Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,744
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,364
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,847
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-11-2010, 11:25 PM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default dulu susah nak kurus,sekarang tidak lagi...x percaya?


masalah kegemukan mmg jadi mimpi ngeri khususnya golongan wanita...
bercakap dr pengalaman sendiri...
mcm2 produk dah cuba, ada yg berkesan, tp tak tahan dgn rasanye.menyeksa jiwa dan raga.
kalo anda pernah cuba mcm2 slimming product tapi blom berjaya jugak turunkan berat badan yang diidamkan, jgn putus asa...
insyaAllah Shape Plus tidak akan kecewakan anda..
dengan pengambilan selama sebulan insyaAllah boleh turun sehingga 11kg ataupun sekurang-kurangnya 3 kg dlm masa 1 bulan!!!
pengalaman saya ambik 30 schet pertama berjaya kurangkan 3 kg je coz kadang2 tak amik. sekarang sy sambung balik.dengan pengambilan 10 sachet sy berjaya turunkan 2 kg, alhamdulillah.saya yakin kerana saya dah cuba. yang penting ikut cara pengambilan yang betul, insyaAllah berkesan.

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-11-2010, 11:27 PM
gandaduit gandaduit is offline
Well-Known
Member

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,255
Poster Rank: #362
Thanked 27 Times
Active Level
My Mood:
Default

aik cam tu aje..takde penerangan atau cara nk beli..confius
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2010, 11:27 PM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Selesaikan Masalah Gemuk,Selulit & Perut Buncit dengan Hanya sepaket sehari..Rasanya yang sedap & enak membantu membakar semangat anda untuk terus mengambil Shape Plus sehingga anda mendapat berat badan yang anda inginkan dalam masa yang singkat dan selamat.

Kebaikan Shape Plus Slimming Apple Juice:

Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

Bahan-bahan kandungan Shape Plus:


* Apple Mix Powder

* Oligo

* Soy Lecithin

* Psyllium Husk

* Isolated Soya

* Grape Seed Powder

* Apple Fiber

* Palm Oil Fiber

* Citrimax

* L-Glutamine

* Green Tea Extract

* Aloe Vera Extract


Cara Pengambilan:

Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi
Untuk keberkesanan yang lebih cepat dan baik:
-Minum sekurang-kurangnya 2.5liter - 3liter air sehari
-Elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2010, 11:36 PM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

tak salah mencuba, insyaAllah berkesan.

Cara Pengambilan:

Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi

Untuk keberkesanan yang lebih cepat dan baik:

-Minum sekurang-kurangnya 2.5liter - 3liter air sehari
-Elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)

harga:
RM120-1 kotak(10 sachets)
beli 2 kotak-RM240+free 1 kotak = 30 sachets
cukup untuk consume selama 1 bulan
Reply With Quote
  #5  
Old 04-11-2010, 11:37 PM
amazinggold88 amazinggold88 is offline
CG Top Poster Club

amazinggold88's Avatar
 
Trader Rating: (261)
Join Date: Nov 2008
Location: harapan menjadi kenyataan :)
Posts: 42,116
Poster Rank: #17
Thanked 191 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gandaduit View Post
aik cam tu aje..takde penerangan atau cara nk beli..confius
sabau2
tuan tnh x abs citer lgi tu
__________________
JUAL BELI EMAS YANG MENGUNTUNGKAN ANDA.
ANDA BELI 170/G,ANDA JUAL SEMULA RM184/G.ANDA UNTUNG RM14/G.
BANYAK KAN????JIKA MINAT,BOLEH WASSAP 0127782804
Reply With Quote
  #6  
Old 04-11-2010, 11:41 PM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

kalo minat nak cuba,blh contact sy :
0199845402
insyaAllah tidak akan menghampakan anda
Reply With Quote
  #7  
Old 04-11-2010, 11:47 PM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

testimoni bergambar





Last edited by tecerita; 04-11-2010 at 11:52 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 05-11-2010, 12:00 AM
tecerita tecerita is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 239
Poster Rank: #8803
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

testimoni pengguna shape plus

Testimoni Lagi

From: Kak Ton
Subject: Kurus u....tq

salam jie...alhamdulillah....kerana jie perkenalkan produk ni pada akak....masuk ari ni dah 10hari akak minum shape plus..n kalau jie nak tau...alhamdulillah dah turun 3kg...n ari ni akak dah bertukar saiz baju yg kecik dari biasa...akak suka la shape plus ni sebab nya rasa nyer sedap..n tak de ler cam yg lelain tu byk fiber tak bleh telan..yg ni walaupun tak terus minum still tak kembang..tak sabar nak tunggu sebulan ekeke..harapnyer buleh bertukar terus saiz S...tq jie..so nanti akak akan place order lagi ngan jie..since jie pun senang nak deal...cool n peramah..tq jie..

From: Faiz
Subject: shape plus

jie..ya allah tak sabar aku nak cerita ngan hang..aku call hang byk kali...hang pegi mana..aku call umah tak dpat aku call hp enggage..tention aku la call hang baik aku email hang terus..sebab tak sabar nyer aku nak bagitau hang berita gumbira nie....ok kan aku baru start 15 hari shape plus hang nie..tapi kan jie...aku tak timbang lagi sebab timbang kat umah dah rosak..tapi kan yg bestnyer..seluar jeans aku yg bulan lepas aku cuba sarung tu mmg dah jadi sarung nangka...sekrg nie dah jadi sarung cempedak akakakaa.so makna dah buleh pakai n rasa selesa n ada space lagi...baju lak dah byk yg longgar2 dari dulu...akan aku teruskan minum shape plus nie...seronok jie..sebab nye hang pun tau kan dah macam2 produk aku jumpa...n aku rasa this is the best produk yg aku pernah tyr coz resulst dia marveles...

From: Noor
Subject: alhamdulillah

assalamulaikum,i nak kongsi berita gembira ngan u la jie...alhamdulillah jie...i rasa ini lah produk yg sesuai ngan i agaknyer...memula i rec ur mail pun i rasa terpikat n ingin mencuba...alhamdulillah tak sia2 i mencuba..n terima kasih pada u juga kenalkan produk nie...n terima kasih kerana sudi memberikan beberapa tips tuk meningkatkan metabolisma supaya cepat proses pembakran lemak yg giler tebal nie...ekekeke..tapi sekrg...alhamdulillah hubby pun puji nampak lebih langsing n menawan gitew...yg best tu kulit i pun semakin cantik n halus..ramai lak puji nampak lebih cerah n bersih n yang penting nampak lebih muda dari usia u....ok jie nanti kite update kat awak lagi yer...terima kasih sekali lagi semoga org2 yg memerlukan macam i ni bertemu dgn u...insyaallah semoga mereka juga dapat rasa kegembiraaan yg i rasakan sekrg ini....tq jie muaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Testimoni terbaru

oniexx: salam
oniexx: ni nk story skit masuk rini dah hari ke 3...memula be4 amik shape plus ni akak timbang berat akak 74kg
rosma_jie: ha ok
oniexx: so akak ikut pada saranan jie...pagi kite mkn apa yg nak mkn..so hari pertama tu akak mkn roti 2 keping n air milo...lepas tu akak pun start la minum air..kul 9pagi tu cuba habiskan 500ml..dalam kul 11pagi habiskan lagi 500ml. masa lunch akak mkn nasi lepas tu akak cuba habiskan 500ml lagi. dalam kul 4ptg akak minum lagi 500ml..mlm tu lepas dinner akak minum lagi air 500ml...mmg la terkencing2 lawas giler masa kencing tu...first day ajer akak turun 73.20kg ha terkezut akak 800gm hilang dalam masa sehari
rosma_jie: ye alhamdulillah...
oniexx: ha ni hari ke 3 kan jie akak timbang pagi tadi..berat akak dah 71kg jieeeeeeeeeeee...ha..bestnyer...yg pasti nie akak tak ler diet sangat cuma akak ikut ckp jie la mesti cuba habiskan atleast 2.5liter sehari...cuma biler minum tu akak rasa kenyang so akak amik nasi setengah pun dah rasa kenyang...mlm pun sama akak mkn setengah ajer dah rasa cam kenyang...
rosma_jie: alhamdulillah..
oniexx: inilah yang membuatkan akak semangat nak teruskan minum shape plus nie hingga berat ideal akak...n satu lagi akak mmg suka sgt rasanya...sebab rasa dia mmg cam jus apple..memula dulu masa jie sebut jus apple tu akak rasa cam tak percaya..sebab selalunya kat market sekrg ni semua mesti rasa yg kurang enak n pekat..tapi biler bancuh je nampak menyelerakan...minum ajer lagi la aku tergoda...so sekrg nie lepas bfast je mesti amik shape plus..syukur alhamdulillah akhirnya akak jumpa juga produk yang buleh bantu masalah berat badan akak ni tanpa akak giler2 jaga makan...
rosma_jie: itu la kak...jie pun sebnrnya tak suka jaga mkn..pada jie kalau kita jaga mkn serupa mcm baik kite diet tanpa amik apa2produk kurus..kalau kite pun buleh jaga mkn sendiri kan...
oniexx: betui kata jie tue...tapi akak rasa kalau akak jaga mkn lagi cepat akak turun nie kekekek..tak sabar tunggu sebulan...ok anything nanti akak update jie lagi yer...tq dear coz sharing ngan akak good produk...
rosma_jie: ok kak no prob asalkan akak suka dan gembira jie rasa bahagia dapat tolong orang cam akak...so anything nanti update lagi ye..tq kak..

Master_9
salam semua ni tgh semangat ni nak menulis...semlm terima shape plus & tq to mrsrizal kerna khitmat penghantaran yg cepatteriman je parcel pagi semlm..elok2 je lepas sarapan pagi...i pun aper lagi kerna tak sabor...cepat2 bancuh dalam mug yg aggaran 200ml air tu...suspend gak nak minum memula nya..sebab selalu minum jenis2 camni kan kurang sedap gitew....tapi biler je shape plus masuk dalam mulut i wah... sedap rasanya...mmg la spt yg di war warkan rasanya cam jus apple gitew..alhamdulillah mmg buleh minum dgn selesa tak mengganggu tekak...n lepas i minum tu mmg rasa dahaga giler...teringat kat mrsrizal mesti kena minum air kosong 3liter sehari..aper lagi start la operasi minum air kosong...ha engko terkencing2 den...tapi kencing dia lain macam la dari biasa..lawas giler...n mmg best la..lepas je kencing cam rasa cam perut nie lembut jer..alhamdulillah...n n4 that kalau nak tau pagi senin tu i dah timbang pakai digital scale..beli semata2 nak tgk effect ke tidak shape plus niepagi semlm tu timbang lepas mandi berat 68.2kg...n pagi ni tak sangka la pulak cuba teka brp berat iya allah turun 1kg terus mak ai terkezut di buatnya..so pagi tadi berat 67.1kg...his cam tak percaya aje...rosak ker timbang haku nie...cuba lagi timbang rasanya dekat 5kali ler turun naik timbang tu ekekekke..tuk dapatkan kepastian...alhamdulillah itu la yg betuldengan itu hari ni ku tanamkan semangat yang berkobar2 untuk turun 10kg dalam masa sebulan insyaallah..so kepada kekwn yang dah beli tu..mai la sesama kite berkongsi testimoni tuk memberi semangat kepada diri kita semua..n seperti kata mrsrizal air tu memain kan peranan yang penting dalam penurunan dan pembakaran lemak dalam badan/...tqtq kerana perkenalkan produk nie...tunggu lagi 6hari..nak cuba tgk seminggung leh turun 3kg tak sepeti yg di beritahu

Master_9
aina awak pun dah cuba yek...sedap kan....saya mesti ingat punya masa utk minum shape plus..sebab rasanya yg sedap itew...today i timbang sudah turun 66.5kg...wah ini sudah bagus..tapi rasa cam selera mkan pun dah berkurang..memula ari tu makan cam biasa..sekrg ni makan nasi separuh pun rasa cam dah ok...tu yg best tu..tak yah nak paksa diri control makan pun tak pe..coz dengan sendiri nya rasa kurang selera tu datang...waduh waduh..lagi semgt saya...yang semangatnya lagi..kekwn ckp badan saya dah semakin kecil...walaupun berat baru turun dalam 1.5kg...saiz tu nampak ada perubahan terutama bahagian punggung n peha...

Master_9
ha ni nak citer pasal testi baru dari shape plus ekeke...sejak amik shape plus ni saya cam rasa kurang nak makan cam dulu..bagus lah..cumanya berat masih tak kurang lagi..ekeke tak pe tak pe..yang penting saiz XL dah jadi L..muahahaha..seronok!!!!!...

n satu lagi tulang yg kat tengkuk tu pun dah timbul...kalau tak dulu susah nak nampak tulang tu...biler dah timbul maknanya..dah kurus la skit..hubby pun dah puji...peha selulit dah tak de...n kulit licin..peha nampak kecik dari dulu...semangat giler haku ni..akan ku terus misi ini sehingga dapat berat yang aku idam2kan..tak kira la berapa lama
Reply With Quote
  #9  
Old 05-11-2010, 12:10 AM
sirNewbies sirNewbies is offline
Active Member

sirNewbies's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Aug 2010
Location: Recycle Bin In Windows 7
Posts: 2,489
Poster Rank: #1567
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

mmg sesuai laa nickname TT, tecerita mmg cerita panjang lebar... sampai naik juling mata aku nak baca... hehehehehe....

Last edited by sirNewbies; 05-11-2010 at 01:54 AM..
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2010, 12:19 AM
RIDERFx RIDERFx is offline
Active Member

RIDERFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 1,943
Poster Rank: #1994
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

yg lelaki tak ada beza mana tusss..aku nak ilangkan gendutttt leh ke?
__________________
Just Bring Its!
Projek Tebus Kekalahan FOREX Bersama ,tiada stress,tak perlu indicator ATAU EA.Dijamin profit 100%.LAPTOP MURAH http://terbaik.hpage.com/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:37 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE