Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vacancies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-06-2007, 10:29 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,377
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Jawatan Kosong di Singapore Airlines diperlukan

Kawan saya cari
Sesiapa yg menganggur dan ingin mencari pekerjaan tetapi kelulusan hanya peringkat SPM, saya ada jawatan kosong untuk anda. Pekerjaan ini bukan saja untuk org JB, tetapi untuk sesiapa saja yg berminat.

Kelayakan:

Umur: 20-35tahun
Kelulusan: Minimum SPM

Kemudahan:
Tempat tinggal disediakan
Segala urusan Passport akan dilakukan sendiri oleh beliau


Gaji:
Gaji ditawarkan: min RM1600

Pekerjaan yg ditawarkan adalah naik turun barang Kargo

Jika berminat, sila PM saya beserta nombor telefon anda untuk beliau hubungi anda atau anda boleh menghubungi beliau sendiri ditalian 016-320 1268 atau 017-729 4418(Firdaus).
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312

Last edited by adamma; 06-07-2007 at 03:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-06-2007, 11:43 PM
zamzamri zamzamri is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Posts: 457
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bang,

Firdaus ni asal utara juga ka,
Kalau boleh minta alamat detail
senang nak suruh anak buah pegi cari
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2007, 11:44 PM
picilon picilon is offline
Regular

picilon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 303
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

utk aerospace degree ada keje kosong tak ??
Reply With Quote
  #4  
Old 13-06-2007, 12:13 AM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

uish... kebetulan aku pun menganggur ni.... jom ramai2...sambil angkat bagasi..sambil menorex./....
Reply With Quote
  #5  
Old 13-06-2007, 12:47 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,377
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Firdaus ni asal bukan utara, tp KL, saya tlg dia carikan sesapa nkkan keja.
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #6  
Old 13-06-2007, 12:48 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,377
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by picilon View Post
utk aerospace degree ada keje kosong tak ??
saya cuma tlg kwn je bro, kalau nk tau lebih lanjut, hubungi dia terus, Singapore Airlines mmg perlukan org skrg ni
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #7  
Old 13-06-2007, 01:13 AM
brownknight brownknight is offline
Active Member

brownknight's Avatar
 
Trader Rating: (76)
Join Date: Feb 2006
Location: Kuantan
Posts: 1,044
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Keje Kat JB,
Tempat tinggal disediakan,
RM 1600

Hmmm...
Macam Menarik Jer
Reply With Quote
  #8  
Old 13-06-2007, 01:19 AM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,377
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by brownknight View Post
Keje Kat JB,
Tempat tinggal disediakan,
RM 1600

Hmmm...
Macam Menarik Jer
Bukan keja kt JB, tp keja kt Singapore, sbb tu kena wt passport, tp jgn risau,urusan passport dia yg uruskan
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #9  
Old 13-06-2007, 02:05 AM
goldendream goldendream is offline
Active Plus

goldendream's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2006
Location: Sandakan
Posts: 2,785
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yaaa...aku pun telah main sms ngn bro firdaus.... kerja muat turun bagage dari kapal terbang.... kerja memang taff... tapi rasanya berbaloi.... 50% berkata yaa nak pergi...
Reply With Quote
  #10  
Old 13-06-2007, 04:50 AM
izery izery is offline
Active Plus

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,661
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by adamma View Post
Kawan saya cari
Sesiapa yg menganggur dan ingin mencari pekerjaan tetapi kelulusan hanya peringkat SPM, saya ada jawatan kosong untuk anda. Pekerjaan ini bukan saja untuk org JB, tetapi untuk sesiapa saja yg berminat.

Kelayakan:

Umur: 20-35tahun
Kelulusan: Minimum SPM

Kemudahan:
Tempat tinggal disediakan
Segala urusan Passport akan dilakukan sendiri oleh beliau


Gaji:
Gaji ditawarkan: min RM1600

Pekerjaan yg ditawarkan adalah menjaga kawasan Kargo (naik turun barang)

Jika berminat, sila PM saya beserta nombor telefon anda untuk beliau hubungi anda atau anda boleh menghubungi beliau sendiri ditalian 016-3201268(Firdaus).
bro.. napa keje sgpore gaji dlm RM? dah convert siap2 ke tu? kiranya gaji tu lebih kurang S$750 la ek...

hah!? jawab2.. btw.. kwn tggu siang kang nak sms firdaus tu.. thanks anyway.. :eace::
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold