Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,397
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,640
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,427
More...
  #291  
Old 11-05-2011, 02:07 AM
haudli haudli is online now
CG Top Poster Club

haudli's Avatar

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 45,028
Poster Rank: #15
Blog Entries: 4
Thanked 308 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by roslanab View Post
Okey dah settle, dah dapat chat dengan livechat insta tadi.
kejap je dia kasi settle.
Thanks instaforex
mantap bro...aku sendiri belum berpeluang nak jadi ahli kelab Insta..
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #292  
Old 11-05-2011, 03:46 PM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 31,215
Poster Rank: #34
Thanked 693 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
mantap bro...aku sendiri belum berpeluang nak jadi ahli kelab Insta..
tu lah pasal ...

sangat pantas .... menjadi ahli kelab instaforex
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #293  
Old 11-05-2011, 05:05 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,267
Poster Rank: #1708
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
mantap bro...aku sendiri belum berpeluang nak jadi ahli kelab Insta..
aik, masta belum jadi ahli kelab ka


aku nak jadi ahli club bukan apa, sebab nak bonus kalau deposit ke insta.
aku ni pendeposit tegar, setiap minggu depo je koje

jadi, dgn jadi ahli kelab dapat meringankan beban aku yang berpendapatan rendah ni
Reply With Quote
  #294  
Old 11-05-2011, 07:55 PM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 31,215
Poster Rank: #34
Thanked 693 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by roslanab View Post
aik, masta belum jadi ahli kelab ka


aku nak jadi ahli club bukan apa, sebab nak bonus kalau deposit ke insta.
aku ni pendeposit tegar, setiap minggu depo je koje

jadi, dgn jadi ahli kelab dapat meringankan beban aku yang berpendapatan rendah ni
ye ke .....

nie mesti depo .. untung WD ... then DEPO balik .... WD balik

kan kan kan
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #295  
Old 12-05-2011, 02:20 AM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,267
Poster Rank: #1708
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
ye ke .....

nie mesti depo .. untung WD ... then DEPO balik .... WD balik

kan kan kan

hahaha betul betul betul

dan tepat sekali tu masta.....
Reply With Quote
  #296  
Old 12-05-2011, 02:57 AM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 31,215
Poster Rank: #34
Thanked 693 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by roslanab View Post
hahaha betul betul betul

dan tepat sekali tu masta.....
ko mmg hebat
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #297  
Old 12-05-2011, 08:30 PM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 11,765
Poster Rank: #204
Thanked 59 Times
Active Level
My Mood:
Default

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus tidak melebihi 500 USD, bonus akan menjadi 1%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 500 USD, tapi kurang dari 1000 USD, bonus akan menjadi 2%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 1000 USD, tetapi kurang dari 1500 USD, bonus akan menjadi 3%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 1500 USD, tetapi kurang dari 2500 USD, bonus akan menjadi 4%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 2500 USD, tapi kurang dari 5000 USD, bonus akan menjadi 5%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 5000 USD, tapi kurang dari 7500 USD, bonus akan menjadi 6%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 7500 USD, tapi kurang dari 10000 USD, bonus akan menjadi 7%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 10000 USD, tapi kurang dari 13000 USD, bonus akan menjadi 8%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 13000 USD, tapi kurang dari 15000 USD, bonus akan menjadi 9%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 15000 USD maka bonus akan menjadi 10%.



Nota: Jumlah deposit tidak termasuk bonus yang diterima oleh pelanggan.

Selain itu, kad memberikan anda diskaun 10% untuk mengambil bahagian di seminar pendidikan, yang diadakan di pejabat-pejabat perwakilan dari Syarikat InstaForex di seluruh dunia.

Selamat Datang di InstaForex Club!
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

KOPI PACAK LULUS KKM
Reply With Quote
  #298  
Old 13-05-2011, 12:14 AM
azam575 azam575 is offline
Experienced Trader
Forex System Developer

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (60)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 31,215
Poster Rank: #34
Thanked 693 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by anoone View Post
- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus tidak melebihi 500 USD, bonus akan menjadi 1%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 500 USD, tapi kurang dari 1000 USD, bonus akan menjadi 2%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 1000 USD, tetapi kurang dari 1500 USD, bonus akan menjadi 3%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 1500 USD, tetapi kurang dari 2500 USD, bonus akan menjadi 4%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 2500 USD, tapi kurang dari 5000 USD, bonus akan menjadi 5%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 5000 USD, tapi kurang dari 7500 USD, bonus akan menjadi 6%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 7500 USD, tapi kurang dari 10000 USD, bonus akan menjadi 7%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 10000 USD, tapi kurang dari 13000 USD, bonus akan menjadi 8%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 13000 USD, tapi kurang dari 15000 USD, bonus akan menjadi 9%;

- Jika jumlah simpanan dari saat pengaktifan kad untuk saat permintaan bonus lebih dari 15000 USD maka bonus akan menjadi 10%.



Nota: Jumlah deposit tidak termasuk bonus yang diterima oleh pelanggan.

Selain itu, kad memberikan anda diskaun 10% untuk mengambil bahagian di seminar pendidikan, yang diadakan di pejabat-pejabat perwakilan dari Syarikat InstaForex di seluruh dunia.

Selamat Datang di InstaForex Club!
Banyak betul kelebihan bila jadi Ahli Kelab
__________________
BOOST UNLIMITED C1M(KLIK SINI)-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + WELCOME BONUS KE AKAUN ANDA BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #299  
Old 14-05-2011, 02:50 AM
haudli haudli is online now
CG Top Poster Club

haudli's Avatar

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 45,028
Poster Rank: #15
Blog Entries: 4
Thanked 308 Times
Active Level
My Mood:
Default

anda dah mendapatkan Insta card club?? dapatkan sekarang kad yg membolehkan anda mendapatkan lebihan bonus..
__________________
Reply With Quote
  #300  
Old 14-05-2011, 09:55 AM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 11,765
Poster Rank: #204
Thanked 59 Times
Active Level
My Mood:
Default

Syarikat InstaForex menyediakan pelanggan dengan peluang unik untuk menjadi ahli penuh daripada kelab eksklusif broker Forex antarabangsa atas talian Syarikat InstaForex.

Keahlian di kelab InstaForex adalah pilihan istimewa, yang mengutamakan peluang mendapatkan bonus khusus untuk setiap deposit dalam akaun dagangan.

Selain itu, yang berdaftar di Kelab InstaForex, anda secara automatik akan menjadi peserta dari kelab eksklusif InstaForex dalam batas-batas yang membolehkan anda mengambil bahagian dalam peraduan yang ditunjukkan dalam gambar iaitu dua kereta - Hummer H3 dan Lotus Elise yang menarik dan dalam peraduan yang lain serta kempen dari Syarikat InstaForex dengan dana hadiah tahunan lebih dari 350 000 dollar AS.

Setiap pelanggan InstaForex Syarikat boleh menjadi ahli dari InstaForex Club.
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

KOPI PACAK LULUS KKM
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:16 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE