Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-10-2010, 03:17 PM
zerotech zerotech is offline
Super Active

zerotech's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Location: ....BeLuM Tau LaGGii....
Posts: 9,282
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Piala Malaysia datang lagi.. jom berniaga

Assalamualaikum semua warga CG
terima kasih sudi singgah thread aku nih...

OK ikut tajuk di atas Piala Malaysia sabtu ni kan.. jadi aku pikir ni peluang nak berniaga kat luar stadium tu nanti n member aku pun ada yg nak join bisnes ni..
Jadi apa nak aku mintak korang bagi sedikit idea apa yg best apa aku nak jual time piala malaysia tu nanti..

Ni idea aku dengan kawan aku nak jual :
1. Air mineral
2. Air tin
3. Burger
4. Fish ball
5. semua di atas

kalau ada idea lain tu boleh la kongsi tambah2 lagi janji yg simple yg boleh buat siap2 kat rumah sampai sana jual je..


Dan hal keduanyer..

oleh kerana aku first time nak buat bende ni sapa2 yg ada pengalaman berniaga time piala malaysia ni boleh la kongsi pengalaman..
Boleh ke berniaga kat situ, tak kene kacau ke, dan lain lain la yg boleh korang kongsi.. mintak tolong sangat ye
__________________
XM.COM
BROKER TERBAIK TANPA REQOUTE DAN REJECTION

Reply With Quote
Thanks underscore thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-10-2010, 03:58 PM
am2020 am2020 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,731
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun ingat nak niaga ...jumpa kat sana bro...aku niaga haram punya
Reply With Quote
  #3  
Old 27-10-2010, 04:00 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,060
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by am2020 View Post
aku pun ingat nak niaga ...jumpa kat sana bro...aku niaga haram punya
botul tu...niago haram jo...tak yah bayar duit kat sesapo/kerajaan
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #4  
Old 27-10-2010, 04:02 PM
Azhar FX Azhar FX is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Location: Hawtorn Campus
Posts: 2,168
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

waaa.abam zero nak jadi bisnesman.chaiyok2

p/s : adik manis tu boleh jadi pelaris.confirmmm
Reply With Quote
  #5  
Old 27-10-2010, 04:03 PM
ejalmlk ejalmlk is offline
Legendary Member

ejalmlk's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Aug 2008
Posts: 10,405
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mari lah mari ..kita berniaga ... untuk keuntungan semua .....
__________________


Agent AMWAY yang SAH ( 0133214321 ) sila sms/call terus untuk dapatkan barangan AMWAY
Reply With Quote
  #6  
Old 27-10-2010, 04:04 PM
abeInc abeInc is offline
Active Plus

abeInc's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,631
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 1
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

sokonggg!! nnti aku p beli yaa
__________________
YNWA
Reply With Quote
  #7  
Old 27-10-2010, 04:19 PM
am2020 am2020 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,731
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalu semo niaga..saper plak nak beli..hu hu hu..kalu niaga belon ok tak?air botol dah x dibenarkan masuk stadium..so niaga air dalam plastik atau cup..
Reply With Quote
  #8  
Old 27-10-2010, 04:33 PM
zerotech zerotech is offline
Super Active

zerotech's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Location: ....BeLuM Tau LaGGii....
Posts: 9,282
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by am2020 View Post
kalu semo niaga..saper plak nak beli..hu hu hu..kalu niaga belon ok tak?air botol dah x dibenarkan masuk stadium..so niaga air dalam plastik atau cup..
owh.. tq bro untuk info tuh.. kalau air dalam tin pun tak leh ke masuk dalam stadium??? tapi masa selangor dengan kelantan aritu aku tengok banyak je org baling botol

tak ada org kacau ke niaga kat luar stadium ni ye
__________________
XM.COM
BROKER TERBAIK TANPA REQOUTE DAN REJECTION

Reply With Quote
  #9  
Old 27-10-2010, 04:36 PM
zerotech zerotech is offline
Super Active

zerotech's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Location: ....BeLuM Tau LaGGii....
Posts: 9,282
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azhar048 View Post
waaa.abam zero nak jadi bisnesman.chaiyok2

p/s : adik manis tu boleh jadi pelaris.confirmmm
sabtu chart beku bro..
dari aku layan hindustan kat tv baik aku layan ragam org kat situ
__________________
XM.COM
BROKER TERBAIK TANPA REQOUTE DAN REJECTION

Reply With Quote
  #10  
Old 27-10-2010, 04:42 PM
azimkeen azimkeen is offline
Regular

azimkeen's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Location: kedah, shah alam
Posts: 615
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jual mercun ,komfom laris
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump