sempat ker nak cecah 0.12 menjelang 1-2 hari nie??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bskl, bursa saham kuala lumpur, klse, online stock

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump