Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-06-2007, 11:57 AM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 23,771
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Jom Borak Pasal Shisha

Korang suke sisha tak? Aku open thread ni untuk semua penggemar sisha dan bole kite kongsi bersama resipi2 membuat sisha, tips2, dan sebagainye.

Setakat ni aku dah ade 3 botol sisha (1 small, 2 medium), egpytian sisha. Dan macam2 eksperiman aku dah try buat sisha ni..dari letak 100plus, coke, air sejuk, panas, susu dan sebagainye Aku teringin nak beli sisha cam gambar di bawah
Attached Images
File Type: jpg FishTriple.jpg (14.5 KB, 240 views)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-06-2007, 11:58 AM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah lama tak pekena serombong asap ni
Reply With Quote
  #3  
Old 04-06-2007, 01:37 PM
crkb crkb is offline
Regular

crkb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2006
Location: Malaysia
Posts: 849
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
dah lama tak pekena serombong asap ni
hehehe..aku pegi JB last week...dekat opposite Danga Bay ada medan selera...kat situ ada shisha...aku tengok dua org gadis...rupa mcm tok arab...tapi pakai mcm mat saleh...selamber je pekena serombong tue...bekepul2...hehehe...
Reply With Quote
  #4  
Old 04-06-2007, 01:41 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,867
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 221
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mmg sedap gilos pekena shisha ni..
aku suka yg perisa epal..
5 minit terus penin lalat ..
hehe
Reply With Quote
  #5  
Old 04-06-2007, 01:43 PM
duitsanasini duitsanasini is offline
Regular

duitsanasini's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 681
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku dah try dah shisha 3-4 tahun lps.. tp x blh ar. aku jd skit tekak.. smpai skrg aku x hisap.. salah hisap ker aper aku x tahu...
Reply With Quote
  #6  
Old 04-06-2007, 01:44 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,867
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 221
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mana bleh letak air coke
balang tu cuma letak air kosong je..
yang kat atas sekali tu je boh perisa dia (ketul2 mcm asam jawa)
lepas tu lapik aluminium..
tebuk lubang skit kat aluminium tu
lepas tu atas aluminium letak bara arang..
lepas tu..sedut kuat2 ar....!!
kaw..kaw punya rasa..
Reply With Quote
  #7  
Old 04-06-2007, 01:48 PM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 23,771
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hehe sape kater takleh letak coke? aku dah cube macam2 eksperimen kat sisha ni

Next time try ler letak coke,takpun kalau sisha tu perasa epal...air kat bawah tu pun letak jus epal jugak..mantap tuu...
Reply With Quote
  #8  
Old 04-06-2007, 01:53 PM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,837
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku penggemar shisha, banyak gak abih duit.

skang ni, aku syok layan tembakau "harvest". mmg masyuk... jimat gak duit poket.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-06-2007, 01:56 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: JUTAWANBORNEO
Posts: 19,572
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

kekekek macam mana rasa menda ni...hihihi
__________________
IKOFX
BUKAN SEKADAR TRADING

rebate trading 80%
Reply With Quote
  #10  
Old 04-06-2007, 01:56 PM
Fadu Fadu is offline
Active Plus

Fadu's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,134
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by duitsanasini View Post
aku dah try dah shisha 3-4 tahun lps.. tp x blh ar. aku jd skit tekak.. smpai skrg aku x hisap.. salah hisap ker aper aku x tahu...
try la pakai yg ade ais punye... tak pon air sejuk 100 plus ke... best je.
__________________
CALL/SMS/WHATAPPS : 0194065355
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump