Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Trader Affiliates & Rebates Offer

Trader Affiliates & Rebates Offer The place to find a proper experienced trader for sharing of your favourite broker affiliate commissions.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,845
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,487
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,961
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-02-2011, 10:45 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aygabg View Post
salam,,acc 63640 minggu lps ade register..bro ade dpt tk
kalau susah utk transfer acc, yg senangnya buka acc baru kat link FBS kat siggy, gunakan email address yg lom guna utk buka acc fbs.

memang susah/leceh sket kalau mintak dia transfer ke bawah affiliate lain rasanya.
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-02-2011, 02:15 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,277
Poster Rank: #1713
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by astagold View Post
k, tapi no acc tu pun takde dalam senarai saya, mungkin kes yg sama, pernah klik link orang lain. kena chat dgn support utk minta tukar ke link saya.
dah chat, dah email, dan pihak fbs dah pun transfer ib ke ib tuan astagold.

tapi, akaun dah MC

tak pe tuan, saya masih berminat dgn fbs, ada modal saya depo nanti.
Reply With Quote
  #23  
Old 02-02-2011, 03:12 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by roslanab View Post
dah chat, dah email, dan pihak fbs dah pun transfer ib ke ib tuan astagold.

tapi, akaun dah MC

tak pe tuan, saya masih berminat dgn fbs, ada modal saya depo nanti.
tq, rezeki lom sampai tu.

setakat ni cuma fbs execution laju, lebih kurang mcm intel, tak sakit hati asyik kena requote aje
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #24  
Old 04-02-2011, 06:59 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astagold View Post
Thread baru ni khas utk member yg buka acc di link FBS saya.

rebet sebanyak 75% (0.75pip) diberikan utk komisyen dari trade anda, dibayar setiap minggu pada hari isnin (kadang2 awal sikit).

utk layak dapatkan rebet ini, sila buka acc di link fbs saya:

http://fbs.com/ppw/150

sila pastikan anda clear cache dahulu jika pernah klik di link ejen fbs yang lain sebelum membuka acc.

sila berikan maklumat, nama, no acc fbs dan no acc bank utk tujuan rekod dan pembayaran rebet.

akan update lagi nanti

pastikan anda tak pernah klik link orang lain dan buka acc. kalau pernah klik link orang lain dan buka acc, elok buka acc baru menggunakan email lain utk pastikan acc masuk utk rebet 75% saya.

boleh juga cuba contact live support utk minta tukar, tapi mungkin ambil masa.
up sket utk hari last minggu ni
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #25  
Old 08-02-2011, 10:52 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

rebet utk minggu lepas akan bayar malam ni, maaf ye terlambat sket sebab tengah ajar member2 kat sini trading
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #26  
Old 08-02-2011, 07:26 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Amount: RM139.01 Status: Successful
Reference number: 1468416291
Transaction date: 08 Feb 2011
Transaction time: 19:22:41

To 3rd Party Account Number: 561190814446
Account Holder Name: M B A
Effective date: Today
Description of transaction: 46922 rebet feb 05
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #27  
Old 08-02-2011, 07:28 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Amount: RM3.75 Status: Successful
Reference number: 1468417331
Transaction date: 08 Feb 2011
Transaction time: 19:27:22

To 3rd Party Account Number: 111270006663
Account Holder Name: A B B@B
Effective date: Today
Description of transaction: 62350 rebet feb 05
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #28  
Old 08-02-2011, 08:27 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,982
Poster Rank: #180
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

senarai acc di link fbs:

31999, 32607, 33594, 33595, 33626
33825, 33830, 34252, 34254, 35562
35812, 35876, 35963, 35985, 35995
36055, 36081, 36120, 36628, 37157
37612, 38127, 40225, 40407, 44031
45097, 46922, 46930, 48271, 49719
49981, 49997, 50235, 50480, 53025
53705, 53708, 57520, 61109,61166
61168, 61172, 61322, 62317, 62350
62502, 63774, 63873, 63888, 63889
64923, 64924, 64925

banyak, tapi yg depo sket je lagi, yg depo je broker bayar pip
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
  #29  
Old 10-02-2011, 06:42 PM
hello2u hello2u is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 237
Poster Rank: #8846
Thanked 1 Time
Active Level
Default

hai, nak tanya fbs ini dapat local DEPOSIT DAN WITHDRAWAL tak?
Reply With Quote
  #30  
Old 10-02-2011, 06:43 PM
hello2u hello2u is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 237
Poster Rank: #8846
Thanked 1 Time
Active Level
Default

berapa rate nya? dengan siapa untuk hubungi? TQ
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:56 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE