Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Indicators

Forex Indicators Professional forex traders generally are using technical indicators in their trading. This section should the right place to discuss & choose which indicators is the best to use.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-01-2011, 11:51 AM
ash6684 ash6684 is offline
Regular

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2010
Location: KUALA LUMPUR
Posts: 967
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

tq bro best nih...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 06-01-2011, 12:00 PM
joerob joerob is offline
Regular

joerob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2009
Posts: 593
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

thanks bro...bagus nie
Reply With Quote
  #13  
Old 07-01-2011, 07:46 AM
fredo fredo is offline
Active Plus

fredo's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Location: EURO/JAPAN
Posts: 4,597
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

tq bro mtx, minta halal ilmu di sedut...
moga bro successfull...
__________________
FREDO
12CS4H HUNTER.

***ﺳﺒﺤﺎﻥﷲ *** ﺍﻠﺤﻤﺪﷲ*** ﷲﺃﻜﺑﺭ***
Reply With Quote
  #14  
Old 07-01-2011, 07:22 PM
izeik izeik is offline
Regular

izeik's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 401
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mtx_69 View Post
waktu habis buka op tak yah letak sl & tp just pi script klick hiddenmytarget kemudian bro click 3-4kali line merah(sl)dan line hijau(tp)serta tarik line kat chart pair yg bro op td,tapi yg penting jgn off computer kalau tak script ni tak jalan.
mohon pencerahan sikit part ni... tak faham le...newbie lagi
Reply With Quote
  #15  
Old 15-01-2011, 04:23 PM
zamstenet zamstenet is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 150
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pada member2 yg dah pakai sila la bg komen ok ke x?
Reply With Quote
  #16  
Old 19-01-2011, 10:47 PM
fxgator fxgator is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,019
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Penah ade sblm ni tapi hilang... kalo tak silap omputeh pun ade jual ni. Kat sini free je, bagus betul. Thanks a lot bro









__________________
"There is no spoon" - The Matrix
Reply With Quote
  #17  
Old 20-01-2011, 07:00 AM
mtx_69 mtx_69 is offline
Super Active

mtx_69's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Location: CaBLe Vs GreenBack
Posts: 8,190
Thanks (Received): 1406
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izeik View Post
mohon pencerahan sikit part ni... tak faham le...newbie lagi
hmmm yg bro tak faham yg bro bold merah tu kan? misalnya bro dah open buy gu,so nak guna script indi ni cari hiddenmytarget kat skrip kemudian klik kat chart gu just pindah kan line merah(stop loss) dan line biru/hijau (take profit) kat mana bro kehendaki..tapi yg penting jgn off lappy atau com nanti sl dan tp tu gone.. selamat mencuba.
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 20-01-2011, 07:14 AM
akukurt akukurt is offline
Legendary Member

akukurt's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Feb 2010
Location: GBP/USD
Posts: 10,592
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

TQ masta mtx... ni den tolong upload kat mediafire...

jom sedut..

http://www.mediafire.com/?5967yo8ubwxywan






.
Reply With Quote
  #19  
Old 20-01-2011, 07:25 AM
khairi78 khairi78 is offline
Active Member

khairi78's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,084
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kalau script ni guna utk post yg dibuka oleh robot boleh tak?
__________________
Ya Allah ampunilah dosaku dan kurnikanlah padaku keluasan tempat tinggalku, berkatilah rezeki yang Engkau kurniakan kepadaku...Ya Allah cukupkanlah aku dengan rezeki-Mu yang halal hingga aku terhindar daripada rezeki yang haram. Ya Allah kayakanlah aku dengan anugerah-Mu sehingga aku tidak meminta kepada selain daripada-Mu...
Reply With Quote
  #20  
Old 20-01-2011, 07:27 AM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 10,241
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

waaa... script best ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump