Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,384
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,561
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,357
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-10-2010, 02:39 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default Typorn,gluta, skin79,missha,dr jart,cocoa mask, dodo,glowz,kb,figure up,cyliena, dll

ASSALAMUALAIKUM

PRODUK YG DITAWARKAN

- SKIN79 BB CREAM
- MISSHA BB CREAM
- SKINFOOD BB CREAM
- DR JART SILVER BB CREAM
- BOTANIK SLIMMING SOAP
- BOTANIK FIRMING BREAST SOAP
- MISSHA PERFECT COVER BB CREAM
- DODO PALGANTONG POWDER
- SUNNY SET PALGANTONG
- ZAMIAN COCOA GOLD MASK PACK
- EMC
- GLOWZ
- KYUSOKU BIHAKU
- THANYAPORN (Kapsul Pueraria Mirifica )
- CYLEINA SOAP
- GLUTA PRIME
- GLUTASOAP
- FIGURE UP
- COCOA COLLAGEN
- BWHITE
- GLUTAWHITE
- FACE BEAUTEE AMPOULES
- GOLD SERUM
- TIA AMELIA
- NATURAL SCRUB INDONESIA
- 3D BEAUTEE MASK
Cara Pembayaran


Pembayaran di kedai online Fzatul&BeautyHome dapat dilakukan dengan cara berikut:


1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A. MAYBANK
Nama Bank : MAYBANK
No Akaun Bank : 162143138836
Nama Pemilik Akaun : FAIZATULAKMAL BT MOHD SHAFIE


B. CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 12051408250527
Nama Pemilik Akaun : FAIZATULAKMAL BT MOHD SHAFIE


2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada kami melalui:Info pengesahan haruslah mempunyai:
  • Nama Bank
  • Masa dan Tarikh
  • Jumlah Pembayaran
  • Nama & kuantiti produk.
Jika kami tidak menerima pembayaran dalam waktu 3 hari, maka pesanan Anda akan dibatalkan.

3. Kami akan menyemak bayaran yang masuk secara online. (pesanan akan dihantar setelah bayaran diterima sepenuhnya.

4. Barang akan dihantar menggunakan Poslaju dan Pos Ekspress, pos parcel dan kangaroo service.

5. Bayaran yg telah dibuat akan dihantar pada keesokkan harinya (kecuali hari ahad).

6. Selain Penghantaran melalui pos, pihak kami turut menyediakan perkhidmatan penghantaran barang terus kepada customer sekiranya terdapat permintaan drpd customer.
Runner akan membuat penghantaran untuk kawasan sekitar Serdang, Seri Kembangan, Balakong, Bangi.
Sekiranya terdapat permintaan untuk penghantaran ke kawasan lain selain dinyatakan sila hubungi kami untuk kepastian.

Kos penghantarana adalah percuma untuk pembelian rm150.00 keatas. untuk pembelian bawah rm150.00 kos penghantaran rm7.00 akan dikenakan.
Pesanan yang dibuat untuk tujuan ini akan dihantar oleh runner pada hari yg sama. walau bagaimanapun ia mungkin berubah sekiranya jadual runner penuh.

Tujuan perkhidmatan ini disediakan adalah untuk mempercepatkan lagi barang smpai ke tangan customer.



PENTING

SEBARANG ORDER ATAU PERTANYAAN SILA SMS, PM ATAU EMEL...MAAF CALL TIDAK DITERIMA KERANA TIDAK BERKESEMPATAN UNTUK JAWAB SEMUA PANGGILAN. JADI DINASIHATKAN SMS/EMEl/PM

TRACKING NO AKAN DIBERIKAN SELEPAS PENGHANTARAN DAN SILA BUAT SEMAKAN STATUS ITEM DI LAMAN POS MALAYSIA MENGGUNAKAN TRACKING NO YG TELAH DIBERI.

SEKIRANYA INGIN MEMINTA KEMBALI TRACKING NO SILA NYATAKAN NAMA PENUH DAN TARIKH PESANAN.

SILA NYATAKAN NAMA SEMASA MENGHANTAR SMS. DAN PALING PENTING SILA BUAT PENGESAHAN BARANG YANG DIORDER.

ADD FB AKMA UNTUK KENAL LEBIH RAPAT
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157...100000363052035http://www.facebook.com/people/Faizatulakm...100000363052035" target="_blank">
</a>

Last edited by fzatulakmal; 20-10-2010 at 12:34 PM.. Reason: edit
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-10-2010, 02:44 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

GLUTA PRIME



BFAD Approved!!! 1000mg/capsule!

Selling Price:

60 caps/bottle- Prm160


A new and enhanced glutathione formulation is now available.


Gluta Prime GSH contains a more potent combination of the finest
materials of L-Glutathione with Alpha Lipoic Acid and Vitamin C (Sodium
Ascorbate) in a dosage of 1000 milligram per capsule.


The three main elements work as:


As a skin whitener, it works by modifying conversion of eumelanine, or
the dark pigmentation, to phaeomelanin, or the light pigmentation.
Therefore, instead of naturally producing eumelanin which causes skin
darkening, glutathione alters the process and in turn yields
phaeomelanin which makes the skin lighter and more radiant.


As an anti-aging, it is necessary in the breakdown of oxidized fats and
in carbohydrate ######bolism. If glutathione supply in the body is
insufficient, cells will expire more rapidly, thus making people age
faster and more susceptible in toxin induced diseases like cancer.


As a detoxifier / anti-oxidant agent, it works by scavenging free
radicals that inhibits the body. Glutathione does this by binding toxins
into a form which can be easily excreted by our body.


CONTENT:
Gluta Prime GSH (1000mg)
750mg L-glutathione, 150mg Alpha Lipoic Acid, 150mg Vit.C (Sodium Ascorbate)

WHOLESALE SILA SMS/PM/EMEL



Impikan Payudara Montok Dan Tegang..?Try Thanyaporn



CRAZY PRICE SEHINGGA STOK TERAKHIR

Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi diUtara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.
Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia
telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria
Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta
penganjalan payudara.


Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan
mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon
Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama
seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah
pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan
peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda
menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.


Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
* Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

BreastEnlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah
dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah
persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada
kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada
yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami
kehebatannya sekarang.

Mengapa Thanyaporn dan bukannya yang lain:
1) Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2) Mempunyai ladang

yang mengandungi Phytoestrogen bahan asas terpenting untuk pembesaran buah dada.
3) Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4)Kualiti yang tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar ,
Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi produk
-produk berasaskan Pueraria Mirifica dibenarkan .

Testimonial penguna terhadap Thanyaporn Breast capsules:

1) Mengalami pencerahan kulit
2) Payudara semakin kental dan pejal
3) Bentuk badan lebih mengiurkan
4) Pembesaran payudara dialami dalam tempoh 1 bulan
5) Merangsang keintiman suami isteri

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

WHOLESALE SILA SMS/PM/EMEL
Reply With Quote
  #3  
Old 20-10-2010, 02:44 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

KYUSOKU BIHAKU READY STOCK!!!


KYUSOKU BIHAKU...Pemutih
Kulit No 1!








[color=Black]CRAZY OFFER


PM/SMS UNTUK BEST PRICE.. GERENTI MURAH!! JUALAN HARI RAYA

SANGATBERKESAN untuk mencerahkan kulit, dan menjadikannya sgt halus dan bercahaya.

Kesan setanding suntikan glutathione Vit C

TIADA kesan sampingan yang merbahayakan kesihatan.

Terbaik untuk kulit gebu tanpa cela jerawat atau parut.

Kesan Menakjubkan dapat dilihat dalam masa 1 bulan jer.



Sering mbayangkn macam mana
nak dptkan kulit cerah, gebu, licin tanpa menggunakna suntikan atau
bahan kimia? boleh ajer dgn hanya penggunaan KB. dijamin mampu
membuatkan kulit anda secerah dan segebu kulit artis filipina, jepun dan
korea..

sbb nye KB ni dah banyak diamalkan oleh artis2 filipina, korea dan
japan. hasilnye kulit jadi cerah, halus, bersinar dan gebu.

Keberkesananye diiktiraf dan dianugerahkan sebagai produk pencerah no 1.



KHASIAT:
1.Tiada lagi mslh kulit gelap, kusam dan tidak berseri
2.Kulit bersinar dan cerah berseri
3.Menghilangkan
tanda2 Penuan
4. Menyelasaikan masalah parut
5) mampu menyelesaikan masalah jerawat
6) membuang toksik dlm badan

kENAPA KB BERBEZA DENGAN PRODUK PEMUTIH YANG LAIN?


KB adalah supplement asli /tidak ada tambahan gula,kanji dari tepung jagung, ragi,,jagung, kerak nasi, susu, zat perekat, pewangi, pewarna tambahan,seperti yang banyak terkandung di supplement lain.

BERAPA LAMA NAK TENGOK KESAN?

*
Medium brown skin: 1-3 months
*Dark brown skin: 3-6 months

*Very dark skin: 6-12 months

*
Black skin: 2 years or more

Rata2 hanya memerlukan 1-4bulan untuk nampak cerah berseri.
Bagaimanapun tetap bergantung masing-masing ######bolisme tiap-tiap
indvidual, seberapa cepat tubuh kita dapat menyerap dan seberapa cepat
tubuh kte dapat menerima vitamin



KB HALAL KE?

Halal.....Sbb KB ada sertifikat halal,karena pada
dasarnya KB menggunakan tumbuh2an dan tidak menggunakan gelatin dari
****.

BOLEH KE BERHENTI LEPAS DAH CERAH?
Boleh...xde mslh..kesan cerah dan putih KB ni adalah
permanent. cume cube elakkan dari berjemur tmpt panas.


SIAPA BOLEH AMBIK?
Semua org bleh ambik termasuk lelaki. untuk yg ada diabetes, mngandung n
myusukan anak mintak nasihat doktor dulu yer.

KANDUNGAN
30capsule KB 500mg
Glutathione plus NAC


30capsule KB 500mg of
Vitamin C Rosehips 500mg

total 60 capsule untuk 1 bulan!!!

BEST PRICE FREE POSTAGE

Testimonial Comment KB
http://www.kyusokubihaku.com/comments.html
Reply With Quote
  #4  
Old 20-10-2010, 02:45 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Zamian Gold Cacao Mask Hot!!

PROMOTION!!!
ZAMIAN 150g + 2soaps= RM65
ZAMIAN 150g = RM47
ZAMIAN TRIAL 6g = RM7

boleh pilih nak skli dengan sabun atau tidak.. yg dah serasi dgn pencuci muka sedia ada ambik zamian mask sahaja dah berbaloi.. marvelous..
Grab Now!!!
[b]




KEBAIKAN


]1)
Mengecilkan pori-pori

2) mgekalkan keremajaan kulit. (anjal)
3)Mengecutkan jerawat
4)Mencerahkan kulit wajah
5)Mengurang dan mgawal pengeluaran minyak
6)Awet Muda (Anti Aging)
7) menegangkan kulit
8) Membuat kulit jadi8 lembab
9) meyelesaikan masalah parut.


TERBUKTI BERKESAN!!



This is the
latest popular Korean beauty products among celebrities. Besides, it is
also widely broadcasted by Korean Media of its benefits and miracle. It
offers an abundant benefits for your skin. What makes it more value
worthwhile is the aromatic chocolate fragrance during usage which helps
to stimulate the brain in releasing setronin to soothe & relax your
mind!




Zamian
Magic Cacao Mask Pack
, terdiri dari 3 item:
[/size]1.
Zamian Gold Cacao Mask
2. Olive soap
3. Cacao soap


CARA PEMAKAIAN:
[
1. Bersihkan muka dengan Cacao Soap.
2. Pakai masker selama 20 – 30 minit.
3. Bilas dengan air hangat (bisa juga menggunakan handuk yang dibasahi
dengan air hangat).
4. Bersihkan dengan menggunakan Olive Soap.


DETAIL PRODUK:
  • Cacao Soap
    (Chocolate)
    : Terbuat dari black sugar, cacao, palm oil, dan
    coconut oil. Cocok untuk kulit sensitif, berminyak dan berjerawat.
  • Zamian Gold Cacao Mask - Untuk
    Jerawat!! Pure Cacao & 24k Gold!! Diimport dari Korea. Terbuat dari
    100% Chocolate. Kemewahan untuk kulit anda. 150ml Chocolate Face Mask.
    Mengandung emas 24k.Masker wajah ini membantu mengurangi jerawat,
    mengecilkan pori-pori and kemerahan pada kulit, membuat kulit and
    bersih, halus, dan bersinar. Untuk semua jenis kulit
  • Olive Soap (Yellow) : Terbuat dari
    virgin olive oil, palm oil, coconut oil, dan camilai oil. Melembabkan
    kulit wajah dengan kesegaran wangi lemon.
Reply With Quote
  #5  
Old 20-10-2010, 02:46 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Egyptian magic creamHOTTEST [i]CELEBRITY FAVOR

[i]
[/b][/font][/color][/color]
JUALAN HARI RAYA
Full size rm125
Trial Size 5g rm10


Egyptian
Magic Cream adalah cream bahan alami ramuan mesir. Kandungan dalam cream ini pun sangat asli dan organik : Olive oil, beeswax, honey, pollen, royal jelly and propolis extract. bolehuntuk menyembuhkan luka. Egyptian Magic Cream memang dapat memberi keajaiban untuk menyembuhkan jerawat, n luka2 dan bekas perubahan warna kulit. EMC popular di antara banyak ahli bedah plastik, yg mgsyorkan krim kepada pesakit mereka untuk cepat penyembuhan luka operasi[b]plastik.

krim ni popular dikalangan artis hollywood.. MADONNA addicted dgn cream ini...Madonna xkan keluar rumah kalu xpkai krim ni.

KEBAIKAN

skin moisturizer
makeup remover
diaper rash
skin rash
clear up foot odor
chicken pox
stretch marks
athletes foot
sun and wind moisture protection
aromatherapy
essential oils
fungus
hemorrhoids
vaginal moisturizer
vaginal cream
cold sores
chapped lips
dry skin
itchy skin,
cracked skin
ashy skin
massage lotion
massage oil
shaving cream for legs and face
after-shave cream for legs and face
relief from razor bump
dry scalp
itchy scalp
"hair tamer"
hot oil hair treatment
surgical incisions
skin irritations
eczema
scars



BOTANIK SLIMMING SOAP UNTUK KURUS

JOM KURUS SEBELUM RAYA
(kesan akan dapat dilihat selepas pemakaian sebulan)



SLIMMING & FIRMING GEL SOAP di hasilkan bertujuan untuk membantu
mengurangkan celluite di sekeliling pinggang dan punggung dan
menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam.
Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan
mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya.

• Menghilangkan selulit di bahagian badan
• Menjadikan tona warna kulit lebih sekata
• Membuatkan kulit badan lebih anjal
• Menghaluskan kulit pada bahagian selulit
* Memudarkan kesan rekahan (Stretchmark) selepas bersalin


Kandungan:

*Seaweed Extract
*Iny Extract
*Lime Bossom Extract
*Lanolin Oil
*Natural Gel Soap


PENGGUNAAN:
Basahkan sabun tersebut, lalu buatkan buih yang banyak. Sapukan buih
tersebutpada bahagian badan yang mempunyai selulit. Biarkan selama 4-5
minit, barulahdibilas bersih.
Note: Pastikan buih tersebut tidak terkena dibahagian
payudara.


BOTANIK BREAST FIRMING SOAP


• Menegangkan payudara
• Mengembalikan keanjalan payudara
• Menjadikan payudara lebih besar serta berisi
• Menjadikan puting payudara kelihatan kemerahan

PENGGUNAAN
Basahkan sabun tersebut lalu buatkan buih
yang banyak. Sapukan buih tersebut pada bahagian payudara serta
putingnya sekali. Biarkan selama 4-5 minit, barulah di bilas bersih.
Boleh dipakai serentak dengan Slimming Gel Soap.



JUALAN HARI RAYA
1pc = RM8
2Pcs = RM15
3pcs = RM23
4pcs = RM28
5pcs = RM33
1Dozen (12pcs) = rm5/pc+ extra 1pc


NOta : Kesan dapat dilihat 1bulan penggunaan yg konsisten.
Reply With Quote
  #6  
Old 20-10-2010, 02:47 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

DODO PALGANTONG POWDER
Hot!! Mesti Try!!




10g RM14.00
OFFER!!!
30g RM29.00

Colour
1) Natural Beige : original beige sesuai untuk Asian women

Bedak ni sgt glemer dekat korea n japan...ramai
artis2 bersepedapatbahawa bedak ni bedak yg sgt bagus..dsyorkan pakai
bedak ni selepaspakai bb cream unuk nampak kesan yg menakjubkan.

Sejak Tahun 2009, Dodo
Company,pembuat Palgantong telah merubah namaproduknya menjad 3W Clinic.
Semuaproduk bedak Palgantong VERSI BARUmenggunakan nama 3W Clinic.


Palgantong 3W Clinic Professional Powder
yangdigunakan oleh Make-UpArtists Professional ini diimport direct
dariKorea, dan Best sellingpowder in Korea, Japan and Hongkong.


PALGANTONG pertama kali dilancarkan di Koreapada
tahun 1999. Produkini sangat populer di kalangan Bintang FilmKorea dan 4
dari 5 wanitaKorea menggunakan produk yang sangatmengagumkan ini.


Di pasar kosmetik Japan yang terkenal
,Palgantong mencatatangka penjualan hingga 600 juta dari tahun
2002sampai 2006. Palgantong terpilih menjadi Japan’s Top Hit product
danmenempati tempat teratasdalam penjualan bedak di Jepang.



PALGANTONG is developed under
dodocompany since 1999. The most popular product is Theatrical powder
whichgain reputation with award from shops and magazines. In Japan,
average15000 boxes were sold. It is very popular among Koran Movie Stars
and 4out of 5 Korean ladies had tried this amazing power.




description
Theatrical powder from Korea is make up of
Ceraminingredient from UK. The size of particles is just half as the
otherparticles. It reflects more light from your skin to even the ######
withnatural appearance. Thin and comfortable, brighten your skin just
likeMovie Star. So, it is also called “Star Powder” in Japan and Korea.


Over these 10 years, this powder is commonly usedin
Korean Movies, TV programme and drama. Over 5,000,000 powder weresold
in Japan, as No.1 loose powder in Japan


how to use it
Use the puff to get suitable amount and press on
the skin from the inner to outer direction. Apply even on skin.

country of origin
Korea

suitable for
all skin type
Reply With Quote
  #7  
Old 20-10-2010, 02:48 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Apa itu BB Cream?




BB Cream ni sangat popular kat Asia dan
banyakartis2 Korea pakai ni. contoh artis korea kat atas tu...emm dier
sukeBB Cream Hot Pink..ramai lagi artis yg pakai..nati akma tepek
gambadorang k...


BB Cream ni ada org panggil ‘krim ajaib’ sbbdie
mampu memperbaiki kulit dan membuat make up menjadi lebih mudah.beza
antara BB Cream dan produk kosmetik lainnya, BB Cream adalahkosmetik
sekaligus perawatan kulit. Produk foundation lainkebanyakkannya hanya
krim asa semata-mata tp tidak merawat kulit, tp BBCream melakukan
keajaiban dengan memperbaiki kulit.


Keajaiban pertama adalah sebagai
essensial krim, menutrisi kulit, tegangkan dan menghaluskan kulit
sehingga tampak selembut sutera...


[b]Kedua sebagai sunblock, dengan SPF-15
yang melindungi kulit dari sinar UV yang dapat menyebabkan bintik hitam
di wajah.

Ketiga sebagai alas bedak,
membantumemperbaiki masalah kulit dan melindungi wajah dari bahan bahan
kimiaberbahaya produk make up lain.


Dan keajaiban terakhir adalah sebagai
foundation yang membuat make up tampak sempurna dan wajah tidak
berminyak sepanjang hari.

sesuai untuk semua jenis kulit, tidak menyumbat
pori pori dan sgt best di gunakan setiap hari.


Jadi BB cream bukan hanya alas make up tapi skin
care make up.

Rajin2 la pakai BB Cream yer tuk kulit cantik
cam artis korea...


General BB Cream characteristics:
• Natural glow on your face without makeup look
• Provides perfect coverage just like a
foundation but without clogging pores or damaging the skin

• Conceals all types of pigmentation,
discoloration, acne and marks

• Healing properties which soften, smoothen and
refine skin

• Encourages skin regeneration to create and
maintain youthful skin

• UV Protection for healthy skin
• Some BB creams have additional features such
as wrinkle improvement, whitening functions etc.



NOTE : HARGA-HARGA KAT BAWAH NI TAK TETAP
CMNISAMPAI BILE2 YER...KEKADANG BERUBAH IKUT MATAWANG DUNIA YG BERUBAH
NIYER (KENE NENGOK MATAWANG KOREA)



Skin79 Hot Pink SPF25 BB Cream 40G



FULL SIZE 40g : RM50.00
Trial Size in JAR 5g-6g : RM12.00


Whitening, Wrinkle Improvement, UV Protection(SPF25 PA++)]
Hot Pink BB cream-It is 3 effects functionalbeblesh balm.By Adenosine and Arutin ingredients which are effective inwhitening, wrinkles improvement cultivate more bright and elastic skin.

Great for combination or oily skin.

SELAIN BERTINDAK SEBAGAI BEDAK ASAS MAKEUP UNTUK MENUTUP KECELAAN WAJAH IA JUGA MEMPUNYAI FUNGSI-FUNGSI LAIN YANG BERUPAYA MEMULIHKAN KULIT, SEKIRANYA DIPAKAI DALAM TEMPOH TERTENTU, ANTARANYA TERMASUKLAH:-
1. BERUPAYA MENCERAHKAN KULIT WAJAH DENGAN ADANYA BAHAN ARBUTIN
2. MEMBINA KETAHANAN KULIT DENGAN ADANYA BAHAN ADENOSINE
3. MENGANJALKAN DAN MENGURANGKAN KEDUT DENGAN ADANYA ESTRAK TERATAI (LOTUS)
4. MELINDUNGI KULIT DARI RADIKAL BEBAS SEPERTI TOKSIN YANG TERDAPAT DALAM BAHAN MAKEUP LAIN YANG DIGUNAKAN
5. MENYIHATKAN KULIT DAN MELEMBABKAN KULIT DENGAN BAHAN ALOVERA
6. BAHAN-BAHANYANG DIGUNAKAN INI JUGA BERTINDAK SECARA REJIM :-
- MENGAWAL PENGELUARAN SEBUM
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT
- MEMBAIKI STRUKTUR DAN MASALAH KULIT
-MEMELIHARA KULIT DARIPADA DALAM DARI MENJADI KUSAM DAN GELAP
7. MENGANDUNGI SPF 25 UNTUK MELINDUNGI DARI PANCARAN ULTRA YANG MEROSAKKAN KULIT


Skin79 VIP Gold SPF 25 BB 40g



FULL SIZE 40g : RM50.00
Trial Size in JAR 5g-6g : RM12.00

Whitening, wrinkle
improvement, spf25 pfa
Awarded by Korean Goverment for its effectiveness on
"wrinkle improvement, whitening and anti-UV"


Abundant nutrition of GOLD and
CAVIAR EXTRACT cares skin intensively to make shiny, healty skin.

This product has excellent cover function by
composition of makeup base and foundation.


It corrects your
irregularlydifferent skin tones naturally. At the same time by use of
fine andsoft texture porosity powder is excellent for your skin adhesion
andsebum control.


This is
W/S shap which is good for skin affinity and it make you skin light ,
soft and flawless all day long.
for combination skin.



Item description:
- Sun Protection (SPF 25PA )
- Contain Rich Caviar
- Moisturize & Smoothen skin
- Whitening effect
- Medium coverage for acne skin
- Eliminates wrinkle
- Suitable for all skin types
- Import directly from Korea
- Suitable for age 28 onwards


Difference between PINK and GOLD BB cream : PINK which is good for
oil control which makes your skin feel refreshed.

GOLD contains Gold and Caviar extract that care the skin intensively
to make shinny, healthy skin.


HencePINK is suitable for oily/Combination skin type or those prone
toclogged pores, while GOLD BB cream is suitable for dry skin or
thosewho want wrinkle & moisture improvement.



HANYA TAMBAH RM5.00 UNTUK DAPATKAN TRIAL COCOA MASK
DENGAN PEMBELIAN BERSAMA.


Reply With Quote
  #8  
Old 20-10-2010, 02:49 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

M Perfect Cover BB Cream SPF
42 PA







Colour Available

Blemish Balm, also call BB Cream, is known to
have been formulated as an after-treatment cream to help patients who
have gone through laser skin surgery to soothe and regenerate the skin.

The M Perfect Cover BB Cream gives an even and natural-looking coverage
with the soothing, moisturising properties of a cream. It is suitable
for all skin types including acne-prone skin, and can be used as a
makeup base or foundation.


UNTUK TESTIMONIAL MISSHA PERFECT COVER KLIK DISINI.
http://www.misshaus.com/pageControl....MS1052&ctg=AAA

Missha M ORIGINAL BB Cream



Missha M ORIGINAL BB Cream is for all skin type even for skin
have acne. if keeping use Missha M ORIGINAL BB Cream , your sensitive
skin will be calm, protected from redness and keep its health.

This 4 in 1 multifunctional cream can soothes, moisturizes, protects and covers the skin.

Missha M bb cream supplies excellently concealing any types of
pigmentation or discoloration area on face including acne, couperose,
vitiligo, age spots, sun spots and dark circles.
Reply With Quote
  #9  
Old 20-10-2010, 02:50 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Dr.Jart+ Silver Label BB Cream







Product
Characteristics

Matte type of double function
BB cream perfectly covers scars and blemishes with bright skin ###### and
no troubles


Whitening
and UV protection (SPF35 PA++)

Albutin ingredient makes skin ###### bright and
clear. whitening and UV protecting functions protect the skin from inner
and outer harmful pollutants and make the skin healthy.


Controls sebum with no
oily complexion

Sebum controlling function prevents oily
complexion caused by excess sebum and secretion maintaining soft and
moistureless skin.


Excellent coverage works
on skin blemishes magically

Perfectly covers reddish skin and blemishes making
the skin ###### bright and balanced with soft and excellent application.


Protects and soothes
sensitive skin

Safe to use on sensitive and troubled skin with
ingredients like Hyaluronic acid, an excellent moisturizer, and Centella
asiatica extract, excellent for calming the skin.




SKIN FOOD ALOE VERA BB CREAM[color=Blue]

http://i742.photobucket.com/albums/xx70/fzatulakmal/skinfoodaloebbcream.jpg[/img]]


SPF 20 PA
50gr

Shade :
#1 radiant skin/light beige
#2 natural skin

Skin care dan make-up dalam satu cream, cream ini membuat kulit anda
terasa lembab sekaligus memperbaiki/meratakan warna kulit. Kulit anda
terlihat lembab, bersih, cerah dan segar! Kaya akan kandungan lidah
buaya, melembutkan dan melembabkan kulit dengan sempurna. Dilengkapi
dengan SPF 20. sgt sesuai untuk kulit kombinasi atau berminyak.

bb cream ni sgt cepat blending ke kulit... kuit akan nmpk lebih cerah tp
natural... coverage bagus, pori2 nmpk kecik, bintik2 itam boleh cover
dgn bb cream ni.


SKIN FOOD MUSHROOM MULTI CARE BB CREAM SPF 20 PA

http://i742.photobucket.com/albums/xx70/fzatulakmal/skinfood_mushroom.jpg[/img]"


[size=9]Product Info :
"A Triple function BB Cream ( whitening,
anti-aging, sunblock) that contains skin friendly aloe & mushroom
extract, adenosine and arbutin that helps to improve the appearance of
fine lines & promotes brighter, more radiant complexion w/ UV
properties."

Product Size :
50 grams or 1.76 oz.
Shades:
#1
for very fair skintones with pink undertones
# 2
for fair-medium skintones with yellow undertones
Reply With Quote
  #10  
Old 20-10-2010, 02:51 AM
fzatulakmal fzatulakmal is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Poster Rank: #20005
Thanked 0 Times
Active Level
Default

GLOWZ




Glowz mampu menyerlahkan diri anda menjadi lebih
cantik, dengan kulit yanglebih anjal, halus, gebu dan glowing. Ia
terbukti dapat menghilangkansemua masalah kulit yang anda hadapi. Anda
tidak perlu lagi membuatrawatan beribu ringgit untuk mendapatkan kulit
idaman. Dengan Glowz
segala impian anda untuk
memiliki kulit yang sempurna akan tercapai
.Kalau ada parut, sama
ada parut jerawat, parut luka atau parut kudis,akan hilang. Kulit
kelihatan lembab dan gebu tanpa perlu mencurahkanlotion yg banyak ke
badan.

Inilah satu-satunya produk pada masa ini yang didapati
betul-betulBERKESAN. Anda tidak akan menemui produk seperti ini di
mana-mana saja,dengan harga yang berpatutan dan seimbang dengan kualiti
dankeberkesanannya


Apakah kandungan
Glowz?

mengandungi 800mg
gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain.

Detail kandungan Glowz:
-Soy Protien
Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.

-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit.
whitening agent

-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti
penuaanserta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan
kulitberseri-seri.

Vitamin C
Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.

-Vitamin E
Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan
lebih muda dan berseri.

-Grape Seed Oil
Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.

Apakah yg
membuatkan Glowz berkesan?

-Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

Adakah
Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?

-Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2 3jam selepas pengambilan.


Bagaimana nk mengambil Glowz?

-Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.


Bila perlu ambil
?

-Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.


Berapa kali perlu mengambil Glowz?

-Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali
seharisudah cukup. Bagi yg mengambil White L-Glutathione, boleh
mengambilnyasekali/sehari. Kerana kandungannya yg hebat, 1sachet utk
setiap harisudah mencukupi.


Adakah Glowz selamat diamalkan?

-Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan
kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.


Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?


-Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan
kerana ia juga mengandungi Vit E.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:54 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE