Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-10-2010, 02:11 PM
wandotshop wandotshop is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,022
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default Mencari Tukang Urut Lelaki kawasan Shah Alam

Salam and sejahtera..
maaf tumpang lalu.. pada admin sila alih kalau salah park

Mencari tukang urut lelaki dikawasan shah alam.. jgan salah faham.. kalau popuan nak urut tu urmmm pk 2,3 kali gak..ni bukan urutan lelaki tu..tapi urut sakit urat daa..

akhir2 ni belakang leher sakit..tegang semcam jer...kepala terpaksa pulas sampai berbunyi2..dah bunyi baru selesa...
tapi yg tak tahan terpaksa pulas hampir setiap masa..

Mgkin tak ckup tidur..maybe...org cakap salah tidur maybe gak..tapi aku rasa tak ckup tidur oklah kalau salah tidur tak betul coz dah lama sangat dah aku sakit leher...

so pada mereka yang tau kat mana nak urut...dimana tukang urut yg tahu pasal urat2 leher ni...Sila2lah beri pendapat...atau no utk dihubngi...dah tak tahan sagt sakit leher...

harap maklum..TQ all..
__________________
[URL="http://www.wandotshop.com"]WanDotShop[/URL] | [URL="http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=12987008&postcount=1"]Koleksi Cincin Emas[/URL] | [URL="http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=12987029&postcount=2"]Rantai Tangan Emas[/URL] | [URL="http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=12987032&postcount=3"]Gold Bar[/URL] | [URL="http://www.wandotshop.com/join-venture"]Join Venture Kedai Online WanDotShop[/URL]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-10-2010, 01:56 PM
fmnauto fmnauto is offline
Regular

fmnauto's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 142
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

013 2566795 rosli.
dulu aku selalu urut dgn dia,call dtg rumah,cas pun xmahal. urut satu badan rm50,petrol rm10. dia dok semenyih. s alam xtau lah dia pergi x,try lah tnya dlu. tapi dia mmg bagus,puas hati
__________________
sistem keselamatan kereta elektronik
www.immobilizer.com.my
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold